Ταρώ Αγάπης 09-10/01 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Αγάπης 09-10/01 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Αγάπης 09-10/01 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των κυπέλλων .

Είστε σε καλή κατάσταση κυρίως στον ερωτικό τομέα αυτό το διήμερο. Και αυτό σημαίνει πως θα βιώσετε το είδος της αγάπης, που ικανοποιεί την ψυχή σας. Ήσασταν πολύ καιρό αγχωμένη… και τώρα θα ηρεμήσετε αφού όλα πάνε καλά. Η υγεία σας θα βελτιωθεί, αν αντιμετωπίζετε κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα και οι ελπίδες σας θα αυξηθούν. Σε γενικές γραμμές, θα είναι ένα πολύ καλό σαββ/κο!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα σας ενοχλήσει αυτό το διήμερο, είναι που πιστεύετε πως δεν πληρώνεστε αρκετά….κι αυτό σας εκνευρίζει. Δουλεύετε σκληρά και θα πρέπει να πληρώνεστε περισσότερο. Μπορεί να εκμεταλλευτείτε αυτό το σαββ/κο για να εκφραστείτε σε οποιονδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό το δίλημμα.

Η φωνή σας θα ακουστεί… και μπορεί να λάβετε ακόμη και αύξηση, προώθηση ή ξαφνική βελτίωση της κατάστασής σας. Είναι ένα διήμερο γεμάτο θετικές προθέσεις, που θα εκδηλωθούν όσο χειρίζεστε τα πράγματα σωστά.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

μελλοντολόγος

Ταρώ Αγάπης 09-10/01 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων, ανάποδα

Μπορεί να νιώσετε χαμένοι, μπερδεμένοι κι εκτός ελέγχου αυτό το διήμερο. Θέλετε να απελευθερωθείτε από κάτι που σας κάνει να νιώθετε απογοητευμένοι.

Πρέπει όμως να κάνετε υπομονή…και ξέρετε ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Επομένως αποδεχτείτε ότι ο μόνος τρόπος για να το πετύχετε είναι μέσω αυτής.

Αυτό το διήμερο όσο άσχημα κι αν αισθάνεσθε… θα το ξεπεράσετε. Απλά πρέπει να κάνετε το σωστό…. και να γνωρίζετε ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό.

zwdia-9-zvdia

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των πεντάκτινων

Αυτό το σαββ/κο θα σας φέρει καλή τύχη – πιθανώς χρήματα και ευκαιρίες. Θα νιώσετε μεγάλη ασφάλεια. Θα αποφύγετε κίνδυνους και μπελάδες…κι αυτό θα σας ανακουφίσει.

Να περιμένετε πολύ καλά νέα για μια πιθανώς ικανοποιητική εμπειρία στο μέλλον. Όλα είναι καλά στον κόσμο σας, Καρκίνε. Αποδεχτείτε αυτήν την πραγματικότητα με ευγνωμοσύνη!

Ταρώ Αγάπης 09-10/01 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 7 των ράβδων, ανάποδα

Εσείς προσπαθείτε για τους στόχους σας, αλλά έχουν λιγότερη πίστη σε σας οι άλλοι. Ο λόγος για αυτό, είναι πως προσπαθείτε με λάθος τρόπο. Πρόκειται να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος, γιατί δε μάθατε από αυτά.

Όμως αυτή είναι η ζωή, ζήστε στο παρόν – η ζωή δεν είναι παράσταση… και τα παρελθόντα λάθη σας είναι εκεί με μοναδικό σκοπό να αποκτήσετε εμπειρίες από αυτά.

Γι’ αυτό αυτή τη φορά προσπαθήστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος ειδικά αν αυτή η συμπεριφορά σας, έχει αποτύχει σε προηγούμενες προσπάθειες.

zwdia-zvdia-taro-00

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των κυπέλλων, ανάποδα

Όταν ο άσσος των κυπέλλων είναι ανάποδα συνήθως σημαίνει απογοήτευση στον έρωτα. Έχετε ερωτευτεί και ίσως – ο μήνας του μέλιτος τελείωσε.

Το μάθημά σας εδώ αφορά την προσδοκία. Περιμένατε τα πράγματα να προχωρήσουν με συγκεκριμένο τρόπο… και όταν το ταίρι σας δεν σας έδωσε αυτό που θέλατε, βυθιστήκατε στην απογοήτευση- ίσως ακόμη και να μετανιώσατε για την επιλογή σας.

Η αγάπη σας είναι ακόμα δυνατή, αλλά βλέπετε πάρα πολλά ελαττώματα στη σχέση σας. Το καλύτερο στοίχημά σας εδώ, είναι να αποδεχτείτε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις, είναι εγγενώς ελαττωματικές και ότι έχετε ένα καλό σύντροφο δίπλα σας. Πολύ κόσμος, περνά από την ίδια συναισθηματική σύγχυση.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

xartomanteia

Ταρώ Αγάπης 09-10/01 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Αυτό το διήμερο, θα βρεθείτε σε μια δυσάρεστη κατάσταση – απλά δεν είστε έτοιμοι να νιώσετε απογοήτευση. Κάτι συμβαίνει και αισθάνεστε ότι αν αντιδράσετε συναισθηματικά, θα χάσετε.

