Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τετάρτη 25/12 Β

tarw-krisi

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τετάρτη 25/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Τα όρια, είναι ορατά και δεν σας επιτρέπεται, τουλάχιστον για το επόμενο χρονικό διάστημα να ενοχλήσετε κάποιον από το παρελθόν σας, που ξέρετε ότι έχει τώρα προχωρήσει σε μια νέα δέσμευση. Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να μάθετε ή αν προκύψει κάποια αλλαγή, θα σας ενημερώσει ο ίδιος. Οι μέρες έχουν για το ζώδιο σας, πολλές και σοβαρές προτάσεις στα επαγγελματικά σας που σίγουρα θα ικανοποιήσουν πλήρως την τσέπη και τις ανάγκες σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Όσα έχετε περάσει στο παρελθόν σας το αισθηματικό, δεν έχουν πάει χαμένα. Είστε στην καλύτερη φάση της ζωής σας που μπορείτε εύκολα να ξεχωρίσετε ποιοι είναι αυτοί, που σας ταιριάζουν και ποιοι είναι αυτοί, που απλά σας έχουν για να γεμίζουν τα κενά τους. Οι καταστάσεις μέσα σε ζευγάρια, θα είναι και καλύτερες καθώς προτάσεις για διασκέδαση και λοιπές δραστηριότητες θα διορθώσουν το ερωτικό κλίμα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Ξέρετε ότι ακόμη, δεν υπάρχει από την δική σας την μεριά, η ευκολία για να κάνετε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας, για χάρη ενός έρωτα. Από τον νέο χρόνο, και πιο συγκεκριμένα από τα μέσα στου Ιανουαρίου, θα είστε σε μια καλύτερη κατάσταση και πιο σίγουροι στις επιλογές σας, για να κινηθείτε και χωρίς να ρισκάρετε. Εσείς που τις επόμενες ημέρες θα κάνετε ένα ταξίδι, για να ανταμώσετε το ταίρι σας, μην φοβηθείτε να ρωτήσετε και κάτι περισσότερο το ταίρι σας, για τα μέλλον.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Η Αυτοκράτειρα

Δεν έχετε την ίδια οπτική με τον άνθρωπο σας για το μέλλον και τις καταστάσεις που καθείς θέλει να υπηρετήσει. Αυτό όπως και εσείς βλέπετε έχει αρχίσει και σας πολώνει, αλλά μην το αφήσετε να φτάσει στο όριο του. Οι μέρες των εορτών θα σας δώσουν τον τρόπο για να μιλήσετε και να βρείτε τι τελικά θα κάνετε. Πάντως με τον Ήλιο πάνω σας, όλα θα τα καταφέρετε.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Δεν είστε εσείς το ζώδιο που θα κάνετε υποχωρήσεις, σε σχέσεις και ερωτικές περιπέτειες, όσο μόνοι και να μένετε. Οι εμπειρίες σας είναι πολλές από τα παλιά, και στο τώρα το μόνο που θέλετε είναι να περνάτε καλά, και σίγουρα έτσι όπως έχετε στήσει την ζωή σας δεν έχετε τίποτα για να ανησυχείτε. Οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θέλουν την παρουσία σας, στις γιορτές.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zwdia-taro-astra

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός

Κάποιος κάνει φασαρία για να τον προσέξετε. Αυτό είναι και κάτι που ήδη έχει πέσει την αντίληψη σας, αλλά ακόμη αισθάνεστε ότι είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθείτε. Από την εβδομάδα την τελευταία του Δεκεμβρίου και μετά, θα έχετε και πιο σαφείς προσεγγίσεις, που θα σας δώσουν και πολλές απαντήσεις. Μια οικονομική ανάσα, θα πάρετε με την έλευση έκτακτου χρήματος.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.