Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Πέμπτη 03/01 Β

taro-13

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Πέμπτη 03/01 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Δύναμη

Αυτό το αριστοκρατικό ύφος, που έχει το ζώδιο σας και κάτω από τον καταπληκτικό ουρανό του Αιγόκερω, σίγουρα θα έχει και την ερωτική επιτυχία, που ζητά…και από εκεί που την θέλει. Υπάρχουν σχέσεις που μέσα από τις λύσεις που θα έρθουν αυτό το διάστημα, θα αποφασίσουν για συγκατοίκηση, γάμο ακόμη και την δημιουργία οικογένειας. Μόνοι και εργένηδες, θα ρίξουν τα τείχη σε μια νέα γνωριμία.
Αστρολογικ ή εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα

Σίγουρα πια μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, έχετε καταλάβει και ξεκαθαρίσει, ότι δεν θέλετε να συνεχίσετε να είστε μέρος καταστάσεων ερωτικών, που δεν έχουν μέλλον και καλή πορεία. Αυτό θα σας φέρει και στην συνειδητή σας αποχώρηση από σχέσεις. Οι μόνοι του ζωδίου σας, θα βρουν μια καλύτερη παρέα, που θα προκύψει από τον χώρο της εργασίας τους, και που κάτω από την Αφροδίτη όλα είναι πιθανά.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Ο Τρελός

Δηλώνετε πια κουρασμένοι και απογοητευμένοι, από καταστάσεις ερωτικές που ακόμη και αν έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη δεν έχετε πάρει σαφείς απαντήσεις. Τα ζευγάρια που έχουν μείνει απόμακρά λόγω τρίτων καταστάσεων, εντός του δευτέρου 10ημέρου του Ιανουαρίου, θα συναντηθούν και θα πάρουν αποφάσεις για το κοινό τους μέλλον.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Οι Εραστές

Οι μέρες σας φέρνουν μια χαλαρότητα και ξεκούραση. Το καλό είναι ότι μπορείτε να έρθετε και πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και μια ξεχωριστή προσωπικότητα που εδώ και καιρό στο μεταξύ σας υπάρχει ένα περίεργο φλερτ. Με τον Ήλιο πάνω σας, όλο αυτό εντός των επομένων εβδομάδων, θα σας δώσει και τις ευκαιρίες για μια σχέση ερωτική. Καλύτερα θα είναι και τα επαγγελματικά σας δρώμενα, που θα σας φέρουν και πιο σημαντικά οικονομικά κέρδη. Προσοχή στις υπερβολές.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Σελήνη

Είστε σε μια ανεβασμένη ψυχολογία, και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε και πιο εύκολα να ξεπεράσετε καταστάσεις ερωτικές που μόνο τελικά σας έχουν πονέσει. Εσείς που είστε σε μια καλή και στρωτή πορεία με το ταίρι σας, πιθανόν και μέσα στον μήνα του Ιανουαρίου, να σκεφτείτε – μιλήσετε για μόνιμες – επίσημες δεσμεύσεις. Το καλό είναι ότι και οι οικονομικές σας ροές, θα σας υποστηρίξουν σε όλο αυτό.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Ιχθείς : Η Αρχιέρεια

Από όλα αυτά που ακούτε και που βλέπετε, εσείς κρατήστε τα μισά. Υπάρχουν πολλοί εραστές και από το παρελθόν και το παρόν, που ζητούν να κατακτήσουν την καρδιά και το μυαλό σας. Εσείς που έχετε περάσει τόσα πολλά στο παρελθόν σας, θα πρέπει να είστε επί δύο πιο προσεχτικοί σε αυτά που θέλετε. Ταξίδια και σημαντικές αλλαγές θα έχετε και στα εργασιακά σας, που θα σας ισορροπήσουν.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.