Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββάτο 29/12 Β

tarot-m

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββάτο 29/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Εγκράτεια

Δεν μεταφράζει καλά και σωστά, τα μηνύματα που στέλνετε ο πρώην σας. Άρα αν αυτό που τελικά θέλετε, είναι μια επανασύνδεση, πρέπει ευθέως πια να το πείτε και να το συνοδέψετε με πράξεις. Είναι και ο μοναδικός τρόπος, για να του τραβήξετε την προσοχή. Εσείς που έχετε καιρό λόγω αποστάσεων να δείτε τον άνθρωπο σας, μάλλον έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο, για να βρεθείτε και να μιλήσετε ώριμα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Οι Εραστές

Το μέλλον διαγράφεται μπροστά σας, και μάλλον έχετε κάνει πια και την σωστή επιλογή του συντρόφου. Εσείς κάτω από τις καταπληκτικές όψεις του Ερμή – Δία –Πλούτωνα και μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου, θα έχετε βρει λύσεις και σε πολλά οικονομικά – οικογενειακά σας προβλήματα που θα σας δώσουν και έναν αέρα αυτοπεποίθησης. Από τους νέους εραστές, οι περισσότεροι μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, ίσως και να σκεφτούν μια πιο επίσημη κατάσταση στο μεταξύ τους.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Δύναμη

Δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή κάποιο άτομο, που να μπορεί να σας τραβήξει την αισθηματική προσοχή, άρα έχετε αποφασίσει να ρίξετε τον κύριο όγκο του χρόνου σας σε φίλους αλλά και άτομα που είναι κοντά σας. Από την νέα χρονιά που όλα θα είναι καλύτερα για το ζώδιο σας, θα έχετε φρέσκιες επαφές, που θα γοητεύσουν το δύσκολο πνεύμα σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Η Αυτοκράτειρα

Μάλλον ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας, με τις λάθος επιλογές ατόμων. Το ξέρετε και πρέπει άμεσα αυτό να το διορθώσετε. Σε όποια φάση και να είστε τώρα, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές σας και να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας. Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, είστε και οι καλύτεροι, καθώς το μυαλό σας είναι ήρεμο…και μακριά από προβλήματα αυτού του είδους.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Σελήνη

Τρέχουν πολλές καταστάσεις από τον οικογενειακό σας κύκλο, που στο τώρα δεν σας επιτρέπουν να βρείτε μια νέα αγάπη. Σίγουρα πρέπει να κλείσετε ομαλά κάποια θέματα με το παρελθόν σας και μετά να ψάξετε για έναν νέο σύντροφο. Οι μέρες του Ιανουαρίου μέσα από την οικονομική σας άνθιση, θα συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Ο Κόσμος

Δεν θέλετε να μπλέξετε και πάλι με τον πρώην σας, όσο ακόμη και ενεργά να είναι να συναισθήματα σας! Ξέρετε ότι έχει πολλά προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να πάτε σαν ζευγάρι πιο κάτω. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα και μετά, θα έχετε νέες γνωριμίες, που κάτω από την σχετική εμπειρία πια που έχετε αποκτήσει, μπορείτε να διαλέξετε το άτομο που θα γίνετε ένα κανονικό ζευγάρι.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο