Ταρώ Αγάπης 19-20/12 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Αγάπης 19-20/12 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Αγάπης 19-20/12 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 8 των κυπέλλων

Χαρά στον κόσμο σας, Κριέ αυτό το διήμερο! Θα αισθανθείτε σαν ένα μωρό που το αγκαλιάζει μια κουβέρτα αγνής αγάπης, καθώς όσοι σας ξέρουν, θα σας γνωστοποιήσουν τα βαθύτερα συναισθήματά τους. Αυτό που είναι ακόμα καλύτερο είναι ότι θα είστε σε καλή διάθεση για να ανταλλάξετε τα συναισθήματά τους, κάτι που θα μετατρέψει το σαββ/κο σε ένα φεστιβάλ αγάπης. Απολαύστε τα συναισθήματα!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο βασιλιάς των κυπέλλων, ανάποδα

Αυτό το διήμερο μπορεί να διαφωνήσετε με κάποιον που αγαπάτε και σέβεστε, αλλά μην ανησυχείτε – όλα θα είναι καλά στο τέλος.

Ο σεβασμός σας γι’ αυτό το άτομο θα ξεπεράσει τους δικούς σας περιορισμούς. Θα καταλάβετε πως έχει επίσης το δικαίωμα της γνώμης του. Στο τέλος, η αγάπη σώζει την ημέρα σας και οι δύο θα είστε πολύ χαρούμενοι που ήσασταν αρκετά δυνατοί για να «παλέψετε» σαν πρωταθλητές.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 ζώδια  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Αγάπης 19-20/12 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ 7 των ξιφών, ανάποδα

Το 7 των ξιφών ανάποδα, σημαίνει αλλαγή στα αισθήματα και την ελευθερία που έρχεται με την αλλαγή της σκέψης σας.

Δίδυμοι, μπορεί να αποφασίσετε αυτό το διήμερο να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που αρχικά σχεδιάζατε. Η νέα σας κατεύθυνση θα λειτουργήσει υπέρ σας και θα έχετε την αίσθηση της απελευθέρωσης χάρη στις επιλογές που κάνατε. Επιλέξτε με σύνεση και αφιερώστε το χρόνο σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων

Μερικά διήμερα είναι καλά….άλλα πάλι, όχι και τόσο. Κι αυτό το διήμερο θα είναι ένα από τα καλά για σας.

Η αγάπη βρίσκεται γύρω σας – στην οικογένεια, τους φίλους, το σύντροφο και τους συναδέλφους σας. Όλοι σας αγαπούν και οφείλεται στο ότι έχετε μια καρδιά από χρυσάφι.

Αν πιστεύατε πως δεν σας εκτιμούν… ξανασκεφτείτε το. Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σας υποστηρίζουν και σας αγαπούν.

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Αγάπης 19-20/12 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο βασιλιάς των πεντάκτινων

Είναι ένα καλό σαββ/κο και επειδή είστε Λέων, αυτή η κάρτα του Βασιλιά είναι πιθανότατα εκπρόσωπος σας, ανεξάρτητα από το φύλο σας.

Θα ξοδέψετε πολλά χρήματα αυτό το διήμερο και είναι όλα για δώρα και μπιχλιμπίδια που σκοπεύετε να δώσετε στους αγαπημένους σας τις επόμενες εβδομάδες. Συμπεριφέρεστε σαν τον Αι Βασίλη : τους σκέφτεστε όλους.

Όχι μόνο αυτό, σχεδιάζετε να περάσετε και όμορφες στιγμές στις γιορτές. Σκεφτείτε αυτό το διήμερο σαν ένα από τα καλύτερα της χρονιάς.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των πεντάκτινων

Έχετε αγωνιστεί όλη σας τη ζωή για να αισθάνεστε ασφαλής. Κι αυτό το σαββ/κο θα νιώσετε υπέροχα. Θα γελάσετε και θα διασκεδάσετε με τους δικούς σας.

