Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Παρασκευή 14/12 Β

taro-sex

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Παρασκευή 14/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Είστε σε μια εξαιρετική φάση και ψυχολογία, που δεν αφήνει κανέναν να μην ρίξει τα μάτια του επάνω σας. Αυτό είναι και κάτι που έχει φέρει έναν γνωστό – συνάδελφο σας, πιο κοντά και μάλλον εντός των εορτών, ίσως και να λάβετε ένα μήνυμα – πρόταση για έξοδο. Εσείς που είστε σε διάθεση για να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σας, σίγουρα βάλτε από νωρίς τους δικούς σας όρους. Θα γίνουν αποδεχτοί όλοι!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Δεν θα πρέπει να ασχοληθείτε καθόλου, με το παρελθόν του συντρόφου σας. Δεν σας απασχολεί, μιας και από την δική του την μεριά έχουν κλείσει όλες οι πόρτες. Αν υπάρχει κάποια απορία σας, μάλλον θα πρέπει να του την πείτε ευθέως. Εσείς που έχετε σκοπό, να ταξιδέψετε την περίοδο των γιορτών, για να δείτε το ταίρι σας καλύτερα … να κοιτάξετε και τα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Έχετε πάρει κάποιες τελικές αποφάσεις για την σχέση σας, και θέλετε άμεσα να τις ανακοινώσετε στον αγαπημένο σας. Θα είναι σε όλα σύμφωνος και μάλλον έχει και αυτός από την μεριά του … πολλά ακόμη να σας συμπληρώσει. Εσείς που δεν έχετε βρει μια νέα αγάπη, μέσα στην εποχή του Αιγόκερω, κάτι θα σας κάνει να δείτε και πάλι την ερωτική σας ζωή, με άλλη ματιά.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Είναι πολλά αυτά που έχετε, να κάνετε και να ολοκληρώσετε μέσα στην σχέση και την εργασία σας, που μάλλον έχετε μπλέξει τα ωράρια σας. Το καλό είναι ότι μέχρι την εποχή των γιορτών, όλα θα έχουν μπει στον ρυθμό που θέλετε. Από εσάς του λίγους του ζωδίου, που είστε ακόμη ελεύθεροι, μερικοί ίσως και να κάνουν μερικές δεύτερες σκέψεις, για να δώσουν ευκαιρίες επανασύνδεσης στον πρώην τους, που ακόμη τους αναζητά!
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Κάποιες σημαντικές αλλαγές, που έχουν γίνει αυτό το διάστημα μέσα στην εργασία σας, είναι και ο λόγος που έχετε χάσει λίγο τις ισορροπίες σας με τον άνθρωπο σας. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε καθώς έχετε την πλήρη κατανόηση και αγάπη του. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα έχουν και οι μόνοι, μέσα από τις φιλικές και κοινωνικές τους συναναστροφές, που τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολλαπλάσιες.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας

Το ενδιαφέρον, το ερωτικό κάποιου έχετε τραβήξει και μάλλον μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας το εκφράσεις πολύ πιο ξεκάθαρα. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα το έχετε καταλάβει, αλλά περιμένετε όλα να συμβούν με την πρωτοβουλία της άλλης πλευράς. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σχέση, θα βρείτε πολλές λύσεις για το μεταξύ σας και μάλλον ένα ταξίδι αναψυχής σας περιμένει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.