Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Παρασκευή 30/11 Β

taro

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Παρασκευή 30/11 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Δεν γίνεται…το μυαλό σας να είναι συνέχεια κολλημένο στην ερωτική σας ζωή και όλα αυτά τα δύσκολα που σας προκαλεί το τωρινό σας έτερο. Αυτό είναι λάθος και πρέπει με τις δυναμικές που έχετε σαν ζώδιο, να το διορθώσετε. Η υπομονή έχει γίνει η δεύτερη σας φύση, και αυτό σίγουρα σας αδικεί. Επιπροσθέτως, δείξτε και παραπάνω προσοχή σε εργασιακά και κοινωνικά σας ζητήματα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Ο τρόπος που ήδη ο πρώην σας κάνει τις κινήσεις του, για να μάθει πράματα για το παρόν σας, σας έχει συγκινήσει. Σίγουρα θα τον δείτε και μπροστά σας, από την επόμενη εβδομάδα, αλλά μην κάνετε κάτι πρώτοι, αν πρώτα δεν σας μιλήσει ο ίδιος. Ειδικά με όλα αυτά που έχετε περάσει, δεν έχετε καμία δικαιολογία και λόγο για να διευκολύνετε κανέναν! Όχι πια τουλάχιστον!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-xartomanteia

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Το χρονικό διάστημα, που είστε με τον σύντροφο σας είναι μάλλον ακόμη λίγο, και δεν έχετε καταφέρει να γνωριστείτε βαθιά, και αυτός πιθανόν και να είναι ο λόγος που τώρα έχετε συχνά κάποιες συγκρούσεις όχι όμως, για σοβαρούς λόγους. Από τον δεύτερο 15μερο του Δεκεμβρίου, όλα θα έρθουν πιο στρωτά και οι εντάσεις θα εξαφανιστούν από την κοινή σας καθημερινότητα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Στην ζωή του ατόμου, που σας ενδιαφέρει ερωτικά… υπάρχουν κάποια τρίτα προβλήματα, που δεν τον αφήνουν να χτίσει μαζί σας το μέλλον. Εσείς δεν έχετε καμία διάθεση πια για να περιμένετε, άρα βάλτε τα σαφή σας χρονικά όρια, και μην καθυστερείτε αυτά που θέλετε να ζήσετε. Μια καλή οικονομική είδηση, θα έρθει από το σπίτι σας – οικογενειακό πρόσωπο και θα σας κάνει να χαρείτε.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zwdia-taro-astra

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Εσείς τώρα που είστε σε μια δύσκολη ερωτική φάση, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, απλά θα πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο, για να έρθουν και πάλι οι καταστάσεις στα ίσια τους. Μπορεί να έχει συμβεί και κάποιος χωρισμός ή να υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας, αλλά από την καινούργια εβδομάδα όλα θα λήξουν. Ότι και να είναι αυτό, που σας χωρίζει άμεσα θα πρέπει να το τερματίσετε. Ένα ταξίδι αναψυχής θα σας ανανεώνει σαν ζευγάρι. Τολμήστε το και ακόμη πριν αν έρθουν οι γιορτινές ημέρες.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Τουλάχιστον δύο άτομα, έχουν προσπαθήσει αυτόν τον τελευταίο καιρό, να κερδίσουν την δύσκολη σας καρδιά. Δεν σας αφορούν όμως, και μάλλον μέσα σας έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να μείνετε και λίγο μόνοι σας, για να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σοβαρές σχέσεις, από το δεύτερο 15μερο του νέου μήνα, θα έχετε από τον άνθρωπο σας, πολλές και σημαντικές προτάσεις που θα ακουμπούν μια δέσμευση – συγκατοίκηση ή ένα παιδί!
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.