Ταρώ Αγάπης 16-17/01 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Αγάπης 16-17/01 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Αγάπης 16-17/01 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 4 των ξιφών, ανάποδα .

Αυτή η κάρτα δηλώνει πως πρέπει να προσπαθήσετε πιο σκληρά. Δεν μπορείτε να χορεύετε γύρω από την τεμπελιά σας, πρέπει να μπείτε ξανά στο παιχνίδι. Γνωρίζοντας πως είστε έξυπνοι κι έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια. Μπορεί να βασίζεστε πολύ στην επιφανειακή ενέργεια που προβάλλετε – ναι, οι άνθρωποι πιστεύουν πως είστε έξυπνοι και αξιόπιστοι…..αλλά είστε; Αυτό το διήμερο θα καταλάβετε πως πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας και πως ο μόνος τρόπος για να είστε καλοί στα μάτια των άλλων, είναι αν φροντίσετε να είστε καλοί, πρώτα απέναντι στον εαυτό σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των ράβδων

Κάτι παρόμοιο μ’ αυτό που συμβαίνει στους Κριούς, συμβαίνει και με σας Ταύρε. Τώρα και πρέπει να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι. Μπορείτε να κατηγορείτε τους άλλους…. μόνο για πράγματα που δεν γίνονται.

Ήρθε η ώρα να πάρετε τη ζωή σας στα σοβαρά και να κινηθείτε. Γνωρίζετε πως είστε πολύ εργατικοί…και πως δεν υπάρχει δουλειά που να μη μπορείτε να την κάνετε!

Λοιπόν, γιατί να περιμένετε; Μην καθυστερείτε πλέον! Υπάρχουν ευκαιρίες γύρω σας και σας παρακαλούν να αφήσετε τον φόβο σας για το άγνωστο…. και να αρχίσετε να κάνετε κάτι γι’ αυτό.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Αγάπης 16-17/01 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των ξιφών

Αν νομίζετε ότι πρόκειται να ξεφύγετε από κάτι…. μαντέψτε ξανά! Δε θα μπορέσετε! Διαστρεβλώσατε τις πληροφορίες για να κρύψετε την αλήθεια… κι αυτό το διήμερο θα σας αποδείξει, πως δεν είναι πλέον δυνατό να εξαπατήσετε και τον εαυτό σας, με αυτόν τον τρόπο.

Πρέπει να ξυπνήσετε και να αποδεχτείτε την αλήθεια: υπάρχει κάτι στη ζωή σας που ΔΕΝ δουλεύει για σας… και αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε.

Μπορεί να μην έχετε άλλη επιλογή, οπότε κάντε μια ενδοσκόπηση, για να μπορέσετε να ελέγξετε το αποτέλεσμα. Κοιτάξτε τον καθρέφτη και αντιμετωπίστε τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες της Σουλτάνας και τα ερωτικά μελλούμενα

zodia-zvdia-22

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των ράβδων

Δεν είστε διαφορετικοί από τους υπόλοιπους, Καρκίνε αυτό το σαββ/κο. Πρέπει κι εσείς να επικεντρωθείτε και να μπείτε στο παιχνίδι. Η ζωή, σας περιμένει και υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να αποβάλλετε από πάνω σας…. αν σταματήσετε να οικτίρετε τον εαυτό σας.

Δεν είστε κακομοίρηδες. Έχετε την ίδια πιθανότητα με οποιονδήποτε άλλο στην ευτυχία και την πρόοδο. Αν κάπου κάνατε λάθος… συγχωρήστε τον εαυτό σας…και προχωρήστε. Στην πραγματικότητα είστε σε πολύ καλό σημείο στη ζωή σας. Μην εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε αυτό το διήμερο, πως μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι. Ρισκάρετε και ζήστε λίγο!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ Αγάπης 16-17/01 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 7 των πεντάκτινων

Τα πάτε καλά αυτό το σαββ/κο Λέοντα κι αυτό γιατί εστιάζετε σ’ αυτό που θέλετε να πετύχετε. Θα σκεφτείτε να ξεφύγετε για λίγο από τη σκληρή δουλειά, νιώθοντας ότι έχετε καταφέρει αρκετά και τώρα ήρθε η ώρα να τεμπελιάσετε.

Το μάθημα είναι ακριβώς εκεί όμως. Παραμείνετε στον καλό δρόμο, και στη σωστή πορεία. Να είστε ενεργοί. Μην αφήσετε στην άκρη, τα έργα που έχετε αναλάβει να ολοκληρώσετε. Απολαύστε τη δυναμική της νέας θετικής και προσπάθειάς σας, αλλά συνεχίστε να επιτυγχάνετε τα μέγιστα οφέλη.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Ίσως να αισθάνεστε λίγο ανυπόμονοι αυτό το διήμερο Παρθένε, καθώς τα πράγματα δεν έχουν ανεβάσει ρυθμούς, για να νιώσετε ενθουσιασμένοι. Πιστέψατε σ’ αυτή τη ρουτίνα που αφορά τους στόχους της νέας χρονιάς…και τώρα περιμένετε θαύματα.

