Ταρώ Αγάπης 12-13/12 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Αγάπης 12-13/12 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Αγάπης 12-13/12 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 6 των κυπέλλων

Θα είναι ένα όμορφο σαββ/κο για σας! Η αγάπη βρίσκεται στον αέρα…το ίδιο και η διασκέδαση. Θα κρατήσετε όμως την πολλή διασκέδαση, για αργότερα.Αυτό το διήμερο δεν θέλετε να έχετε πολύ κόσμο πάνω απ’ το κεφάλι σας! Θα σας ενθουσιάσει όμως η ιδέα, να μαγειρέψετε και να περάσετε όμορφα με την οικογένειά σας.Θα ασχοληθείτε με το μαγείρεμα ή κάποιο χόμπι σας. Όλοι θα εκτιμήσουν την γενναιόδωρη φύση σας, αυτό το σαββ/κο.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των κυπέλλων

Έχετε την σοφία, την ομορφιά και την αγάπη στο πλευρό σας αυτό το σαββ/κο , Ταύρε, οπότε μην εκπλαγείτε αν εντελώς ξαφνικά βομβαρδιστείτε από σεβασμό και θαυμασμό. Θα είστε στο κέντρο της προσοχής αυτό το διήμερο και θα το λατρέψετε. Αλλά το αξίζετε.

Θέλατε την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου… και μαντέψτε! Πρόκειται να κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε. Απολαύστε την παρέα του αγαπημένου σας αυτό το διήμερο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/12 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο Δεκ .

xartomanteia

Ταρώ Αγάπης 12-13/12 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ 2 των ράβδων

Για άλλη μια φορά, έχετε βάλει τον εαυτό σας σε εκείνη τη θέση…που δεν ξέρετε τι να κάνετε, Δίδυμοι.

Έχετε αρχίσει να κουράζεστε… και θα ορίσετε τις προθέσεις σας για την καινούργια χρονιά. Φέτος σας έφερε τον καρπό της αναποφασιστικότητας….και δεν σας άρεσε.

Πρέπει να εργαστείτε για τη λήψη κάποιων αποφάσεων. Μη φοβάστε γιατί ο φόβος «τρώει» τη ζωή σας. Να είστε γενναία. Ο κόσμος δεν είναι τόσο απαίσιος, όσο πιστεύετε.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Αυτό το διήμερο έχει να κάνει με το παρελθόν σας Καρκίνε – προηγούμενες επιλογές, πράγματα για τα οποία μετανιώσατε που αντικατοπτρίζουν λάθος κινήσεις και οδυνηρά λάθη.

Γι’ αυτό αν πρόκειται να αφιερώσετε χρόνο σε όλες τις λανθασμένες κινήσεις που έχετε κάνει, προσπαθήστε να βρείτε ένα σχέδιο, για να διορθώσετε αυτά τα λάθη.

Δεν είναι πολύ αργά για να κάνετε θετικές αλλαγές, και αν χαζεύετε χωρίς να κάνετε τίποτα… το παρελθόν δεν θ’ αλλάξει. Αυτό το διήμερο είναι καλό για προγραμματισμό και μάθηση, από το παρελθόν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Αγάπης 12-13/12 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 3 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αυτό το διήμερο θα σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία που θα σας φανεί σαν να είναι η «τελευταία σας ευκαιρία». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δραστηριοποιηθείτε για κάτι τώρα….όχι αργότερα. Αν λοιπόν είστε αναποφάσιστοι για κάτι σημαντικό και πρέπει να προχωρήσετε, αυτό το διήμερο θ’ αποφασίσετε να το κάνετε.

Το 3 των πεντάκτινων ανάποδα, σημαίνει ότι η ευκαιρία σας δεν θα διαρκέσει για πάντα και ότι ο χρόνος είναι ουσιαστικός. Κάντε την κίνηση τώρα ή διατηρήστε για πάντα την ηρεμία σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των πεντάκτινων, ανάποδα

Αυτό το σαββ/κο πρόκειται να σας ανοίξει τα μάτια για κάποιο άτομο από το άμεσο περιβάλλον σας, που θα σας απογοητεύσει επειδή δε συμπεριφέρεται με τον τρόπο που θέλετε. Είναι καλύτερα όμως να μην κρατήσετε υπερβολικό θυμό εναντίον του για τις πράξεις του.

Το μάθημα εδώ, αφορά την προσδοκία. Πρέπει να μιλήσετε ειλικρινά σ’ αυτό το άτομο. Δεν είναι θεός, ούτε είναι εδώ για να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αυτό που πρέπει να κάνετε….είναι να περιμένετε λιγότερα… και να δημιουργείτε περισσότερα μόνοι σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Αγάπης 12-13/12 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ράβδων, ανάποδα

Μόλις καταφέρατε το ακατόρθωτο Ζυγέ, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί! Αν κάνετε κινήσεις για μια καλύτερη επαγγελματική θέση, αυτό είναι υπέροχο. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε την «πλάτη» σας, καθώς τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στην παρούσα κατάσταση.

