Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Παρασκευή 21/12 Β

tarw-kosmos

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Παρασκευή 21/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Δεν θα αφήσετε άλλα χρονικά όρια και περιθώρια σε κάποιον που τόσο καιρό σας τάζει, σας λέει αλλά ακόμη δεν έχει συμβεί και τίποτα ιδιαίτερο. Είναι μόνο στην δική σας απόφαση, αν θέλετε να χάνετε τον χρόνο σας ελπίζοντας σε μια αλλαγή, ή αν τελικά μπορείτε να φύγετε από αυτήν την προβληματική κατάσταση, και να συνεχίσετε ακόμη και μόνοι σας! Τουλάχιστον στον εργασιακό σας κύκλο, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Αυτές τις ημέρες ο σύντροφος σας, θα κάνε ότι περισσότερο μπορεί για να λήξει κάποια δικά του ζητήματα και να δώσει αφορμές για να περάσετε στο νέο έτος ίσως και κάτω από μια επισημοποίηση σε κοινούς γνωστούς και οικογένεια. Από τους λίγους του ζωδίου σας, που είναι ακόμη μόνοι τους, οι πιο πολλοί θα έχουν κάποια διακριτικά φλερτ που θα τους τραβήξουν την προσοχή…. και όχι μόνο!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε  2 τρόποι που θα αλλάξει η σχέση σας το 2019, βάσει του ζωδίου σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Δεν θα πρέπει να συγκρίνετε αυτό που βλέπετε και ακούτε στα άλλα ζευγάρια με αυτά… που εσείς ζείτε. Μπορεί η εποχή αυτή να σας βρίσκει σε μια μέτρια κατάσταση, αλλά μέσα από την κοινή σας προσπάθεια σαν ταίρια, θα φέρετε και πάλι την ισορροπία. Εσείς που είστε μπλεγμένοι μέσα σε καταστάσεις διπλές, μην ρισκάρετε με τον Ερμή επάνω σας … για αποκαλύψεις.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Οι διαφορές που έχετε μέσα στην σχέση σας, ειδικά στο ζώδιο σας, είναι και ένας έμμεσος τρόπος για να ανανεώνεστε και να μην χάνετε ποτέ το ενδιαφέρον σας για τον άνθρωπο σας. Σίγουρα κάποιοι από εσάς, ειδικά οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να έχουν και κάποιες σκέψεις για δεσμεύσεις μέσα στους πρώτους μήνες της καινούργιας χρονιάς. Κοιτάξτε … και τα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Ταξίδια, διασκέδαση και πολλές προσκλήσεις από αγαπημένα άτομα, έχει το μενού των επόμενων ημερών, που σίγουρα θα φέρει στους αδέσμευτους και νέους έρωτες, που ίσως και κάτω από την εύνοια των άστρων, να γίνουν δυνατές σχέσεις. Οι δεσμευμένοι, πιθανόν και να προγραμματίσουν για μια μεγάλη αγορά ή και μετοίκηση…. ίσως; και ένα παιδί.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας

Υπάρχει ένα άτομο, που σας έχει δώσει το προσωπικό του στίγμα, ότι κάτι θέλει από εσάς, περισσότερο από αυτό που ήδη τώρα έχετε. Τυχόν φιλία – συνεργασία – κοινωνική συναναστροφή! Θα σας το αποκαλύψει πιο συγκεκριμένα την τελευταία εβδομάδα του μήνα μαζί, με τις εν δυνάμει προτάσεις του για εσάς τους δύο. Ακούστε, ζυγίστε και μόνο όταν είστε έτοιμοι, όχι όμως άμεσα …. δώστε και την δική σας απάντηση. Όλα έχουν αλλάξει και στα εργασιακά σας, που θα σας φέρουν και πολλές περισσότερες επιτυχίες.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.