Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 07/01 Β

taro-apistia

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 07/01 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Αυτοκράτορας

Μια απάντηση θα έχετε από τον σύντροφο σας τελικά, αυτές τις ημέρες, γύρω από τις θέσεις του, για το πώς βλέπει και θα ήθελε το κοινό σας μέλλον. Δεν έχετε για κάτι να ανησυχείτε, αλλά μην πιέζετε κιόλας για καταστάσεις που ακόμη δεν είναι ώριμες για να ολοκληρωθούν. Πολλές τελικά και οι ερωτικές επανασυνδέσεις που τρέχουν στα μονοπάτια των χωρισμένων, που θα δουν την ζωή τους να αλλάζει προς το πολύ καλύτερο!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Τρελός

Η μεγάλη σας ένταση η ερωτική, κάποιες φορές σας οδηγεί σε καταστάσεις που είναι μόνο λάθος. Τώρα είστε με κάποιο άτομο που δεν έχει να σας δώσει και καλύτερο, κάτι πιο μελλοντικό, απλά στιγμές πάθους, που σας έχουν λείψει. Με την Αφροδίτη να μην σας βαραίνει άλλο, εσείς θα έχετε μια πιο καθαρή σκέψη, που θα σας φέρει σε λογική τροχιά. Από τα εργασιακά σας, θα έχετε και μια είδηση, που θα δώσει σταθερότητα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Ξέρετε ότι το συντροφικό σας έτερο, έχει κάνει πολλές λαθεμένες επιλογές στο παρελθόν του, και μάλλον εσείς τώρα πληρώνετε όλα αυτά. Η μέτρια του διάθεση κάποιες στιγμές, οι απομακρύνσεις οι επικοινωνιακές και όλα τα σχετικά που βιώνετε τον τελευταίο καιρό, σας χτυπούν το καμπανάκι, για να μιλήσετε σαν ώριμοι άνθρωποι και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Μπορεί σαν άνθρωποι, να χρειάζεστε χρόνο για να βρείτε την ισορροπία σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Η Σελήνη

Είστε χαμένοι μέσα σε εργασία, κοινωνικές απαιτήσεις και οικογενειακές υποχρεώσεις. Ούτε καν λόγος για ερωτική σχέση ή κάτι σχετικό. Όλα αυτά μπορεί να είναι και μια δικαιολογία, για να μην ξαναπληγωθείτε. Οι μέρες με όλα αυτά τα καλά αστρολογικά θα φέρουν νέες γνωριμίες που πιθανόν και να κάνουν τα μάτια σας να ανοίξουν διάπλατα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος

Μην δίνετε αφορμές στον κύκλο σας, για σχόλια και κουτσομπολιά, ειδικά για την προσωπική σας ζωή. Αυτό είναι λάθος καθώς κάτι μπορεί να μάθει – ακούσει ο σύντροφος σας και να πληγωθεί. Από αυτά που έχετε περάσει, τα πιο πολλά τείνουν να λήξουν και μάλλον μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα είστε καλύτερα από ποτέ. Μια καλή ανακοίνωση, σας έρχεται από τον οικονομικό σας τομέα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Ιχθείς : Η Δύναμη

Δεν γίνεται, εσείς μόνιμα να θέλετε και η άλλη πλευρά, να μην προσπαθεί για να σωθούν αισθήματα και σχέσεις. Από την νέα εβδομάδα που θα υπάρξουν αρκετές συναντήσεις και επικοινωνίες, έχετε κάθε δίκιο να μιλήσετε και να θέσετε τα όρια σας. Οι καταστάσεις πρέπει να αλλάξουν, αλλιώς καθείς μπορεί να τραβήξει σε άλλον δρόμο. Κοιτάξτε τα οικονομικά σας περισσότερο…έχουν άνοδο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.