Ταρώ Αγάπης 06-07/02 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Αγάπης 06-07/02 Σαββατοκύριακο .

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 4 των πεντάκτινων, ανάποδα .

Υπάρχει πιθανότητα να ξοδέψετε πολύ χρόνο…. για να πάρετε μια επαγγελματική απόφαση. Δεν καταφέρατε να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα σχετικά με το πώς να προχωρήσετε. Αυτή η κάρτα, σας επισημαίνει πως πρέπει να δραστηριοποιηθείτε άμεσα και να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Είστε στάσιμοι, φοβάστε να κινηθείτε ή ακόμα χειρότερα: συνηθίσατε να μην κινείστε. Σας έχει πιάσει μια απάθεια για τη ζωή σας…κι αυτό πρέπει να σταματήσει – και το ξέρετε. Φροντίστε αυτό το διήμερο να τερματίσετε τη σύγχυση που νιώθετε…. και ρισκάρετε για να δημιουργήσετε μια καινούργια ζωή για τον εαυτό σας .

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 7 των ξιφών, ανάποδα

Έχετε κολλήσει σε μια ρουτίνα εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να αλλάξετε την κατάσταση … αλλά δεν είστε ακόμα έτοιμοι να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σχεδίων δράσης σας.

Όμως δεν θα είστε σε θέση να διατηρείτε αυτήν την κατάσταση για πάντα και αργά ή γρήγορα θα σας ωθήσει να σκεφτείτε: «Θα έπρεπε να έκανα κάτι τότε, όταν μπορούσα…» Αυτή η κάρτα δηλώνει τη λύπη για τον εαυτό σας….ενώ δεν είστε τέτοιος άνθρωπος.

Όμως πρέπει να βγείτε από το τέλμα και να δραστηριοποιηθείτε ώστε ν’ αλλάξετε την κατάσταση της ζωής σας προς το καλύτερο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Αγάπης 06-07/02 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των ράβδων

Θα νιώθετε ιδιαίτερα ασφαλείς και υποστηριζόμενοι αυτό το διήμερο. Η κάρτα της βασίλισσας, τονίζει πως έχετε κάνει το σωστό – και το σύμπαν υποστηρίζει τις προθέσεις σας. Μην παρεκκλίνετε από το μονοπάτι σας επειδή ό, τι κι αν έχετε ξεκινήσει… είναι καλό. Μπορεί να έχετε απαλλαγεί από πράγματα του παρελθόντος και αυτό σας απελευθερώνει πνευματικά και συναισθηματικά. Όλα αυτά είναι καλά, κι αυτό το διήμερο θα νιώσετε ήρεμα και ισορροπημένα μέσα σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των κυπέλλων, ανάποδα

Είναι ένα από αυτά τα σαββατοκύριακα που συμβαδίζετε με μια ερωτική κατάσταση… που στην πραγματικότητα δεν λειτουργεί για σας. Μπορεί να αφορά ένα ερωτικό θέμα ή μπορεί να έχει σχέση με την οικογένεια. Όμως υπάρχει κάτι που θα μάθετε αυτό το διήμερο, που θα σας διαφωτίσει για το τι πραγματικά συμβαίνει εδώ. Ίσως να είναι λίγο θλιβερό αλλά είναι κάτι που μπορείτε να χειριστείτε. Είστε άτομα με μεγάλη αγάπη και μερικές φορές η υπερευαισθησία σας σε τέτοια θέματα σας βαραίνει περισσότερο και δεν μπορείτε να έχετε ένα μέτρο για να καταλάβετε τι είναι καλό ή κακό. Θα μάθετε τι είναι «κακό» αυτό το διήμερο….. και ενώ μπορεί να σας βλάψει, παράλληλα θα σας απελευθερώσει.

Διαβαστε επισης : 14/02 Ένα Reunion για αυτούς που αγαπούν αληθινά

dream

Ταρώ Αγάπης 06-07/02 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 10 των κυπέλλων

Μια μεγάλη αίσθηση ανακούφισης, θα σας συνοδεύει αυτό το διήμερο Λέοντες. Ό, τι κι αν βάζετε το μυαλό σας θα αποδίδει… και στην περίπτωσή σας, είναι πολύ θετικό για τον έρωτα και τον ρομαντισμό. Θα περάσετε χρόνο με κάποιον που αγαπάτε και θα αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. Θα δείτε την πιθανότητα και την ελπίδα να επιστρέφει.. και θα νιώσετε σίγουροι και δυνατοί ξανά. Γνωρίζατε πως τα πράγματα θα άλλαζαν, καθώς είστε αιώνια αισιόδοξοι! Και πραγματικά όλα έχουν αλλάξει…προς το καλύτερο!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσσος των ξιφών, ανάποδα

Είστε σε σπάνια φόρμα αυτό το σαββατοκύριακο Παρθένοι- που σημαίνει ότι όλα τα επαγγελματικά σας κόλπα θα βρίσκονται σε έξαρση. Αυτό το διάσημο χαρακτηριστικό γνώρισμα της Παρθένου, θα σας προσφέρει υψηλή θέση στη δουλειά σας. Θα μπορείτε να κρίνετε τους άλλους και θα βεβαιώνεστε πως έχουν καταλάβει ό,τι τους έχετε πει. Δεν ενδιαφέρεστε για τις συνέπειες – ενδιαφέρεστε μόνο να πείτε στους ανθρώπους τι σκέφτεστε και έχετε πολύ λίγη υπομονή με τους απαθείς. Αν κάποιος σας εκνευρίσει δεν θα τον λυπηθείτε και θα του πείτε την άποψη που έχετε για το άτομό του. Έχετε άψογη κρίση και θα απαιτήσετε να μπει «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19Ταρώ Αγάπης 06-07/02 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των πεντάκτινων, ανάποδα

