Ταρώ Ανατολής 01/02 Δευτέρα

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 01/02 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 01/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

4 των πεντάκτινων .

Αν διστάζετε να τολμήσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται επειδή φοβάστε να μην χάσετε κάτι που θεωρείτε δεδομένο, ξανασκεφτείτε αυτή σας την τακτική. Μόνο μέσω της αλλαγής θα καταφέρετε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε και να εξελιχθείτε σε κάτι παραπάνω από αυτό που είστε τώρα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των ράβδων

Η ζωηρή σας φανασία τρέχει σε υψηλές ταχύτητες αυτή τη στιγμή, και ανυπομονείτε να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας, όμως προσέξτε να προσδίδετε μια δόση ρεαλισμού στις επιδιώξεις σας. Διαφορετικά ίσως να απογοητευτείτε από την έκβαση των γεγονότων.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των πεντάκτινων

Η δουλειά μπορεί να περιμένει! Σήμερα φροντίστε να χαρείτε στο έπακρο την ομορφιά και την αγάπη που σας περιτριγυρίζουν. Σχεδιάστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τους αγαπημένους σας και έπειτα θα γυρίσετε στις υποχρεώσεις σας ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 01/02 Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Το αστέρι

Αν ζητάτε να μάθετε πως το σύμπαν υποστηρίζει τις υψηλότερες ελπίδες σας, σήμερα θα σας παρουσιάσει ένα υπέροχο σημάδι. Οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας και άγχους θα απομακρυνθούν δίνοντας τη θέση τους στη σιγουριά. Όταν ακολουθείτε την ευδαιμονία σας χωρίς φόβο, να περιμένετε να σας παρουσιαστούν πολλές ιδανικές ευκαιρίες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η μεγάλη ιέρεια

Ανοίξτε το μυαλό σας στις νέες πληροφορίες και ιδέες που πρόκειται να συναντήσετε τώρα, καθώς αποζητάτε να εμβαθύνετε στα μυστικά που κρύβει ο κόσμος της γνώσης. Είτε σας έλκυει η πνευματική είτε η πρακτική γνώση θα καταφέρετε σπουδαία πράγματα μέσα από τη διαδικασία της μάθησης.

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 01/02 Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας παρουσίαζει ένα ανίκητο εμπόδιο. Αντί να εξαντλείτε τις δυνάμεις σας πολεμώντας το, αποδεχτείτε την ύπαρξή

του. Είναι σίγουρα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές το να παραδωθούμε στη μοίρα είναι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε από τα συναισθήματα που κλονίζουν τις σκέψεις και την αυτοπεποίθησή σας. Πρόκειται για κάτι που σας κρατάει πίσω και πρέπει να το αποβάλλετε μια για πάντα. Ίσως έχει να κάνει με μια εμπειρία του παρελθόντος. Όπως και να έχει, αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι, ζητήστε βοήθεια και όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει: «Γιατί δεν είναι τόσο υπεύθυνοι ή τόσο στοργικοί όσο εγώ; Δεν καταλαβαίνουν πώς με δυσαρεστούν; ” Μην υποκύπτεπτε στην θλίψη και κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν συμβαίνει κάτι που σας δυσαρεστεί συζητήστε το με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Όλα θα λυθούν αν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και δείξετε κατανόηση.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις της μοίρας και της τύχης, γιατί πρόκειται να έρθουν πολλές αλλαγες το επόμενο διάστημα για εσάς. Αυτή η έλλειψη ελέγχου ίσως να σας τρομοκρατεί, όμως στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

4 των ράβδων

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμούσατε καιρό στο οικακό σας μέτωπο. Είτε θέλετε να εφαρμόσετε νέους κανόνες συμβίωσης ή να κάνετε μια ανανέωση στους χώρους του σπιτιού ξεκινήστε τώρα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

zwdia-tarw-zodia-19Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των κυπέλλων

Αναλογίζεστε υπερβολικά το τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον; Ίσως έχετε πολλά σχέδια αλλά αδυνατείτε να τα πραγματοποιήσετε λόγω της υπερανάλυσης που συνηθίζετε να κάνετε. Τη σημερινή μέρα χρησιμοποιήστε τις φαντασιώσεις σας γι’ αυτό που είναι πραγματικά, ένας χάρτης πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Περάστε από την θεωρία στην πράξη και θα δείτε ότι όλα είναι δυνατά.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των ράβδων

Αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας τελευταία, αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα. Θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα δοκιμάσετε νέα πράγματα που πρόκειται να ζωηρέψουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Απλά φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε αυτά που πρόκειται να έρθουν και να καλωσορίσετε τις καινούργιες εμπειρίες με προθυμία.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065