Κάντε όμως λίγη υπομονή! Βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές του Ιανουαρίου. Μην τρελαίνεστε περιμένοντας άμεση ικανοποίηση. Προσπαθήστε να επιμείνετε στο μακρύ παιχνίδι….γιατί θα αξίζει τον κόπο τελικά. Κάντε υπομονή, εστιάζοντας σε ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Ορίστε την μελλοντική σας πορεία, τώρα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Αγάπης 16-17/01 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Ενώ ξέρετε πως είναι σωστό να νιώθετε όπως νιώθετε τώρα, αυτό το σαββ/κο πρόκειται να κρατήσει μπροστά σας τον καθρέφτη για να ανακαλύψετε, πως ζείτε στο παρελθόν. Κρατάτε αυτό που δεν υπάρχει πλέον… και αρχίζει να επηρεάζει τη ζωή και την πρόοδό σας.

Η αλήθεια είναι, ότι έχετε κολλήσει και δυσκολεύεστε να βρείτε μια διέξοδο από αυτήν την ρουτίνα που έχετε δημιουργήσει. Αφού όμως τη δημιουργήσατε… είναι στο χέρι σας να την εξαλείψετε. Απελευθερώστε το παρελθόν και λατρέψτε το «τώρα»… καθώς εδώ είναι η ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες της Σουλτάνας και τα ερωτικά μελλούμενα

chartomantia-098

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των πεντάκτινων

Αυτό το σαββ/κο, θα σας φέρει νέες και καινοτόμες ιδέες και θα είστε πολύ ανοιχτοί σ’ αυτές. Δεν θα αφήσετε τον κόσμο να σας καταβάλλει. Δεν είναι στη φύση σας να αφήνετε τα πράγματα να σας ελέγχουν – είτε πρόκειται για συναισθήματα είτε για καταστάσεις.

Σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο – κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό – καθώς ο έλεγχος είναι αυτό που θα σας οδηγήσει σε ένα μέρος ευτυχίας. Ακολουθήστε το πάθος σας όσον αφορά την καριέρα και τη οικονομική σας εξασφάλιση…και επιβεβαιώστε ότι τα χρήματα θα έρθουν στο δρόμο σας.

zwdia-zvdia-alex

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων

Όλα φαίνεται πως είναι εντάξει στο σπίτι… πράγμα που σημαίνει πως λειτουργεί ό , τι κάνετε. Αυτό είναι σημάδι…πως μπορείτε να συνεχίσετε.

Καταφέρατε να καθαρίσετε το κεφάλι σας. Δεν είστε πλέον σκλάβοι των άσχημων ψυχολογικών καταστάσεων που δημιούργησε το 2020 στους ανθρώπους – είστε ελεύθεροι… κι αυτό ταιριάζει στη φύση σας.

Αυτό που νιώθετε τώρα, είναι πως πρέπει να είστε συνεπείς για να γίνουν τα πράγματα σωστά στον κόσμο σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι και συνεχίστε την καλή και σκληρή δουλειά σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Ένα από τα πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σας, είναι η καταπληκτική εργασιακή σας ηθική Αιγόκερε. Ωστόσο, αυτό το διήμερο μπορεί να σας βάλει σε κατάσταση αδράνειας.

Σιγά σιγά έχετε αρχίσει να νιώθετε πως δεν είστε πια ο εαυτός σας. Είστε αυτοί που αναλαμβάνουν όλη την ευθύνη – είστε ο αξιόπιστος πάροχος, ο βράχος της οικογένειας – όλοι στρέφονται σε σας για συμβουλές.

zwdia-9-zvdia

Αυτό το σαββ/κο, θα σας δημιουργήσει μια αίσθηση εξέγερσης – απλά δεν είστε διαθέσιμοι, ούτε θέλετε να είστε.

Αφήστε τους να το καταλάβουν μόνοι τους, πως πρέπει να δώσετε προσοχή στον εαυτό σας αυτό το διήμερο. Πρέπει να χαλαρώσετε και να εμπιστευτείτε πως το σύμπαν θα παρέχει όλα όσα χρειάζονται τόσο σε σας όσο και στους άλλους.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων, ανάποδα

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει την καρδιά και την απελπισία στον έρωτα. Προφανώς αγαπάτε κάποιον πάρα πολύ και κάτι σε όλη αυτή την κατάσταση, σας κάνει να υποφέρετε. Είτε πρόκειται για μια απόρριψη είτε για την αργή εξασθένιση μιας σχέσης, σας επηρεάζει και σας κάνει μελαγχολικούς.

Αυτή η κάρτα όμως δηλώνει και θεραπεία. Όμως όλα εξαρτώνται από την ιδέα να γνωρίζετε τι είναι καλό για σας…. και να μην επιλέξετε το μονοπάτι που πιστεύετε πως είναι καλύτερο για σας.

dream

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ράβδων

Αυτό το διήμερο θα συνειδητοποιήσετε πως τίποτα δεν είναι πραγματικά διαφορετικό από ό, τι ήταν πριν. Ωστόσο, υπάρχει μια ήπια ειρήνη στο σκηνικό, που θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για μια αλλαγή.

Θα θελήσετε να αλλάξετε λίγο τα πράγματα. Υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης στη ζωή σας, γι’ αυτό και δε χρειάζεται να παραμείνετε σε καταστάσεις που σας κουράζουν πλέον – ακόμα και στα επαγγελματικά σας.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να βρείτε έμπνευση ακολουθώντας μια νέα επαγγελματική πορεία. Αν η σημερινή σας δουλειά είναι βαρετή – μπορείτε να την αλλάξετε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098