Ταρώ Αγάπης 02-03/01 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Αγάπης 02-03/01 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Αγάπης 02-03/01 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: ακόλουθος των κυπέλλων

Είναι ένας φοβερός τρόπος για να ξεκινήσετε τη χρονιά, Κριέ! Έχετε καλές προθέσεις και την ανάλογη νοοτροπία για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, τη νέα χρονιά. Αυτό το διήμερο πρόκειται να ανοίξει τα μάτια σας στην ιδέα ότι η αλλαγή είναι καλή και αξίζει να ρισκάρετε γι’ αυτή. Θα αισθάνεστε πιο νεανική κι έτοιμη για δράση. Διατηρήστε τη θετική σας ενέργεια, γιατί θα σας εξυπηρετήσει πολύ καλά.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 10 των ξιφών

Αυτό είναι μια πολύ σημαντικό σαββατοκύριακο για σας Ταύρε, από την άποψη της υγείας και της ευεξίας. Αυτή η κάρτα προειδοποιεί να μην τεμπελιάσετε καθόλου, αλλά να ασκηθείτε και να προσέξετε την υγεία σας.

Θα δείτε τη νέα χρονιά εντελώς διαφορετικά από ό,τι το φοβερό 2020… ωστόσο, τα πράγματα χρειάζονται χρόνο για να αναβαθμιστούν. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να λειτουργείτε σαν να μην υπάρχει ιός εκεί έξω.

Να είστε προσεκτική και μην ρισκάρετε τη ζωή σας. Είναι απλώς μια προειδοποίηση, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Αγάπης 02-03/01  ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων, ανάποδα

Προσπαθείτε απεγνωσμένα να σχεδιάσετε ένα δραστικό σχέδιο, για να αισθανθείτε καλύτερα. Και θα τα καταφέρετε…. αλλά όχι αυτό το σαββ/κο.

Αυτή η κάρτα σας ενημερώνει ότι υπάρχει ακόμα κάτι που εμποδίζει την ορμή σας προς τα εμπρός. Σας ενημερώνει επίσης ότι είστε η μόνη που μπορεί να καταργήσει αυτό το μπλοκάρισμα.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Μπορεί να μην αισθάνεστε αρκετά έτοιμη να αγκαλιάσετε τη νέα χρονιά Καρκίνε και θα προσπαθείτε να δείχνετε πως είστε προετοιμασμένη….ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε. Αυτό το διήμερο θα παρατηρήσετε πως φοράτε μάσκα. Δεν έχετε δείξει στον κόσμο το πραγματικό σας πρόσωπο ακόμα….γιατί φοβάστε μήπως σας απορρίψουν.

Συμβιβαστείτε με το ποια είστε και τι θέλετε να προβάλλετε στους άλλους. Είστε ένα ευαίσθητο άτομο που νιώθει την ανάγκη αυτοπροστασίας, πιθανώς σε σημείο απομόνωσης. Εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητες αυτό το διήμερο. Προσπαθήστε να δείτε τη νέα χρονιά…. σαν μια χρονιά γεμάτη θετικές δυνατότητες!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2021 προβλέπει για το νέο έτος Αγάπη – Σχέσεις

xartomanteia

Ταρώ Αγάπης 02-03/01  ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Δε θα είναι ιδιαίτερα καλό αυτό το διήμερο για σας Λέοντα… αλλά αυτό συμβαίνει επειδή εξακολουθείτε να είστε κολλημένη σε κάποιες παλιές συνήθειες! Κι αυτές οι συνήθειες δεν είναι απαραίτητα υγιείς επιλογές. Είστε άτομο που ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση – αλλά μέρος αυτής της εκτίμησης είναι ψεύτικο… και το γνωρίζετε.

Αναλογιστείτε τις επιλογές σας και να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας σχετικά με το τι πρέπει να απελευθερώσετε. Οι υπερβολές σε διάφορα θέματα θα είναι το κύριο θέμα αυτού του διήμερου.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των πεντάκτινων

Αν κάποιος τα πάει καλά αυτό το σαββ/κο είστε εσείς Παρθένε. Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο….είναι η σταθερότητα και η τάξη! Κι αυτή η κάρτα, σας επιτρέπει μια ασφαλή διέλευση.

