Ταρώ Αγάπης 26-27/12 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Αγάπης 26-27/12 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Αγάπης 26-27/12 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: άσσος των ξιφών, ανάποδα .

Ετοιμαστείτε για τον προσωπικό σας πόλεμο. Δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό, αλλά αυτό το διήμερο πρόκειται να αγωνιστείτε και να πάρετε αυτό που θέλετε εσείς… κι όχι αυτό θέλουν οι άλλοι. Αυτό το σαββ/κο έχετε τα νεύρα σας και ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσετε, είναι να παλέψετε γι’ αυτό που θέλετε. Είστε αγωνιστές και αν για να πάρετε ό,τι θέλετε θα χρειαστεί να λάβετε δραστικά μέτρα, τότε ας γίνει έτσι!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: άσος των πεντάκτινων

Σε αντίθεση με τον Κριό, θα τα πάτε καλά αυτό το διήμερο , ειδικά σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα. Ίσως πάρετε το δώρο των Χριστουγέννων – το πιο πιθανό. Θα έχετε επιτυχία σε όλες τις προσπάθειές σας.

Αν έχετε άδεια, απολαύστε τη και αν είστε άνεργοι – κάντε λιγάκι παραπάνω υπομονή, γιατί θα ακούσετε καλά νέα σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης της χρονιάς που έρχεται.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις ζώδια 2021 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ζώδια Ταρώ Αγάπης 26-27/12 δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 3 των πεντάκτινων

Βρίσκεστε σε ένα σημείο τώρα, που έχετε την ευκαιρία να δείτε το ποτήρι ή μισογεμάτο ή μισοάδειο. Με άλλα λόγια, θα δοκιμάσετε μια νέα προοπτική, ώστε να δείτε μια παλιά κατάσταση με νέα μάτια.

Δεν βλέπετε «την άλλη όψη» εδώ και πολύ καιρό – ίσως ακόμη και χρόνια. Αυτό το σαββ/κο, θα συγκλονιστείτε από κάποιες καινούργιες σκέψεις. Αν τολμήσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, θα αποδώσει.

Το ποτήρι μπορεί να είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο….αλλά εξαρτάται πραγματικά από τον τρόπο που το κοιτάζετε. Προσπαθήστε να το δείτε γεμάτο….έτσι για αλλαγή ρυθμού.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών ανάποδα

Ενώ είναι γνωστό ότι είστε ευαίσθητα και στοργικά άτομα, υπάρχει μια πλευρά σας που οι άνθρωποι δεν την καταλαβαίνουν αυτόματα! Κι αυτή η πλευρά σας είναι αρκετά ικανή να πληγώνει ανθρώπους.

μελλοντολόγος

Μπορεί να πέσετε σ’ αυτήν την παγίδα αυτό το διήμερο και τα λόγια σας να πληγώσουν πολύ έναν φίλο/η ή τον/την αγαπημένο/η σας. Ξέρετε ότι είστε έξυπνοι και μπορεί να έχετε τον τρόπο σας με τις λέξεις.

Αποφύγετε να είστε πολύ σκληροί στην κριτική σας….επειδή οι άνθρωποι σας αγαπούν…. κι αυτό τους καθιστά ευάλωτους στα λόγια σας. Χρησιμοποιήστε τα με σύνεση…. και σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

 

ζώδια Ταρώ Αγάπης 26-27/12 λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 8 των ξιφών

Γιατί αναβάλλατε όλη τη δουλειά που έπρεπε να κάνετε, μέχρι την τελευταία στιγμή? Το διήμερο θα χρειαστεί να εστιάσετε όλη την προσοχή σας σ’ αυτό και θα εξαντληθείτε.

Υπάρχουν πράγματα στη ζωή σας που χρειάζονται προσοχή ΤΩΡΑ, κι εσείς τα καθυστερείτε και τα αναβάλλετε εδώ και καιρό.

Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας – τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας για να μπείτε στο 2021 ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από το εργασιακό βάρος που έχει απομείνει.

Διαβαστε επισης : Ζωδια και Έρωτας – Χριστούγεννα 2020 – Πρωτοχρονιά 2021

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των πεντάκτινων

Αυτό το διήμερο θα περάσετε καταπληκτικά. Θα αισθανθείτε αγαπημένοι, ασφαλείς, και χαρούμενοι. Βρήκατε έναν τρόπο να διατηρήσετε ανάλαφρη διάθεση σε όλες τις καταστάσεις που αντιμετωπίσατε και για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας έχει ενοχλήσει.

