Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββάτο 05/01 Β

tarw-kosmos

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββάτο 05/01 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα

Αισθάνεστε ότι μέσα σε αυτήν την σχέση, αδικείστε και ότι σε καμία των περιπτώσεων σε παίρνετε αυτά που εσείς προσφέρετε. Με το απλά να περιμένετε, δεν θα καταφέρετε κάποια αλλαγή. Τώρα που και η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη, σαφώς και μπορείτε να κάνετε τις διορθώσεις σας, σαν ζευγάρι όπου θέλετε. Από την εποχή του Υδροχόου, και κάποια ταίρι, ίσως και να αποφασίσουν … γάμο ή παιδί.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Τρελός

Το ερωτικό κλίμα, μέσα στην σχέση σας είναι στα καλύτερα του, και αυτό είναι κάτι που το έχετε κατά πολύ μεγάλο μέρος καταφέρει εσείς. Τώρα που και τα αστρολογικά θα σας δώσουν μια εύνοια και στα οικονομικά σας, πιθανόν και να σας μπουν σκέψεις για να παντρευτείτε ή για αρχή να συγκατοικήσετε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, είναι σε μια φάση που μάλλον κυνηγούν τα φλερτ … και όχι ακόμη κάτι μόνιμο και σοβαρό.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Δεν θα αφήσετε και πάλι το προβληματικό σας παρελθόν, να δημιουργήσει ζητήματα και εμπόδια, σε αυτά που έχετε σκοπό να κάνετε. Έχετε άλλωστε δώσει και τόσες πολλές ευκαιρίες, που τώρα ξέρετε ότι όλα και πάλι θα σας βγάλουν στο ίδιο αποτέλεσμα. Μόνοι του ζωδίου σας, από το δεύτερο δεκαήμερο θα βρουν στο μονοπάτι τους, νέες και όμορφες γνωριμίες, που θα τους δελεάσουν … την δύσκολη τους καρδιά.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Η Σελήνη

Η προσοχή σας είναι ακόμη στραμμένη … στο παρελθόν και στην ψυχή σας υπάρχει μια ευχή, για επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας. Τώρα που και θα έχετε την υποστήριξη από πολλούς πλανήτες το καλύτερο θα ήταν να δράσετε και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Ίσως και τελικά η άλλη πλευρά να περιμένει ένα σχετικό σινιάλο από εσάς. Εσείς που μένετε μακριά από τον αγαπημένο σας ένα ταξίδι, θα έδινε πολλές λύσεις.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος

Μόνο υποθέσεις μπορείτε να κάνετε, τελικά με αυτόν τον άνθρωπο που είστε μαζί. Είναι τόσα πολλά αυτά που σας κρύβει, που έχετε χαθεί μέσα σε σενάρια. Με τον αστρολογικό ουρανό … να σας δίνει λάμψη και γοητεία, αλλά και προσωπική δυναμική, το ιδανικό που μπορείτε να κάνετε είναι να μιλήσετε και να βάλετε τα πράματα στην θέση τους. Από την εργασία σας – σπουδές σας, θα έχετε κάποια καλά νέα … που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Ιχθείς : Η Δύναμη

Είστε μέσα σε πολλά φλερτ και προτάσεις από άτομα, που κάνουν ότι μπορούν για να σας έχουν κοντά τους αισθηματικά. Με τον Ποσειδώνα να κάνει καλές όψεις με την Αφροδίτη, εσείς όποια απόφαση και να πάρετε θα είναι μόνο η σωστή. Απλά μην πάτε και πάλι πίσω στο παρελθόν σας. Οι ελεύθεροι που θα ταξιδέψουν πιθανόν και να πέσουν πάνω σε μια παλιά τους γνωριμία … και μια νέα αγάπη ξαφνικά να ανθίσει.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.