Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 06/01 Β

taro

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 06/01 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Υπάρχει μια καινούργια αναζήτηση στην καρδιά σας, και τώρα έχετε αλλάξει και διάθεση. Ένας νέος έρωτας λοιπόν έχει βαλθεί να σας φέρει πιο κοντά του, και να σας αλλάξει σίγουρα όλη την καθημερινότητα σας. Από την δική σας την μεριά θα πρέπει να είστε και πιο προσεχτικοί σε αυτά που θέλετε αλλά και σε αυτά που θα υποσχεθείτε. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε και μια καλή είδηση στον οικονομικό σας τομέα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Είστε κάτω από μεγάλη πίεση στην εργασία σας και σε κάποια άλλα ζητήματα σας, και αυτό είναι μια κάτι που σας μπλοκάρει από το να βρείτε μια νέα αγάπη όπως την έχετε ονειρευτεί. Από τους λίγους που έχουν αυτήν την εποχή, μια καλή – ισορροπημένη σχέση σχεδόν όλοι θα καταφέρουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, να προχωρήσουν και σε γάμο – οικογένεια.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Υπάρχουν πολλοί εραστές γύρω σας, αλλά ακόμη κανείς αρκετά καλός για να σας δελεάσει με την προσωπικότητα του. Είστε και εσείς σε μια ιδιαίτερη φάση ζωής. Που θέλετε να κλείσετε τις παλιές σας καταστάσεις και σχετικά προβλήματα και να δείτε το μέλλον σας με μια πιο καθαρή ματιά. Επίσης μερικοί από το δεύτερο 10ήμερο του Ιανουαρίου, ίσως και να έχουν προτάσεις από την εργασία τους, για να φύγουν σε άλλη πόλη ή και εξωτερικό.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Το ζητούμενο από το ζώδιο σας, είναι να κάνει λίγη υπομονή ακόμη. Και από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, που και τα αστρολογικά θα είναι πιο συμβατά όλα, θα πάρουν την ευθεία των λύσεων τους. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, έχουν τώρα την πρακτική ευκαιρία να ανταμωθούν και να δώσουν μια ακόμη ανάσα-σπίθα στα συναισθήματα τους.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Δεν έχετε πάρει ακόμη κάποιες ξεκάθαρες απαντήσεις από τον σύντροφο σας, για την πορεία της σχέσης σας. Και ειδικά τώρα με όλες αυτές τις δυσκολίες που έχετε περάσει, πως πια μπορείτε να προασπίσετε τον δεσμό σας. Οι ελεύθεροι που είναι περικυκλωμένοι από ένα σωρό νέα φλερτ και όμορφες επαφές, πιθανόν και τελικά να πέσουν στα δίκτυα ενός έρωτα μόνιμου!
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Είστε μέσα σε μια καλή διάθεση, που έρχεται και από τις αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης σε όλα τα ζώδια του Νερού. Αυτό εν αρχή θα έχει κάτι καλύτερο να σας προσφέρει σε οικονομικό επίπεδο. Και σε δεύτερο βήμα, όλα τα ερωτικά ζητήματα, θα πάρουν τον μονόδρομο των λύσεων τους. Πολλές και οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν ένεκα έντονης κοινωνικής ζωής που έχει να σας προσφέρει η εν δυνάμει Ηλιακή έκλειψη.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.