Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Παρασκευή 28/12 Β

taro

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Παρασκευή 28/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Τα χρήματα και οι επαγγελματικές σας επιτυχίες, είναι και αυτά που θα σας ανοίξουν ακόμη μεγαλύτερες πόρτες για να κάνετε πράματα, που πάντα ονειρευόσασταν. Για αυτό, έχετε δίπλα σας μεγάλο σας υποστηρικτή τον άνθρωπο σας, που δείχνει να θέλει να σας δει ακόμη πιο ψηλά. Εσείς που είστε τώρα μπερδεμένοι σε διπλές καταστάσεις, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να λήξετε ότι δεν αξίζει και το κρατάτε μόνο από ανασφάλεια.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Έχετε σπάσει όλα τα ρεκόρ μοναξιάς, και αυτό μάλλον έχει αρχίσει και σας προβληματίζει. Αισθάνεστε έτοιμοι, για βρείτε μια καινούργια ερωτική σχέση και να ζήσετε όλα αυτά που σας έχουν λείψει τόσο καιρό. Από τον Ιανουάριο, μέσα από τις κοινωνικές σας δράσεις μια ιδιαίτερη γνωριμία, θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Κινηθείτε αργά και με μεγάλη προσοχή. Επίσης, δώστε και περισσότερο χρόνο στην δουλειά σας.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Μην σκέφτεστε πια τι έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά ελάτε στο τώρα και ζήστε αυτά που σας δίνονται στην εργασία αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Εσείς που είστε μέσα σε διπλές καταστάσεις θα πρέπει να αποφασίσετε, τι θα κάνετε τελικά και σχετικά γρήγορα. Οι αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας, πιθανόν και να φέρουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα πληγώσουν κάποιον που δεν φταίει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Ζυγίστε πολύ προσεχτικά, αυτά που έχουν προταθεί από τον αγαπημένο σας και θα δείτε ότι χρειάζονται και την δική σας παρέμβαση για να φτάσουν στην τελειότητα. Το καλό είναι ότι υπάρχει διάθεση πια και από τις δύο πλευρές, για να φτάσετε κάπου καλά, και εκεί πια αυτή η σχέση να πάρει άλλες διαστάσεις. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι θα έχουν κάποιες ευχάριστες γνωριμίες που θα τους ανεβάσουν το κέφι.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Οι συζητήσεις με τον σύντροφο σας, έχουν πάρει άλλες διαστάσεις και μάλλον πρέπει να δείτε και το ενδεχόμενο ενός επόμενου βήματος! Όχι υποχρεωτικά τώρα, αλλά μόλις οι συνθήκες γίνουν οι σωστές αλλά και όταν τα οικονομικά σας θα σας δώσουν και τις σχετικές ανέσεις. Τώρα που και το επάγγελμα σας έχει άνοδο, ψάξτε και για νέες συνεργασίες ή αναλύστε ευκαιρίες που θα πέσουν στον δρόμο σας.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Δεν έχετε βρει ακόμη τους κανονικούς σας ρυθμούς και πατήματα, μετά από αυτόν τον καυγά ή και χωρισμό που είχατε με το ταίρι σας. Απλά θα πρέπει να ηρεμήσετε και να αφήσετε λίγο τον χρόνο να σας δείξει τι πρέπει να γίνει. Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, από το δεύτερο 15μερο του Ιανουαρίου και μετά, θα έχετε νέες ερωτικές επαφές – γνωριμίες, που θα σας δελεάσουν.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.