Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 23/12 Β

tarot-m

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 23/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα

Δεν χρειάζεται εσείς να δώσετε περισσότερες εξηγήσεις, σε αυτόν που αγαπάτε, για την αλήθεια των συναισθημάτων σας. Έχετε δώσει την γραφή σας ήδη μέσα από τις πράξεις σας, τόσου καιρού. Είναι τώρα στην δική του την σκέψη και τελική απόφαση για το τι θέλει να κάνει. Εσείς, όπως και να έχουν τα πράματα, συνεχίστε την ροή της καθημερινότητας και των λοιπών σας δραστηριοτήτων.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Τρελός

Το να εξαφανίζεστε για να σας ψάξει κάποιο άτομο, με το οποίο αυτό το διάστημα, έχετε ερωτικές κόντρες … είναι μόνο λάθος. Από σήμερα και μέχρι το τέλος του έτους, εσείς οι δύο θα έχετε σίγουρα επανασυνδεθεί και όλες οι μεταξύ σας κόντρες θα έχουν υποχωρήσει. Οι ελεύθεροι, που τώρα έχουν ξεκινήσει τα παιχνίδια τα επικοινωνιακά με τον πρώην τους, πιθανόν και προσεχώς και σχετικά εύκολα να επανασυνδεθούν. Αποφύγετε τα λάθη και αυτούς που τελικά σας έφεραν στην ρήξη και την απομάκρυνση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Μην ανακατεύεστε μέσα στην ζωή του συντρόφου σας καθώς ακόμη δεν ξέρετε πράματα και λεπτομέρειες, που πιθανόν και να σας εκθέσουν. Αφήστε τις καταστάσεις να τρέξουν και θα δείτε, ότι θα υπάρξουν οι λύσεις. Εσείς που είστε μπλεγμένοι σε διπλές ιστορίες, και με την πίεση που δέχεστε και πιο πολύ από την ηθική σας, θα πρέπει άμεσα να αποφασίσετε να μείνετε μόνο με το ένα ταίρι, πριν έρθουν οι αποκαλύψεις. Δεν είστε εσείς για τέτοια μπερδέματα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Η Σελήνη

Δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο, και έχετε σκοπό μέσα στην επόμενη εορταστική εβδομάδα, να κάνετε μια σημαντική επικοινωνιακή κίνηση, για να βρείτε τον πρώην σας και να του μιλήσετε για όλα αυτά, που ακόμη αισθάνεστε. Σίγουρα θα υπάρξουν στην αρχή κάποιες δυσκολίες, αλλά σε βάθος χρόνου, θα βρείτε την κοινή σας πορεία. Επίσης, μην φεύγετε μακριά από τους φίλους και την οικογένεια σας. Σας έχουν χάσει, με όλη τη σημασία!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος

Υπάρχουν γύρω σας πολλά πρόσωπα, που όμως δεν είναι και τελικά αυτό που ζητάτε. Σίγουρα μια όμορφη εποχή, που θα σας δώσει νέες φιλίες. Οι μόνοι δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε, καθώς από την αλλαγή του έτους, και μετά θα έρθει στην ζωή σας, μια νέα γνωριμία, που θα σας αλλάξει την καθημερινότητα. Εστιάστε και λίγο περισσότερο στην δουλειά σας, που απαιτεί την παρουσία και την προσοχή σας. Ταξίδια και μεγάλες αγορές θα έχει και το μενού για τους δεσμευμένου,.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zwdia-taro-astra

ταρώ Ιχθείς : Η Αρχιέρεια

Κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις, έχουν βελτιωθεί και μάλλον θα πρέπει να κάνετε και εσείς τις κινήσεις σας, για να κλείσουν οι κύκλοι. Αυτό θα σας δώσει και την ευχέρεια για να μπορέσετε να έρθετε και πιο κοντά σε νέα άτομα, που θα σας φλερτάρουν με όλους τους τρόπους. Εσείς που ήδη έχετε βρει το ταίρι σας, πιθανόν και τώρα που τα οικονομικά σας, θα είναι πιο καλά, να κάνετε σκέψεις για οικογένεια και γάμο. Προσοχή σε τρίτους που σας βλέπουν άκρως ανταγωνιστικά.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.