Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββάτο 15/12 Β

taro-troxos-tixis

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββάτο 15/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Το να είστε μόνιμα, με το ρολόι στο χέρι και να περιμένετε πότε θα σας θυμηθεί το άτομο που σας αφορά αισθηματικά, μάλλον είναι χάσιμο χρόνου και κατασπατάληση ενέργειας. Ξέρετε τι του συμβαίνει και ακόμη δεν μπορεί να σας μιλήσει καθαρά, άρα εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε τα δικά σας προγράμματα και από το τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε ανατροπές ευχάριστες σίγουρα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Αυτό που κατά κύριο λόγο σας νοιάζει είναι να βρείτε τον τρόπο, που τα οικονομικά σας θα πάρουν την άνοδο αλλά και πως θα έρθει και πάλι μέσα στην ζωή σας, ο πρώην σας. Τα αστρολογικά της εποχής, είναι ιδανικά για τους σκοπούς σας, άρα ενεργοποιηθείτε και όλα θα γίνουν άμεσα. Εσείς που είστε μόνοι, πιθανόν και να σας έρθει η ιδέα να προγραμματίσετε ταξίδια με τους καλούς σας φίλους για τις γιορτές.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Ακόμη δεν σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας, να πάτε την σχέση αυτή σε ένα άλλο πιο επίσημο επίπεδο αλλά, αυτό δεν είναι κάτι που ενοχλεί τον άνθρωπο σας, που σας αγαπάει πολύ και μπορεί να περιμένει. Άλλωστε από το νέο έτος, πολλά αλλάζουν για εσάς. Οι μόνοι που έχουν βρει έναν νέο έρωτα, πιθανόν και μέσα στις γιορτές να κάνουν και κάποια πιο σοβαρή δέσμευση ή ανακοίνωση.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Δεν μπορείτε να κρύψετε πια την δυσφορία σας για όλα αυτά που κάνει. Και άλλα τόσα που δεν κάνει ο σύντροφος σας για αυτήν την σχέση και εσάς. Έχει έρθει σίγουρα και το πλήρωμα του χρόνου που εσείς οι δύο να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση και να λύσετε όλα τα προβλήματα που παρεμβαίνουν μεταξύ σας. Όσοι είναι μπερδεμένοι σε διπλές αισθηματικές υποθέσεις, μέχρι να έρθει το νέο έτος, θα έχουν πάρει και τις τελικές τους αποφάσεις για το μέλλον.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ζωδια-ταρο-99

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Εξαρτώνται τα πάντα, σε αυτήν την ερωτική σχέση, από τις τελικές αποφάσεις που θα πάρει το ταίρι σας, για τα επαγγελματικά του δρώμενα. Υπάρχουν ακόμη ανοιχτά τα σενάρια, για φύγει για μια άλλη πόλη ακόμη και για το εξωτερικό. Τουλάχιστον αυτό είναι και κάτι που το είχατε προετοιμάσει στο μυαλό σας από παλιά. Πάντως με τόση αστρολογική εύνοια που έχει το ζώδιο σας, όλα θα έρθουν με τον τρόπο που εσείς θέλετε.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Υπάρχουν πολλές και ουσιαστικές αλλαγές στην ερωτική ζωή του ζωδίου σας, μέσα σε αυτήν την χρονιά που τείνει να φτάσει στο τέλος της. Πολλοί αυτοί που θα επανασυνδεθούν και μάλιστα χωρίς να υπάρξει και κάποια δυσκολία! Οι ήδη μέσα σε σοβαρές δεσμεύσεις, θα σκεφτούν μόλις τα οικονομικά τους το επιτρέψουν, να κάνουν και το επόμενο βήμα για ένα γάμο. Και οι μόνοι, θα βρουν νέο έρωτα στον φιλικό τους κύκλο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.