Είστε μια ευτυχισμένη ψυχή αυτό το διήμερο…και όπως γνωρίζετε, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Μάθετε να είστε ανοιχτή στις συμβουλές των άλλων. Αφήστε τις άκαμπτες απόψεις σας και χαλαρώστε λιγάκι.

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Αγάπης 02-03/01  ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων

Ο ουρανός είναι το όριο για εσάς, Ζυγέ! Κι αυτό το σαββ/κο, θα βρείτε εξαιρετικές ευκαιρίες, σε τομείς που σχετίζονται με την εργασία.

Μπορεί να είναι μια προώθηση της καριέρας σας ή κάποια χρήματα που περιμένατε σαν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς σας. Έχετε ολοκληρώσει ένα έργο που είχατε αναλάβει… και θα ανταμειφθείτε!

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων, ανάποδα

Αυτό το διήμερο θα συμβιβαστείτε με μια ερωτική απώλεια. Υπάρχει μια ανάκαμψη εδώ λόγω της αντίστροφης κάρτας ταρώ. Τώρα μπορείτε να δείτε μια ερωτική κατάσταση με νέα μάτια.

Πληγωθήκατε και δεν θέλετε να πονάτε άλλο. Θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα… και αυτό το διήμερο θα το διασαφηνίσετε μέσα σας. Θα τα καταφέρετε γιατί είστε δυνατή και αποφασισμένη να ζήσετε μια ευτυχισμένη ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-fotia

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ξιφών, ανάποδα

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει την ανόητη συμπεριφορά και τις παιδικές πράξεις. Σας προειδοποιεί να μην είστε μικροπρεπής αυτό το σαββ/κο. Θα έχετε την ευκαιρία να γελάσετε με την ατυχία κάποιου που σας πλήγωσε…καθώς θα δείτε το κάρμα σε δράση.

Ο «εχθρός» σας πρόκειται να πάρει την τιμωρία του. Προσπαθήστε όμως να μην το απολαύσετε…. γιατί δεν είναι κάτι όμορφο. Φροντίστε απλά να αποδεχτείτε ό,τι συνέβη, να προχωρήσετε και να θεραπεύσετε την καρδιά σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων, ανάποδα

Είστε άτομο που κρατάει το λόγο του. Πάντα έτσι ήσαστε…κι έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν ζουν όλοι με τους ίδιους κανόνες.

Αυτή η κάρτα συμβολίζει ένα είδος αφύπνισης. Δείξατε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν το άξιζαν, αλλά μπορείτε να αλλάξετε τα αποτελέσματα.

Αυτό το διήμερο θ’ αφήσετε πίσω σας προηγούμενες μνησικακίες και θα επιτρέψετε στην αγάπη να γεμίσει την καρδιά σας. Είναι ένα διήμερο αυτο- ανακάλυψης!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2021 προβλέπει για το νέο έτος Αγάπη – Σχέσεις

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε σοβαρά με τη δουλειά σας και να σταματήσετε να παίζετε με την ιδέα, ότι κάποιος θα σας σώσει.

Είστε ή μόνη που μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας… κι αυτή η κάρτα είναι ένα σαφές σημάδι για να ανασκουμπωθείτε και να αρχίσετε να εργάζεστε. Η ευτυχία και η πρόοδος της ζωής σας… εξαρτώνται αποκλειστικά από σας!

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αυτή η κάρτα σας προειδοποιεί, πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρεωθείτε…επειδή τα χρήματά σας τελειώνουν.

Είστε ένα πολύ ικανό άτομο. Φυσικά σας αρέσει να κάνετε τα πάντα με τον τρόπο σας, αλλά τώρα χρειάζεται να ισορροπήσετε τα πράγματα. Προσπαθήστε να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον οικονομικό σας προϋπολογισμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-3-zodia