Αισθάνεστε ευάλωτοι…κι αυτό δεν σας αρέσει. Θα προσπαθήστε να χτίσετε ένα τείχος γύρω σας για να μη μπορεί να μπει κανείς. Το σίγουρο είναι, πως πρέπει να αντιμετωπίσετε την ευπάθεια σας, επειδή δεν έχετε τη διάθεση να πληγωθείτε ξανά, όπως συνέβη πρόσφατα.

Αν κάποιος σας πρόδωσε, ξέρετε ότι σύντομα θα ξεπεράσετε αυτόν τον πόνο…. αλλά προς το παρόν, θέλετε να το επεξεργαστείτε με τους δικούς σας ρυθμούς.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών, ανάποδα

Νιώθετε λυπημένοι για μια επιλογή που κάνατε τις προηγούμενες εβδομάδες…κι έρχεται να σας στοιχειώσει αυτό το διήμερο. Είναι όμως κάτι που διορθώνεται εύκολα…ωστόσο πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να καταφέρετε να αναιρέσετε ό,τι κάνατε λάθος.

Αυτό δεν είναι προσωπικό, και δεν έχει καμία σχέση με τον έρωτα! Είναι ένα λάθος πιθανώς στα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας και είστε τυχεροί που το αντιληφθήκατε σύντομα

Μη μπερδεύεστε. Μάθετε τι πήγε στραβά και ενεργήστε με θετικές προθέσεις στο μέλλον.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Deste – Τα ερωτικά λάθη είναι επώδυνα

taro-zodia-76

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των πεντάκτινων

Δεν είναι καθόλου κακό αυτό το διήμερο Τοξότη, καθώς θα αισθάνεστε αρκετά ικανοποιημένοι και ασφαλείς με προηγούμενες επιλογές σας.

Αν έχετε αποφασίσει να ανακαινίσετε το σπίτι σας – ξεκινήστε τα σχέδιά σας αυτό το διήμερο. Αν σκέφτεστε ν’ ακολουθήσετε μια δημιουργική προσπάθεια – τότε προχωρήστε, καθώς δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το παρόν.

Το μάθημά σας γι’ αυτό το διήμερο, έχει να κάνει με το να ζείτε το ΤΩΡΑ, να είστε παρόντες για τους φίλους και τους αγαπημένους σας και να αποδεχτείτε ότι η ζωή είναι σύντομη και πολύτιμη!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ράβδων

Η βασίλισσα των ράβδων, είναι η αναπαράσταση της εργασίας και της πειθαρχίας. Και καθώς είναι δική σας γι’ αυτό το διήμερο, θα φέρει τη γνώση ότι είστε – όπως πάντα- το αφεντικό.

Είστε το αφεντικό της δικής σας ζωής. Αναλαμβάνετε όμως την ευθύνη και για τους άλλους…. και είστε ευτυχείς που το κάνετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Deste – Τα ερωτικά λάθη είναι επώδυνα

taro-zodia-098

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ξιφών

Αν θέλετε να οργανωθείτε και να προχωρήσετε στους στόχους σας τότε αυτό το διήμερο, αφορά μόνο τη δράση σας. Είστε αποφασιστικοί και νιώθετε μια ισχυρή αίσθηση κατεύθυνσης και σκοπού.

Ρυθμίστε τις προθέσεις σας γι’ αυτό ακριβώς που θέλετε – να είστε συγκεκριμένοι – και να εκδηλώσετε την επιθυμία σας όπως κρίνετε κατάλληλα. Αυτή η κάρτα υποστηρίζει, ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Ήσασταν λίγο ιδεαλιστές την εβδομάδα που πέρασε και ίσως χρειαστεί να αφήσετε μερικά ιδανικά – ειδικά στον ερωτικό τομέα. Τίποτα κακό δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά βλέπετε πράγματα στον σύντροφό σας που δεν είναι «ιδανικά» και αληθινά.

Γνωρίζετε ότι δεν είμαστε τέλειοι, οπότε η πρόβλεψη της τελειότητας θα οδηγεί πάντα στην αποκάλυψη της ατέλειας. Είστε τυχεροί – έχετε αγάπη στη ζωή σας και αισθάνεστε ξεχωριστοί χάρη σ’ αυτήν.

Αφιερώστε αυτό το σαββ/κο, για να εκτιμήσετε αυτό που έχετε και μη διαμαρτύρεστε γι’ αυτά που δεν έχετε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-zodia-astrologia-65