Δεν υπάρχουν ανησυχίες. Όλοι οι λογαριασμοί είναι πληρωμένοι και δεν πνίγεστε στις λεπτομέρειες. Αυτό το διήμερο μπορείτε να χαλαρώσετε Παρθένε.

zodia-zvdia-75

Ταρώ Αγάπης 19-20/12 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των πεντάκτινων

Τα πράγματα φαίνονται καλά για σας, Ζυγέ. Πληρώσατε τους λογαριασμούς σας και ησυχάσατε από όλα τα οικονομικά άγχη. Είστε έτοιμοι να αφήσετε το πνεύμα των διακοπών να αναλάβει.

Στον κόσμο σας, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε, είτε πρόκειται για βιντεοπαιχνίδια ή απλά παρακολουθώντας ταινίες για τριακοστή συνεχόμενη φορά. Είναι όλα δικά σας και μπορείτε να χαλαρώσετε και να ζήσετε ένα διήμερο που θα κάνετε ό,τι θέλετε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών, ανάποδα

Σκορπιέ το σαββ/κο μπορεί να μην φαίνεται ευχάριστο. Γενικά αυτή η κάρτα δεν είναι τόσο καλή. Όταν όμως είναι ανάποδα, είναι πολύ καλύτερη και αυτό σημαίνει ότι τελειώσατε τελικά με κάποιο ενοχλητικό έργο. Αν δεν το έχετε τελειώσει, πρόκειται να το εγκαταλείψετε εντελώς.

Με την εμφάνιση του χάους που προκάλεσε, μπορεί να είναι σοφό να το εγκαταλείψετε και να προχωρήσετε σε κάτι που γνωρίζετε. Θα είστε εντάξει.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 ζώδια  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων, ανάποδα

Αυτό είναι το σαββ/κο που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε άλλο τρόπο Τοξότη. Περιμένατε να μάθετε ποια είναι η σωστή κίνηση. Αυτό το διήμερο θα τη βρείτε.

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να διαλέξετε τη «σκοτεινή επιλογή» ό, τι κι αν σημαίνει αυτό. Μπορεί να κάνετε κάτι «πονηρό» παρά κάτι καλό και συνετό.

Από σας εξαρτάται….και αυτή η κάρτα υπονοεί πως θα επιλέξετε τη «σκοτεινή πλευρά».

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Αιγόκερε, σίγουρα δεν θα ήταν τόσο διαφορετικό να αισθάνεστε μελαγχολική και λυπημένη τις τελευταίες εβδομάδες της χρονιάς.

Ίσως αυτό το διήμερο έρθουν στο νου σας κάποιες αναμνήσεις που σας ενοχλούν, κι έχετε συνειδητοποιήσει πως δεν πρόκειται να σβήσουν από το μυαλό σας.

xartomanteia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ράβδων

Αν έχετε ένα νεαρό άτομο στην οικογένεια Υδροχόε, τότε θα κάνετε παρέα μαζί του.

Λατρεύει να περνά κάθε στιγμή μαζί σας, οπότε αφιερώστε χρόνο για αυτόν. Αν δεν είναι παιδί ή νεαρός, είναι κάποιος που γνωρίζετε και είναι λίγο αφελής.

Τον αγαπάτε, και σας αγαπάει, οπότε θα είναι πολύτιμος ο χρόνος σας μαζί

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων, ανάποδα

Έχετε πολλά πλάνα αυτό το διήμερο. Πολλά από αυτά περιλαμβάνουν το μαγείρεμα. Είναι σχεδόν μια εμμονή σας – να προετοιμάζετε τα πράγματα και να είστε έτοιμη.

Ενώ θα καταφέρετε να αναζητήσετε μια μεγάλη επιτυχία, ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην πορεία. Αυτή μπορεί να είναι η ώρα να δοκιμάσετε μια νέα προοπτική. Ίσως ακούστε συμβουλές ή κάνετε κάτι που κάνατε χιλιάδες φορές αλλά με διαφορετικό τρόπο τώρα.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia