Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τρίτη 01/01 Β

tarot-m

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τρίτη 01/01 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας
Χρόνια Πολλά!

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Μετά από κάθε ερωτική σύγκρουση – δυσκολία, πάντα έρχεται και το ουράνιο τόξο. Στην δική σας την περίπτωση θα πρέπει να μιλήσετε άμεσα και να ξεδιαλύνετε τις παρεξηγήσεις. Από την δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα καταφέρετε και εσείς που μένετε ο ένας μακριά από τον άλλον να ειδωθείτε και να βρείτε λύσεις, για όποιο θέμα ακόμη εκκρεμεί. Χρήματα, από μια περιουσιακή σας υπόθεση πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Τα αυτιά σας έχουν συνηθίσει στο να ακούν αισθηματικές υπερβολές. Τώρα είστε και σε μια ανάλογη κατάσταση, που πολλά άτομα σας πολιορκούν και μάλλον ζητούν και την αποκλειστικότητα της καρδιάς σας. Εσείς που είστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις, μέσα στο 1ο τρίμηνο του έτους, θα ξεκινήσετε και συζητήσεις, για γάμο ή και ακόμη οικογένεια. Στα εργασιακά σας, σας έρχονται και νέες προτάσεις – συνεργασίες.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Με τόσο καλές πλανητικές όψεις πάνω σας, σίγουρα και η διάθεση σας, θα ανέβει προς όλες τις κατευθύνσεις. Εσείς που έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας, μέσα στον πρώτο μήνα του έτους, θα κάνετε και κάποια σχέδια, για το μέλλον σας ίσως και μέσα από μια συγκατοίκηση, γάμο – οικογένεια. Εκπλήξεις για τους εργένηδες, που θα έχουν ερωτικές εξομολογήσεις, από φιλικό πρόσωπο.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Δεν είστε έτοιμοι, για να χωρίσετε, από το άτομο που αγαπάτε. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες, αλλά μέσα σας ακόμη ελπίζετε ότι με το πέρασμα του χρόνου, θα έχετε καλύτερες ημέρες. Όπως και να είναι τα πράματα μέσα στο μυαλό σας, σίγουρα βάλτε στον ίδιο σας τον εαυτό και τα σχετικά χρονικά όρια. Μερικοί που έχουν προσφάτως ερωτευτεί, ίσως και να σκεφτούν να περάσουν και σε μια πιο σοβαρή κατάσταση τις προσεχείς εβδομάδες.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, αν αυτό το πρόσωπο που σας πολιορκεί με τον δικό του τρόπο, θέλει να κάνει κάτι σοβαρό μαζί σας ή απλά επιθυμεί να περάσει τον χρόνο του. Οι επόμενες ημέρες θα έχουν και τις αποκαλύψεις – ειδήσεις που ζητάτε. Εσείς που τώρα έχετε χωρίσει, μην βιαστείτε να βρείτε τις νέες λύσεις για μια άμεση επανασύνδεση. Οι χρόνος έχει πολλά να σας δείξει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zwdia-taro-astra

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός

Έχετε χάσει λίγο την εσωτερική σας ισορροπία και αυτό έχει έρθει για ακόμη μια φορά, από την λάθος επιλογή προσώπου – εραστή. Είστε μόνιμα σε μια επικοινωνιακή διαμάχη, που μόνο σε αδιέξοδο σας οδηγεί. Οι μέρες του Ιανουαρίου, έχουν για εσάς και τις τελικές αποφάσεις. Οι ελεύθεροι και οι εργένηδες, θα ξαφνιαστούν πραγματικά από μια ερωτική προσέγγιση που θα έρθει από κάποιο φιλικό τους πρόσωπο. Στην εργασία σας, θα έχετε προτάσεις για προαγωγή ή και ταξίδια στο εξωτερικό. Σκεφτείτε τα πάντα αναλυτικά.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.