Ταρω 31/10-06/11 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρω 31/10-06/11 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρω 31/10-06/11  κριός: 9 των ξιφών, ανάποδα .

Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας Κριέ. Αν αυτή την εβδομάδα νιώθετε περισσότερο άγχος από ό,τι συνήθως.

Γι’ αυτό επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας και ενημερώστε τους για ό,τι σας συμβαίνει. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να ανακουφίσετε τα άγχη σας, είναι να μιλήσετε γι’ αυτά.

zodia-taro-45

ταύρος: η βασίλισσα των κυπέλλων

Εμπιστευτείτε την καρδιά σας, Ταύρε. Αυτή είναι μια εξαιρετικά δημιουργική στιγμή.

Έχετε πολλές ευκαιρίες για να διοχετεύσετε τα έντονα συναισθήματα και τον ενθουσιασμό σας, σε έργα που αφορούν το σπίτι και τα επαγγελματικά σας.

Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια αποτελεσματικά, κάνοντας κινήσεις με βάση αυτό που αισθάνεστε σωστό και ακολουθώντας το ένστικτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρω 31/10-06/11  δίδυμοι: 3 των κυπέλλων, ανάποδα

Απολαύστε χρόνο με τον εαυτό σας, Δίδυμοι. Αν διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερη γαλήνη και ησυχία, μη διστάσετε να απορρίψετε διάφορες κοινωνικές προσκλήσεις και να δημιουργήσετε έναν χώρο για τον εαυτό σας. Ένα μικρό διάλειμμα θα είναι αναζωογονητικό και θα σας επιτρέψει να ανανεώσετε το κουρασμένο μυαλό σας.

καρκίνος: ο άσος των ράβδων

Μην παίζετε εκ τους ασφαλούς Καρκίνε. Μια φανταστική ευκαιρία σας χτυπάει την πόρτα. Εκμεταλλευτείτε την. Μ’ αυτό τον τρόπο, ανοίγετε τον εαυτό σας σε έναν κόσμο δυνατοτήτων! Επομένως θα ήταν πολύ καλό, να δουλέψετε σκληρά τώρα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 31/10-02/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα 

xartomanteia

λέων: 4 των ράβδων

Πότε ήταν η τελευταία φορά που γιορτάσατε τις επιτυχίες σας και δώσατε ιδιαίτερη σημασία στα πρόσφατα επιτεύγματά σας Λέοντα; Σίγουρα έχει περάσει πολύς καιρός! Είτε είναι μικρή είτε μεγαλειώδης η επιτυχία σας, επιλέξτε αυτήν για την οποία νιώθετε περήφανοι και τιμήστε τη συγκεκριμένη στιγμή, ανάλογα.

παρθένος: 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Μπορείτε να αρνηθείτε Παρθένε. Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα με όλους και να αποδεχτείτε κάθε πρόσκληση αυτή την εβδομάδα, αλλά όλοι νιώθουμε κάποια στιγμή εξαντλημένοι… ακόμα και εσείς! Μάθετε πότε να αρνείστε μια ευκαιρία πριν φτάσετε στα όρια της εξάντλησης!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω 31/10-06/11  ζυγός: οι εραστές ανάποδα

Εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας, Ζυγέ. Οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε τώρα θα έχουν μακροχρόνια αποτελέσματα, επομένως μην λειτουργείτε παρορμητικά. Αφοσιωθείτε μόνο σε καταστάσεις που θέλετε πραγματικά να διοχετεύσετε την ενέργειά σας για αρκετό καιρό… και προσπαθήστε να αντισταθείτε στον πειρασμό μιας άμεσης ικανοποίησης.

σκορπιός: ο βασιλιάς των ξιφών, ανάποδα

Τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια Σκορπιέ; Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο και χώρο για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα. Παρόλο που μπορεί να είναι χρήσιμο να ζητήσετε συμβουλές από άλλους, αντισταθείτε στον πειρασμό να λάβετε πολλές εξωτερικές απόψεις! Επειδή απλά θα μπερδευτείτε περισσότερο… όταν γνωρίζετε ήδη τι είναι καλύτερο για εσάς.

dream

τοξότης: 6 των ξιφών, ανάποδα

Αφήστε το παρελθόν εκεί που ανήκει, Τοξότη. Παλιές αναμνήσεις κάνουν ξανά την εμφάνισή τους τον τελευταίο καιρό… και σας δημιουργούν νοσταλγική διάθεση. Είναι υπέροχο να αναπολείτε, αλλά μην αφήνετε το πέρασμα του χρόνου να εμποδίσει τη διαύγεια σας. Ορισμένες καταστάσεις είναι καλύτερα να τις αφήσετε πίσω σας… αντί να προσπαθήσετε να τις αναβιώσετε.

αιγόκερως: ο ιππότης των κυπέλλων, ανάποδα

Πείτε αυτό που εννοείτε, Αιγόκερε. Μην υποκύπτετε στις παθητικές-επιθετικές τάσεις σας για να κρύψετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Μιλήστε από τα βάθη της καρδιά σας και αφήστε τους ανθρώπους να γνωρίζουν πώς νιώθετε πραγματικά. Το να είστε ξεκάθαροι από την αρχή αυτή την εβδομάδα, θα σας γλιτώσει από έναν κόσμο προβλημάτων που θα μπορούσαν εύκολα να αποφευχθούν.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 31/10-02/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα 

zodia-0988

Ταρω 31/10-06/11  υδροχόος: 8 των κυπέλλων

Αν μια κατάσταση δεν λειτουργεί Υδροχόε, δεν υπάρχει λόγος να την πιέζετε. Είναι εντάξει να φύγετε ή να κλείσετε μια πόρτα οριστικά. Έτσι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε χώρο, για περιστάσεις και ευκαιρίες που θα εναρμονίζονται περισσότερο με τις αξίες και τις επιθυμίες σας.

ιχθύες: 9 των πεντάκτινων

Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε, Ιχθύ. Αυτό είναι απαραίτητο, γιατί θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα αναζωογονηθείτε. Κάποια τακτικά διαλείμματα, πρέπει να τα απολαμβάνετε χωρίς ενοχές! Επομένως, σταματήστε να σκέφτεστε όλες τις άλλες εργασίες στις οποίες θα μπορούσατε να επικεντρωθείτε… και χαλαρώστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45