Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββάτο 24/11 Β

tarw-krisi

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββάτο 24/11 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα

Οι θέσεις σας πια μέσα στην ερωτική σας σχέση έχουν γίνει τόσο κάθετες και απόλυτες, που το ταίρι σας είναι μόνιμα στην άμυνα. Μάλλον έχει έρθει και η ώρα για όλο αυτό να αλλάξει. Μπορεί μέσα στην ψυχή σας να έχετε κατάλοιπα από το παρελθόν, αλλά αυτό είναι κάτι, που μόνο δυνατούς και πιο έμπειρους θα πρέπει να σας κάνει. Κάποια οικογενειακά σας θέματα, ζητούν την παρουσία σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Δύναμη

Έχετε την τάση να απομονώνεστε από όλους και όλα, όταν έχετε ερωτικά απογοητευτεί! Αυτό είναι σίγουρα ένα ζωδιακό σας χαρακτηριστικό, αλλά μάλλον και κάπως έτσι κάνετε του τρίτους, να μην ξέρουν πώς να σας συμπεριφερθούν. Εσείς που είστε σε μια υγιή νέα σχέση, προσοχή στα υπερβολικά έξοδα, που σας έχουν ανατρέψει τους ισολογισμούς σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

chartomantia-087

ταρώ Τοξότης : Ο Τρελός

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα που φεύγει, θα σας φέρει έναν νέο σύντροφο, ίσως και μέσα από το παρελθόν σας. Εσείς που ξέρετε τι συμβαίνει να είστε σε όλα σας, προσεχτικοί! Μερικοί από εσάς, μέσα στον Δεκέμβριο, ενδέχεται να χρειαστεί να κάνουν ένα ξαφνικό ταξίδι, για να συναντήσουν το άνθρωπο σας, και να συζητήσουν πια σοβαρά, για το μέλλον τους.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Κρίση

Είστε μέσα σε ερωτικές αμφιβολίες, για τις δράσεις και τις κινήσεις του ταιριού σας. Ίσως ακόμη και να αισθάνεστε … ότι υπάρχει και ένα τρίτο πρόσωπο. Δεν χρειάζεται όμως να κάνετε κάτι που θα χαλάσει την εικόνα σας, απλά μόνο θέστε σωστά τις ερωτήσεις σας. Από εσάς που τώρα έχετε μπει σε μια ευχάριστη διαδικασία νέων γνωριμιών, πολλοί ίσως και μέσα στον Δεκέμβριο, θα βρουν το έτερον του ήμισυ!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Υδροχόος : Η Σελήνη

Η αγαπημένη σας συντροφιά, έρχεται και αυτό πια θα είναι μόνιμο. Οι περισσότεροι Υδροχόοι, είτε έχουν σχέση εξ – αποστάσεως είτε για τρίτους λόγους, έχουν καιρό να ανταμώσουν τον άνθρωπο τους, θα βρουν τους τρόπους, έτσι αυτό πια σαν ενδιάμεσο πρόβλημα να λυθεί. Πολλά και τα νέα φλερτ που θα έρθουν στον δρόμο των αδέσμευτων, και θα τους δελεάσουν τα μέγιστα. Χρήματα, από τις επενδύσεις σας να περιμένετε, από την ερχόμενη εβδομάδα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Ο Κόσμος

Κάποιος που σας ακουμπάει εδώ και καιρό ερωτικά – επικοινωνιακά, θέλει να κάνει και κάποιο επόμενο βήμα μεταξύ σας και να γίνετε εσείς οι δύο ζευγάρι επίσημο. Οι τελικές αποφάσεις … είναι μόνο στα δικά σας τα χέρια. Από την νέα εβδομάδα, εσείς που είστε μέσα σε δεσμούς θα αρχίσετε και να κάνετε τα πλάνα σας γύρω από γάμο – οικογένεια, μιας και ήδη βλέπετε ότι τα οικονομικά σας είναι ανοδικά και όλο αυτό μπορούν να το υποστηρίξουν!
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.