Είχατε ένα τυχερό σερί – και το γνωρίζετε. Ωστόσο, μπορεί να τρέχετε και να μη φτάνετε τώρα, λόγω καθαρής αλαζονείας. Νιώθετε ότι τα πράγματα ξεφεύγουν. Αυτό το τυχερό σερί… μοιάζει να φτάνει στο τέλος του. Έχετε φρικάρει και προσπαθείτε να ξεφύγετε με τα παλιά σας κόλπα…αλλά δε δουλεύουν πλέον. Η κάρτα της βασίλισσας ανάποδα, προσπαθεί να σας πει ότι υπάρχει μια άλλη επιλογή για εσάς! Παρόλο που τα πράγματα δεν λειτουργούν σύμφωνα με το αρχικό σας σχέδιο, εξακολουθείτε να έχετε τη νοημοσύνη για να δοκιμάσετε ένα καινούργιο μονοπάτι… και να πάρετε ό, τι θέλετε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων, ανάποδα

Λοιπόν, δοκιμάσατε και δεν πετύχατε. Αυτό δεν σημαίνει ότι χάσατε, αλλά αυτή η κάρτα υπονοεί ότι μια πόρτα μόλις έκλεισε για σας και πως αυτό που πρέπει να κάνετε από δω και μπρος είναι… είτε να το αποδεχτείτε είτε να κάνετε μια ριζική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας. Η πόρτα της ευκαιρίας είναι κλειστή τώρα, αλλά αυτή είναι μόνο μία επιλογή. Υπάρχουν και άλλες πόρτες, ειδικά για τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει απλώς να δοκιμάσετε κάτι άλλο. Δεν έχουν χαθεί όλα. Οι κλειστές πόρτες πολλές φορές αποδεικνύεται πως είναι ευκαιρίες για ν’ ανοίξουν καινούργιες. Αυτό θα συμβεί και σε σας αυτό το διήμερο. Αποδεχτείτε πως ορισμένα πράγματα δεν λειτουργούν, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν άλλες ευκαιρίες, που σας περιμένουν στη γωνία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών

Δεν είναι ποτέ ευπρόσδεκτη μια τέτοια κάρτα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, σημαίνει εφιάλτες, απόγνωση – και σε άλλες περιπτώσεις, σημαίνει ασθένεια ή εξάντληση. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, φροντίστε να ακούσετε προσεκτικά το σώμα σας αυτό το διήμερο Τοξότη. Φροντίστε την υγεία σας! Γενικά είναι μια κλήση αφύπνισης που σας παρακαλεί να παραμείνετε θετικοί και να μην βυθιστείτε στην κατάθλιψη. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να παραδοθείτε σε αρνητικές σκέψεις αλλά μην το κάνετε. Μάθετε να σκέφτεστε λογικά, για να πορεύεστε στην καθημερινότητά σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων, ανάποδα

Κάποιος ξόδεψε τα χρήματά σας, Αιγόκερε; Μήπως, εμπιστευτήκατε κάποιον πάρα πολύ και τώρα λυπάστε που αφήσατε να έχει πρόσβαση στα χρήματά σας; Αυτό το σαββατοκύριακο αφορά τα χρήματα, τις υπερβολικές δαπάνες και τις υπερβολές. Από τη μία πλευρά, θα πρέπει να αισθάνεστε ευγνώμονες που έχετε πλεόνασμα κεφαλαίων για να σπαταλήσετε….και από τη ρεαλιστική πλευρά, ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Είναι μια κάρτα που συνεπάγεται προϋπολογισμό και οικονομική διαχείριση. Θέλετε μια υπέροχη και ξέγνοιαστη ζωή – αλλά χρειάζεστε την πειθαρχία για να διατηρήσετε τον εαυτό σας ευθυγραμμισμένο… όταν πρόκειται για κάποιες δαπάνες και την πρόσβαση των άλλων, στα χρήματά σας.

Διαβαστε επισης : 14/02 Ένα Reunion για αυτούς που αγαπούν αληθινά

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Είναι μια καλή κάρτα και φέρνει νέες αρχές … ωστόσο, αυτές οι αρχές είναι όλα μέρος μιας μακράς εποχής που πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Αυτή η κάρτα σας δίνει τη γνώση πως όλοι οι πόνοι που έχετε υποστεί όχι μόνο έφτασαν στο τέλος τους, αλλά σας προσφέρουν και μια νέα αρχή…καλύτερη από αυτή που είχατε. Αυτό το διήμερο θα αναγνωρίσετε πόσο χρόνο έχετε σπαταλήσει σε πράγματα του παρελθόντος. Τα έχετε πλέον και επίσημα ξεπεράσει… και μ’ αυτή τη συνειδητοποίηση, θα νιώσετε μεγάλη χαρά.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων, ανάποδα

Φαίνεται πως έχετε κολλήσει σε κάποια πολύ βαρετά, υλιστικά πράγματα – όπως η συμπλήρωση της φόρμας ανεργίας ή την μη παραλαβή μιας αναμενόμενης επιταγής ή πληρωμής. Ίσως νιώθετε απογοητευμένοι αυτό το διήμερο Ιχθύες, καθώς θα υπάρχουν πολλά περιττά έγγραφα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείτε. Η γραφειοκρατία θα είναι ενοχλητική και θα προσπαθήσετε να την αποφύγετε. Όμως αυτό που πρέπει να κάνετε… είναι να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα επαναλάβετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος