Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββάτο 01/12 Β

tarot-m

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββάτο 01/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Εγκράτεια

Πολλά τα σημάδια του έρωτα, στο πρόσωπο του ατόμου, που σας αφορά. Ήδη έχετε καταλάβει ότι υπάρχει μεταξύ σας μια ερωτική ενέργεια – έλξη, που είναι απλά ανεξήγητη. Από την επόμενη εβδομάδα, θα δοθούν και οι σχετικές ευκαιρίες, για να γίνουν και τα επόμενα βήματα. Πριν όμως από οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να είστε σίγουροι, ότι δεν υπάρχουν άλλες παράλληλες δεσμεύσεις στην ζωή του.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα

Πολλά τα ψέματα και οι υπερβολές που έχετε ακούσει από τον σύντροφο σας και ειδικά για το ερωτικό του παρελθόν. Αυτό είναι και κάτι που ήδη σας έχει βάλει σε σκέψεις, για πιο αναλυτικές συζητήσεις και αποφάσεις. Εσείς που είστε μέσα σε διπλές – παράλληλες διαδρομές, ίσως και τώρα που Ερμής και Αφροδίτη θα είναι πάνω σας, να ξεκαθαρίσετε τι και ποιον θέλετε τελικά.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

ταρώ Τοξότης : Η Δικαιοσύνη

Μην στεναχωριέστε που έχετε μείνει πάλι μόνοι σας. Σίγουρα είναι μια κατάσταση μοναξιάς που σας έχει κουράσει, αλλά είναι και λάθος να αναζητήσετε αγκαλιές που δεν έχουν κάτι ποιοτικό να σας προσφέρουν. Από τα μέσα του μήνα και πιο μετά, μια καινούργια προσωπικότητα θα σας τραβήξει την προσοχή ίσως και μέσα από τον εργασιακό σας κύκλο. Κάντε τα πάντα με μεγάλο τακτ και διακριτικότητα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Είστε από τους πιο ευνοημένους, που θα έχετε και τις περισσότερες νέες και σοβαρές ερωτικές γνωριμίες, που κάποια θα κερδίσει την δύσκολη σας καρδιά. Επίσης, κάποια ιστορία για μερικούς του ζωδίου σας, από το παρελθόν θα έρθει στην επιφάνεια την εποχή των γιορτών και θα αναζητήσει επανασύνδεση άμεση. Προσοχή λοιπόν … σε όλα και όλους.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Υδροχόος : Το Άρμα

Αν έχετε βρει κάποιον καινούργιο άνθρωπο που να μπορεί να συμπλέει πνευματικά μαζί σας, σίγουρα θα πρέπει να ξεχάσετε το παρελθόν και να βρείτε τον σωστό τρόπο για να τον κρατήσετε. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σχέσεις, θα πρέπει να μιλήσετε με τον σύντροφο σας, και να δείτε στο καινούργιο έτος που μπορείτε να οδηγηθείτε. Το χρήμα και οι ανέσεις … πάντως σας υποστηρίζουν.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Κρίση

Δεν θα κρατήσετε άλλο την σιωπή σας. Έχετε πια κουραστεί να περιμένετε τις όποιες απαντήσεις από την μεριά του συντρόφου σας και απλά, τώρα θέλετε από αυτόν τον μήνα, να βάλετε και εσείς τα χρονικά σας όρια. Σίγουρα θα καταφέρετε λίγο να τραντάξετε την νωθρότητα του. Εσείς που έχετε και το επιπλέον πρόβλημα των αποστάσεων, μέσα στο πρώτο 15μερο, θα καταφέρετε να συναντηθείτε και να ξεκαθαρίσετε το άμεσο σας μέλλον.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.