Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 31/12 Β

tarw-kosmos

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 31/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Αυτοκράτορας

Δεν χρειάζεται να μοιράζεστε τις σκέψεις σας, με τους φίλους σας που ξέρετε ότι ζηλεύουν την σχέση σας ή ότι δεν εγκρίνουν τον άνθρωπο σας. Ότι πρόβλημα και να έχει τώρα δημιουργηθεί, εσείς θα πρέπει άμεσα και με τον διπλωματικό σας τρόπο να το λύσετε. Οι συμβουλές των άλλων, τελικά μόνο σε πρόβλημα ακόμη μεγαλύτερο μπορούν να σας οδηγήσουν. Εσείς που έχετε μείνει μόνοι σας, ίσως και από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, να βρεθείτε μέσα σε νέα περιβάλλοντα, που όλο και κάτι θα πιάσει την προσοχή σας.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Τρελός

Δεν είστε τώρα εσείς για να χαλάτε την διάθεση σας, αλλά και να σπαταλάτε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν έχουν την δυναμική να σας πάνε πιο κάτω. Οι μέρες είναι γεμάτες, με ουσιαστικές αλλαγές και μέσα στην οικονομική – εργασιακή σας καθημερινότητα, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Εσείς που έχετε και διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους θα καταφέρετε να περάσετε ακόμη και σε γάμο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Με τον Άρη, από τις 01/01/19 να περνάει στο αδελφό Κριό, η διάθεση σας θα αλλάξει σίγουρα. Οι παλιές ιστορίες που είχαν ταλαιπωρήσει την ψυχή σας, τώρα θα σας ξανα-πλησιάσουν αλλά αυτήν την φορά υπό άλλους όρους, που θα σας ικανοποιήσουν. Οι μόνοι που θα κάνουν αυτήν την εποχή ταξίδια για σκοπούς δουλειάς ή και σπουδών, πιθανόν και να βρεθούν τετ- α –τετ με μια νέα ερωτική ιστορία.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Η Σελήνη

Μην θυσιάσετε άλλον χρόνο, για να πείσετε κάποιον, για τα συναισθήματα σας. Αυτό είναι λάθος. Αυτός που θέλει να σας έχει κοντά του, δεν θα σας βάλει σε τέτοια πίεση. Εσείς που είστε μόνοι σας, μάλλον είστε και οι καλύτεροι, καθώς μπορείτε να δώσετε παραπάνω χρόνο στον εργασιακό σας τομέα, και στην οικογένεια σας. Σχέσεις, με χιλιομετρική απόσταση, ίσως και τελικά να λήξουν.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος

Μην βιάζεστε, να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, για κάποιον που μόνο προσφάτως έχετε γνωρίσει. Το χρονικό διάστημα, που είστε μαζί, είναι λίγο και μάλλον θα πρέπει να περιμένετε για λίγο ακόμη. Με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό ουρανό, όλα θα αποκαλυφθούν. Επίσης, μια παραπάνω προσοχή σε εσάς, που παίζετε σε διπλές παράλληλες ερωτικές καταστάσεις.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zwdia-fotia

ταρώ Ιχθείς : Η Δύναμη

Θα γυρίσετε σε μια παλιά αγάπη! Αυτό είναι και κάτι που το έχετε σκεφτεί πολλές φορές αλλά ακόμη δεν υπάρχουν και οι κατάλληλες καταστάσεις, για να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο και από εσάς και από την μεριά του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να ανοίξουν λίγο παραπάνω τον κοινωνικό τους κύκλο, για να βρουν έναν νέο σύντροφο. Χρήματα από οικογενειακή υπόθεση έρχονται.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.