Οι μνησικακίες εξαλείφονται και παρατηρείτε πόσο απελευθερωμένοι νιώθετε. Συνεχίστε. Παρατηρήστε πώς λειτουργεί η θετική σκέψη στη ζωή σας και συνεχίστε την προσπάθεια.

ζώδια Ταρώ Αγάπης 26-27/12 ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των πεντάκτινων

Αυτό το σαββ/κο θα δημιουργήσετε ένα ωραίο περιβάλλον για να ζήσετε. Πάντα σας άρεσε να βρίσκεστε στο σπίτι και σας αρέσει ιδιαίτερα να μένετε κάποιες ώρες μόνοι.

Είστε κοινωνικοί, αλλά σας αρέσει πολύ να περνάτε πολύ χρόνο μόνοι σας και αυτό το διήμερο δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Είστε ισορροπημένοι και χαλαροί …. όπως θα έπρεπε να είναι το ζώδιο που εκπροσωπείτε.

dream

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών, ανάποδα

Πάντα ήσασταν υπερευαίσθητοι κι αυτό το διήμερο μπορεί να προκαλέσει πολλά συναισθηματικά ζητήματα για εσάς. Θα νιώθετε μια θλίψη αυτό το διάστημα, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να βυθιστεί στην κατάθλιψη.

Έχετε το δικαίωμα στα συναισθήματά σας… κι αν πρέπει να βυθιστείτε σε μερικές μελαγχολικές σκέψεις, τότε είναι η ζωή σας – αλλά προσέξτε να μην το κάνετε τρόπο ζωής. Φροντίστε να αντιλαμβάνεστε τι είναι πραγματικό και τι όχι… και προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολικές αναμνήσεις.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων

Αυτό το διήμερο θα είναι εξαιρετικό κι αυτό οφείλεται στο γεγονός πως θα σκεφτείτε σοβαρά τρόπους για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη.

Φέτος είχατε αποφασίσατε να κάνετε μια συντονισμένη προσπάθεια για να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα.

Είστε από τους λίγους που επιλέγετε συνειδητά την ευτυχία . Η σκληρή προσπάθεια πάντα αποδίδει…γι’ αυτό, παραμείνετε στο στόχο και να είστε σίγουροι ότι θα τον πετύχετε.

Διαβαστε επισης : Ζωδια και Έρωτας – Χριστούγεννα 2020 – Πρωτοχρονιά 2021

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών, ανάποδα

Καθώς τελειώνει η χρονιά, εξαφανίζεται και το συναίσθημα της λύπης Είστε ζώδιο γενναίο και σοφό Αιγόκερε. Δεν είστε από τα άτομα που ασχολούνται συνεχώς με τα ίδια προβλήματα. Πάντα στέκεστε όρθιοι και κάνετε πάντα το καλύτερο για κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε.

Αυτό το διήμερο πρόκειται να πείτε αντίο στο παρελθόν – ακόμα κι αν αυτό το παρελθόν ήταν κάτι που συνέβη φέτος – κάτι … όχι τόσο ωραίο. Θα βιώσετε επίσης συναισθήματα μεγάλης δύναμης και θα μπορέσετε να λύσετε ό,τι ζήτημα προκύψει.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών, ανάποδα

Ίσως είναι καιρός να ξανασκεφτείτε μια απόφαση που πήρατε πρόσφατα. Επειδή κάνατε λάθος επιλογή και σίγουρα θα πρέπει να ξανακοιτάξετε το θέμα…αν θέλετε να λυθεί.

Αυτό το σαββ/κο, θα σας δοθεί η δεύτερη ευκαιρία, για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : άσος των ράβδων, ανάποδα

Οι ευκαιρίες είναι γύρω σας… αλλά δεν τις αναγνωρίζετε. Αυτό το διήμερο, θα πρέπει να τελειοποιήσετε την αντίληψή σας.

Χάνετε πράγματα, Ιχθύες…ίσως επειδή είστε πολύ τεμπέληδες ή ίσως αισθάνεστε κάπως απαθείς, υπολογίζοντας ότι η ζωή θα συνεχιστεί είτε συμμετέχετε σ’ αυτήν είτε όχι.

Ξυπνήστε γιατί το τέλος της χρονιάς μπορεί να φαίνεται πως σέρνεται, αλλά δεν χρειάζεται να σέρνεστε μαζί του. Ετοιμαστείτε για την καινούργια χρονιά….γιατί θα έρθουν πιο θετικές κι ελπιδοφόρες καταστάσεις.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις ζώδια 2021 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia