Ταρώ Αγάπης 23-24/01 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Αγάπης 23-24/01 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Αγάπης 23-24/01 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 5 των πεντάκτινων, ανάποδα .

Το σπίτι είναι σε αταξία. Έχετε αφήσει τα πράγματα να καταρρεύσουν αργά και σταθερά. Παρόλο που σκέφτεστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες, δεν το έχετε κάνει ακόμα. Πρέπει όμως να συνειδητοποιήσετε πως αν δεν κινηθείτε, αυτό ίσως σημαίνει πως νιώθετε τακτοποιημένοι και εστιασμένοι. Φροντίστε αυτό το διήμερο να σοβαρευτείτε….διαφορετικά θα χάσετε όλα αυτά για τα οποία είχατε δουλέψει τόσο σκληρά.. Μην αφήνετε τις καταστάσεις να παραμένουν χαώδεις. Συνειδητοποιήστε και τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 9 των ξιφών

Αυτό το διήμερο αφορά την αντοχή και την επιμονή, Ταύρε. Η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει, αλλά εσείς…. είστε στα πρόθυρα να σταματήσετε .

Όμως τώρα θα δείτε πως κάτι μπορεί να αναπτυχθεί, από το τίποτα. Έχετε εγκαταλείψει κάτι – έχει γίνει νεκρό ζήτημα για εσάς – και ξαφνικά όλα αλλάζουν.

Επανέρχεται αυτό που αφήσατε…αλλά σε αφθονία, για να σας δείξει ότι μπορείτε να έχετε ακριβώς αυτό που θέλετε και ότι ακόμη και οι πιο δύσκολες καταστάσεις μπορούν να φέρουν χαρά και πρόοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ταρώ Αγάπης 23-24/01 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων, ανάποδα

Μπορεί να υπάρχει μια αναστάτωση στον εργασιακό σας χώρο αυτό το σαββ/κο. Πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό, απροσδόκητο και κάπως ενοχλητικό. Να περιμένετε μια αλλαγή θέσης ή ίσως μια αλλαγή κατεύθυνσης της δουλειάς σας.

Αυτό περιλαμβάνει κάποιους άλλους και δεν σχετίζεται με δικές σας επιλογές. Θα ανακαλύψετε κάτι που θα προκαλέσει αλλαγή στο εργασιακό καθεστώς σας – δεν είναι απαραίτητα κακό- αλλά είναι μια αλλαγή. Κι αυτό από μόνο του, μπορεί να προκαλέσει ανησυχία.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών, ανάποδα

Τώρα απομακρύνεστε από μια νεκρή κατάσταση. Το γνωρίζετε… τόσο εσείς όσο και το άλλο άτομο γι’ αυτό και οριστικοποιείτε το τέλος της σχέσης σας. Οι σκέψεις αυτού του ατόμου μπορεί να σας στοιχειώσουν για λίγο, αλλά αυτό το διήμερο συμμορφώνεστε με την ιδέα ότι πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή.

Δεν έχετε ιδέα πού θα πάτε από δω και μπρος….αλλά γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να παραμείνετε στην παρούσα κατάσταση. Θα πετύχετε όμως, με ό,τι αποφασίσετε καθώς το σύμπαν θα αναγνωρίσει την κίνησή σας σαν θετική… και θα σας υποστηρίξει.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 20-22/01 Τι θέλετε να κάνετε με την ερωτική σας ζωή ;

xartomanteia

Ταρώ Αγάπης 23-24/01 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 8 των ράβδων, ανάποδα

Σας έχουν πει πολλές φορές ότι πρέπει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν – τώρα είναι η σειρά σας να δείτε πώς αυτό επηρεάζει κάποιον άλλο που γνωρίζετε… και θα γίνετε ο μεγάλος του σύμβουλος.

Προσφέρετε τις γνώσεις και την εμπειρία σας σ’ αυτόν που ζητά τη βοήθειά σας. Αυτό είναι μέρος του μαθήματος που έχετε μάθει: να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τους άλλους, όταν έρθει η ώρα. Αυτή η ώρα έρχεται αυτό το διήμερο, γι’ αυτό προσφέρετε ότι καλύτερο μπορείτε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10μερο Ιαν ΄21 Προβλέψεις Αγάπης

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των κυπέλλων, ανάποδα

Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ καλή κάρτα για να περιγράψει πραγματικά την ίδια την Παρθένο… και για σας αυτή η κάρτα ανάποδα, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε κάποιες αμφιβολίες απέναντι στον εαυτό σας.

