Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Πέμπτη 27/12 Β

taro-apistia

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Πέμπτη 27/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα

Μόνο καλά νέα, θα σας δώσουν οι μερικές ημέρες που απομένουν μέχρι και το κλείσιμο του έτους. Ένα χρηματικό ποσό σεβαστό, θα πέσει στα χέρια σας και σίγουρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λύσετε προβλήματα και υποχρεώσεις μόνιμα. Επίσης αυτό είναι και κάτι που θα σας ενισχύσει σε μια σειρά από πρακτικές αποφάσεις, που θέλετε να πάρετε για την ερωτική σας ζωή – σχέση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Τρελός

Η ιδιαίτερη σχέση, που ακόμη είναι ενεργή με τον πρώην σας έχει αρχίσει και ξανα-ζεσταίνεται και μάλλον μέσα στην νέα εβδομάδα, και σας δώρο της νέας χρονιάς, θα έχετε μια πρόταση για άμεση ερωτική επανασύνδεση. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα και εσείς το θέλετε και ήδη διαισθάνεστε ότι πρόκειται να συμβεί. Τουλάχιστον ετοιμάστε και τις δικές σας προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Φίλοι, παρέες, ταξίδια και πολλές προσκλήσεις έχει αυτό το διάστημα για εσάς, και μάλλον είστε κοντά στο να κάνετε σχέση με το άτομο που εδώ και μήνες αγαπάτε με τον δικό σας τρόπο. Εσείς που ήδη είστε μέσα σε δεσμό, θα καταφέρετε με το ταίρι σας, να βρείτε τους σωστούς τρόπους για να ανανεωθείτε σαν ζευγάρι. Μια εκδρομή ή μια καινούργια δραστηριότητα θα σας ένωνε.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Η Σελήνη

Με τόσο πολλά αστρολογικά γεγονότα, που τρέχουν αυτή την περίοδο, εσείς έχετε μια εξαιρετική διάθεση που δείχνει να μαγνητίζει και την καλή τύχη σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Οι ερωτευμένοι, σίγουρα θα πάρουν άμεσα μια τελική απόφαση για δέσμευση. Οι εν σχέση θα σκεφτούν για γάμο ή και έναν απόγονο. Μέχρι και οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πέσουν πάνω σε μια νέα αγάπη.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος

Η καρδιά σας, είναι κομμένη σε δύο μέρη. Από την μια υπάρχει μια σταθερή κατάσταση στην ζωή σας, και από την άλλη ένας νέος έρωτας σας έχει αναστατώσει με κάθε τρόπο. Δεν είστε εσείς αυτοί, που μπορείτε να παίξετε σε διπλό ταμπλό. Μέσα στον νέο μήνα που όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό σας, θα πάρετε και τις τελικές αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Η Δύναμη

Εσείς αυτήν την εποχή, είστε μέσα σε μια τρεχάλα για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, που μέχρι το τέλος του έτους, θα έχουν δώσει και το αποτέλεσμα που θέλετε. Σίγουρα οι άνθρωποι που είναι κοντά σας, σας έχουν χάσει αλλά δείχνουν και την μέγιστη κατανόηση λόγω του ότι σας αγαπούν πολύ. Από την δική σας την μεριά, την Πρωτοχρονιά… φροντίστε να τους έχετε όλους χαρούμενους και ειδικά τον δικό σας σύντροφο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.