Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 26/11 Β

osiris-tarw

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 26/11 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη

Θα έχετε κάποιες ειδήσεις από τον σύντροφο σας, που θα μιλούν και πια για πιο επίσημη πορεία μέσα στο νέο έτος. Το καλό είναι ότι, και ο ίδιος έχει πια καταφέρει να λύσει πολλά από τα προβλήματα του, γύρω από το παρελθόν και τις όποιες σχετικές του δεσμεύσεις. Επίσης, εσείς που η εποχή σας βρίσκει μέσα σε διπλές καταστάσεις, θα πρέπει να επισπεύσετε τις αποφάσεις σας, καθώς ο ανάδρομος ήδη έχει αρχίσει και φέρνει στην επιφάνεια μυστικά!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα

Η μέρα θα έχει πολλές και ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνίες, με τον άνθρωπο σας, αλλά και τα περιβάλλοντα σας. Αυτό μέχρι το βράδυ θα σας έχει χαρίσει και όμορφες στιγμές. Εσείς που είστε τσακωμένοι ή απόμακροι από το άτομο που αγαπάτε, θα πρέπει να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας, και να μιλήσετε προσπαθώντας να βρείτε λύσεις. Σίγουρα από τον νέο μήνα, που και τα αστρολογικά σας βοηθούν, όλα στην ζωή σας θα καλυτερέψουν.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-543

ταρώ Τοξότης : Η Δύναμη

Οι περιορισμοί και οι δεσμεύσεις, που έχετε ακόμη από το ερωτικό σας παρελθόν, είναι πολλές και δεν σας επιτρέπουν να ξανα – φτιάξετε την ζωή σας όπως το έχετε σκεφτεί. Από τον Δεκέμβριο, μέσα από τις κινήσεις τις επαγγελματικές σας, θα έχετε μια μεγαλύτερη άνεση οικονομική που θα γυρίσει τον τροχό… και όλα θα γίνουν έτσι όπως τα έχετε ονειρευτεί. Και οι ελεύθεροι θα βρουν νέο ταίρι.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Τρελός

Η προσφορά αγάπης αλλά και παρουσίας σας, στην ζωή και την δύσκολη καθημερινότητα του συντρόφου σ ας, έχει δεόντως εκτιμηθεί και από τον νέο μήνα, θα δείτε από την μεριά του μια παραπάνω επικοινωνιακή εξωστρέφεια! Ίσως και κάποιοι να μιλήσουν για γάμο – οικογένεια. Εσείς που ακόμη έχετε μείνει μόνοι, από τα μέσα του Δεκεμβρίου, θα μπείτε σε καινούργιες φιλικές παρέες και κάτι θα σας γοητεύσει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Υδροχόος : Η Κρίση

Είστε σε μια καλή ψυχολογία. Αυτό έχει να κάνει με την ανοδική τάση των οικονομικών – επαγγελματικών σας, που σας δίνουν πλέον την ευχέρεια να κινηθείτε όπως το έχετε θελήσει εδώ και καιρό. Από την νέα εποχή του Δεκεμβρίου, θα καταφέρετε και να ισορροπήσετε και την ερωτική σας σχέση που έχει περάσει και αυτή από χίλιους κυματισμούς. Ένα θέμα οικογενειακό … λήγει τις επόμενες ημέρες.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Ο Κόσμος

Με το μυαλό σας να είναι σε μια ήρεμη πια κατάσταση, εσείς θα βρείτε τους τρόπους για να εφεύρετε λύσεις σε οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα. Θέλετε να μείνετε για ένα διάστημα, μόνοι σας ερωτικά και μέχρι να λυθούν προβλήματα από το παρελθόν. Επίσης, εσείς που θα κάνετε ταξίδια για εργασία, σπουδές ή και διασκέδαση, προγραμματίστε τα για μετά την δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.