Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 25/11 Β

taro-sex

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 25/11 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Πατάτε πάνω σε δυο βάρκες! Δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά όμως σας συμβαίνει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι και κάτι που από την ψυχή σας, δεν θέλετε για το μέλλον να το συνεχίσετε. Σίγουρα ξέρετε ότι ρισκάρετε πολλά. Οι μόνοι του ζωδίου, έχουν να περιμένουν μια είδηση από μια πιο παλιά του αγάπη, που πλησιάζει με σκοπό την άμεση και εύκολη επανένωση.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Μπερδεμένα λόγια ίσως και κάποια μικρά ψέματα να έχετε ακούσει από το ταίρι σας, αυτό το διάστημα! Δεν χρειάζεται όμως να πανικοβάλλεστε, καθώς δεν υπάρχει κάτι τρίτο… να μπαίνει ανάμεσα σας, παρά μόνο κάποια προβλήματα του, που όμως από τις αρχές του νέου μήνα θα ξεπεραστούν. Εσείς που έχετε και μια άλλη παράλληλη σχέση, θα πρέπει να προσέχετε καθώς ο ανάδρομος είναι παρόν και δεν αφήνει τίποτα στο σκότος πλέον!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-xartomanteia

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Είστε βιαστικοί στο να φέρετε άμεσα τον πρώην σύντροφο σας, στην καθημερινότητα σας. Ξέρετε ότι ακόμη τα πρακτικά προβλήματα που σας χωρίζουν είναι ακόμη παρόντα και υπαρκτά. Άρα θα έχετε και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα σε λίγο καιρό… την απομάκρυνση σας. Σίγουρα θα πρέπει να συνεχίσετε με την δική σας ζωή, και να είστε βέβαιοι ότι μόλις κάτι αλλάξει θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Μάλλον έχετε παρατήσει, την πεποίθηση και την ιδέα, ότι θα συμβεί κάτι συγκλονιστικό στην ερωτική σας ζωή, και έχετε ρίξει όλο το βάρος σας, στην εργασία. Μέχρι πάντως ο Ήλιος να φτάσει στο δικό σας ζώδιο, θα έχει κάνει την εμφάνιση του, ένας νέος έρωτας που θα ξεκινήσει από τα μονοπάτια μιας φιλίας ή μιας συνεργασίας. Όλα τα άλλα θα τα μάθετε στην πορεία.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές μέσα στην ζωή σας την συναισθηματική, είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε μέσα σε σχέσεις. Εσείς οι μόνοι, από το τέλος του Νοεμβρίου, θα έχετε ευχάριστες επαφές και κάποιο άτομο που σας ξέρει καιρό τώρα, θα σας μιλήσει χωρίς προειδοποίηση, για τα ερωτικά του συναισθήματα. Εσείς που έχετε ήδη τον άνθρωπο σας, μην εκπλαγείτε αν ακούσετε μια πρόταση για γάμο ή απόγονο!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Η μέρα σας βρίσκει σε μια έντονη τρεχάλα, για να προλάβετε τα πάντα και να έχετε όπως πάντα τους δικούς σας ανθρώπους απόλυτα ικανοποιημένους. Το βράδυ θα σας έρθουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από τους φίλους σας, για έξοδο και διασκέδαση. Σίγουρα μην το απορρίψετε. Εσείς που είστε σε ερωτικά δεσμά, θα έχετε μια σημαντική συζήτηση με τον άνθρωπο σας για το μέλλον.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.