Μην είστε πολύ σίγουροι…πως είστε ασφαλείς. Τα πράγματα φαίνονται ασταθή και μπορεί να αλλάξουν, αν δεν μείνετε ενήμεροι. Τα καταφέρατε μέχρι τώρα, γι’ αυτό μην αλλάξετε. Κατανοήστε ότι μπορεί να χάσετε αυτό που έχετε κερδίσει… πολύ εύκολα.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων, ανάποδα

Αν παίζετε τα χαρτιά σας σωστά, Σκορπιέ, η ερωτική σας ζωή θα ευδοκιμήσει. Πρέπει όμως να βεβαιωθείτε ότι λειτουργείτε σωστά απέναντι στο άτομο που συμμετέχει. Ίσως έχετε διαφωνήσει πρόσφατα και ψάχνετε την κατάλληλη στιγμή για να τα ξαναβρείτε. Αυτό το άτομο, είναι όλος σας ο κόσμος και δεν μπορείτε να το χάσετε.

Μην ανησυχείτε, δεν θα σας συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά πρέπει να δείξετε κι εσείς πως προσπαθείτε. Περιμένει να δείξετε μεγαλύτερη συμμετοχή από όση έχετε δείξει, τους τελευταίους μήνες. Το έχει ανάγκη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/12 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο Δεκ .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών

Καθώς τελειώνει η χρονιά, το ίδιο συμβαίνει και με το φόρτο εργασίας σας! Πρέπει να τακτοποιήσετε τα θέματά σας αυτό το διήμερο.

Πρέπει να ολοκληρώσετε ό,τι έχετε ξεκινήσει για να μη μαζευτεί πολλή δουλειά. Αν είστε απασχολημένοι με μια δημιουργική προσπάθεια, προσπαθήστε να την απεικονίσετε στο μυαλό σας και καταπιαστείτε μ’ αυτή. Γνωρίζετε το συναίσθημα όταν όλα αρχίζουν να σας συντρίβουν…γι’ αυτό μην αφήσετε να σας συμβεί ξανά.

Εστιάστε στην ολοκλήρωση του έργου που έχετε αναλάβει. Αν δεν ολοκληρώσετε αυτό που έχετε ξεκινήσει, θα παραμείνει για μήνες στάσιμο… και θα σας προκαλεί για καιρό θλίψη.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων

Καθώς η χρονιά τελειώνει, το ίδιο ισχύει και για τις ευκαιρίες, σας Αιγόκερε. Ωστόσο, στην περίπτωσή σας, υπάρχει μια ακόμη πόρτα για να περάσετε. Είναι αυτή που θα σας αφήσει να περάσετε σε μια νέα σειρά υπέροχων καταστάσεων.

Θα μάθετε για αυτήν την πόρτα κατά τη διάρκεια του διημέρου. Μετά από πολλή σκέψη, θα διαπιστώσετε ότι αν εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που παρουσιάζεται… θα νιώσετε ικανοποιημένοι.

Αυτό το διήμερο πρόκειται να εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητες και να προετοιμαστείτε για ένα λαμπρό μέλλον!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/12 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο Δεκ .

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων, ανάποδα

Λένε ότι στο τέλος της χρονιάς, πολλοί άνθρωποι νιώθουν αρκετή πίεση. Για σας αυτό σημαίνει, πως θα ρίξετε μια ματιά στο ερωτικό σας παρελθόν και τις αναμνήσεις σας. Μην χαθείτε όμως.. και μη νιώθετε άσχημα γι’ αυτές.

Υπάρχει κάποιος από το παρελθόν που δεν μπορείτε να τον ξεχάσετε…και οι σκέψεις του, σας προκαλούν πόνο.

Ίσως είναι ώρα να τον αφήσετε εκεί που ανήκει. Υπάρχουν πολλά που θα σας συμβούν στον ερωτικό τομέα την καινούργια χρονιά.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων

Ιχθύες, πάντα ψάχνετε απεγνωσμένα για αγάπη κι έρωτα. Θα κάνατε οτιδήποτε για το ταίρι σας. Αυτό το σαββ/κο θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάτι ανάλογο. Δεν σας νοιάζει και δεν έχετε καμία υπερηφάνεια σε ό,τι αφορά τον έρωτα.

Αν πρόκειται να ξοδέψετε μια περιουσία για το δώρο του αγαπημένου σας κανείς δεν πρόκειται να σας σταματήσει. Οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τα χρήματα για να κάνετε όλα αυτά «ευχάριστα» που έχετε στο μυαλό σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66