Είστε συνήθως αρκετά σίγουροι, αλλά κατά καιρούς, αυτή η εμπιστοσύνη αποδυναμώνεται από κάτι ή κάποιον… και σίγουρα σας προκαλεί άγχος. Αυτό το αίσθημα της αυτο-κριτικής θα εμφανιστεί αυτό το διήμερο. Θα περάσει και πρέπει να το ξεπεράσετε – απλά να γνωρίζετε πως είναι προσωρινό.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Αγάπης 23-24/01 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων

Είναι όλα καλά για σας αυτό το διήμερο, καθώς η οικογένεια, τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι φίλοι σας είναι όλοι στο πλευρό σας. Θα ζήσετε την ηρεμία της οικογενειακής ασφάλειας και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, θα μπορέσετε να κοιμηθείτε καλά.

Αυτό το σαββ/κο, θα φέρει μια ζεστή αίσθηση αγάπης και θα είστε έτοιμοι να τη λάβετε. Η ζωή είναι καλή και είστε έτοιμοι να απολαύσετε, ένα ευχάριστο διήμερο.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Είστε μαζί με τους Ζυγούς, οι τυχεροί του διημέρου! Θα νιώσετε οικογενειακή ευδαιμονία, καθώς αυτή η κάρτα είναι εδώ για να σας δείξει πώς όλες οι προσπάθειές σας εκδηλώνονται σαν ευτυχία στα οικογενειακά θέματα.

Θα μάθετε νέα από παλιούς φίλους και ίσως σχεδιάσετε συνάντηση μαζί τους. Θα αισθανθείτε πιο ανάλαφροι από το συνηθισμένο – κάτι στη ζωή σας έχει αλλάξει προς το καλύτερο – ξέρετε τι είναι. Η αναγνώριση αυτής της αλλαγής βοηθά να την φέρετε στο φως.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 20-22/01 Τι θέλετε να κάνετε με την ερωτική σας ζωή ;

taro-zodia-76

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων

Τώρα έχετε καταλάβει τι θέλετε και ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε και να προχωρήσετε. Έχετε αποβάλλει όλα τα σκουπίδια από το μυαλό σας.

Είστε πεινασμένοι για περισσότερα – αισθάνεστε φιλόδοξοι. Δεν μπορείτε πλέον να ξεγελάσετε την ανυπαρξία της νοοτροπίας του 2020. Συγκεντρώστε το σχέδιό σας και κάντε το πραγματικότητα. Μπορείτε να τα καταφέρετε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ράβδων

Θα είναι ένα βαρετό διήμερο για σας. Αν δεν είστε κάποιος που εργάζεται σε ένα βαρετό γραφείο, αυτή η κάρτα αφορά την κουραστική επανάληψη.

Όμως αγαπάτε τις καλές προκλήσεις. Ωστόσο, ολοκληρώστε τη δουλειά σας όσο βαρετή κι αν είναι και προσπαθήστε να εμπνευστείτε για την εβδομάδα που έρχεται.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10μερο Ιαν ΄21 Προβλέψεις Αγάπης

taro-zodia-098

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ράβδων, ανάποδα

Είναι καλό αυτό το διήμερο για σας, καθώς θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Ψάχνετε μια ευκαιρία να αναπτυχθείτε, κάτι που θα ιντριγκάρει το μυαλό σας και θα δουλέψει το σώμα σας, κι αυτό το διήμερο θα την έχετε.

Δεν είστε κάποιος που θα ακολουθήσει τυφλά, οπότε η «αντίστροφη» προσθήκη στην κάρτα, δίνει ένα πλεονέκτημα σ’ αυτό που κάνετε. Τα ενδιαφέροντά σας μπορεί να είναι σκοτεινά και περιμένετε μια ευκαιρία που θα σας οδηγήσει σ’ αυτά τα ενδιαφέροντα μονοπάτια.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των κυπέλλων

Είστε από τα άτομα που λατρεύουν το καλό, πάνω απ’ όλα. Ποτέ δεν επιθυμείτε τίποτε περισσότερο, από το να αγαπάτε και να αγαπιέστε. Και αυτό το διήμερο αυτοί που σας αγαπούν θα σας το δείξουν.

Θα αισθανθείτε ιδιαίτερα λατρευτοί αυτό το σαββατοκύριακο Ιχθύες, πράγμα που θα κάνει την καρδιά σας, να λιώσει. Θα ακούσετε γλυκές λέξεις και ευγενικές προσφορές. Νιώθετε καλά και είστε δημιουργικοί. Η παρουσία σας στον κόσμο είναι παρηγορητική, για τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος