Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τετάρτη 26/12 Β

taro

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τετάρτη 26/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος, από την δική σας την μεριά, για να δώσετε στον άνθρωπο που λέει ότι σας θέλει ερωτικά, αλλά μέχρι και τώρα δεν έχετε δει κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Καλό θα ήταν, αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, να μην τα επαναλάβετε και στο τώρα σας. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές γύρω σας άρα, μην κολλάτε στα ίδια.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Το μυαλό σας είναι ακόμη πίσω σε μια ερωτική σχέση, που μπορεί να έχει τελειώσει…αλλά τα συναισθήματα είναι μέσα σας ακόμη ζωντανά. Αυτό είναι σίγουρα μια κατάσταση, που σε κάποιον βαθμό ισχύει και για την άλλη πλευρά, που έχει τον σκοπό μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας αναζητήσει. Εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις, θα καταφέρετε να γνωρίσετε πλέον και πολλά πρόσωπα, από τους κύκλους του συντρόφου σας.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Μόνο καλή είναι η τωρινή εποχή για εσάς. Ξέρετε ότι έχετε βρει τον άνθρωπο σας, και θέλετε να κάνετε μαζί ένα επόμενο βήμα. Αν κάνετε λίγη υπομονή, μέχρι και τα οικονομικά σας να σας βοηθήσουν, θα καταφέρετε ακόμη περισσότερα. Τυχερή είναι και η εποχή για τους μόνους, που πια είναι περικυκλωμένοι από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που ζητούν να σας έχουν ακόμη πιο κοντά τους.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Στα επαγγελματικά σας, θέλετε να δώσετε μια παραπάνω προσοχή, αυτόν τον καιρό, καθώς πρέπει να λύσετε μια σειρά από καταστάσεις που δεν θέλετε να περάσουν και στο νέο έτος. Σε δεύτερη φάση κοιτάξτε και τα ερωτικά σας που δείχνουν ότι μπορούν να βρουν την ισορροπία τους, εάν και εσείς βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας και δεν είστε τόσο απόλυτοι τελικά.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Είστε πραγματικά χωρίς ανάσα. Το σίγουρα είναι ότι η εποχή έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς οικονομικές – οικογενειακές – κοινωνικές, που μάλλον έχετε παντελώς αφήσει την ερωτική σας ζωή … στο περιθώριο. Όπως και να έχουν τα πράματα εντός του Ιανουαρίου, που θα είστε και πιο άνετοι σε χρόνο, μπορείτε να δείτε και πιο καθαρά, τα φλερτ που κινούνται στους κύκλους σας.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Ο χρόνος μετράει ανάποδα και μάλλον ανυπομονείτε … για να δείτε κάποιον. Όντως αυτός ο κάποιος έρχεται και μαζί του έχει πολλές και σημαντικές προτάσεις να σας κάνει, καθώς από εσάς θέλει πολλά πλέον περισσότερα, από μια σχέση αισθηματική. Από τους λίγους που είναι μόνοι, πολλοί θα είναι αυτοί, που θα έχουν και κάποια νέα φλερτ / γνωριμίες, που δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Τα οικονομικά σας, θα διορθωθούν από τον νέο μήνα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.