Ταρώ Ανατολής 01/03 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 01/03 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 01/03  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Βασίλισσα των κυπέλλων .

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να δώσετε προτεραιότητα στην χαρά και την αγάπη σήμερα. Ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε μόνο στα όμορφα συναισθήματα και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Είτε θέλετε να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε, είτε νιώθετε πως χρειάζεται να επικεντωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες και να θρέψετε την ψυχή σας με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να το κάνετε πράξη.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα βάλτε ως κύρια προτεραιότητά σας το να απολαύσετε χωρίς ενοχές όλα τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

Από την προσωπική ευτυχία, τις σχέσεις αγάπης, την οικογενειακή αρμονία και πολλά άλλα που σας γεμίζουν χαρά.

Απλώς θυμηθείτε να εκτιμάτε όσα διαθέτετε και να τα μοιράζεστε όποτε είναι δυνατόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 01/03  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

2 των ξιφών

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να κυρήξετε ανακωχή με μια ενοχλητική κατάσταση. Να είστε σίγουροι ότι είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές ίσως να μην μπορούμε να φερθούμε με τον τρόπο που θέλουμε και να φτιάξουμε τα πράγματα όπως επιθυμούμε, όμως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα γίνουν όλα όπως πρέπει να είναι.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει δυσκολέψει για καιρό, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζετε πως δεν ωραιοποιεί τα πράγματα και ξέρετε οτι θα σας πεί την αλήθεια χωρίς περιττά λόγια. Αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα για να προχωρήσετε, γι’ αυτό βρείτε αυτό το άτομο και εκφράστε του τους προβληματισμούς σας χωρίς υπεκφυγές.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Μαρτίου 22

zwdia-zvdia-taro-00

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των ξιφών

Σήμερα δώστε μεγάλη προσοχή σε άτομα ή καταστάσεις τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι και σας πληγώνουν. Μην αφήνετε κανέναν να αναιρεί τις προσπάθειες σας ή να παίζει με τα συναισθήματά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή απέναντι σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρίσετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η δικαιοσύνη

Όσον αφορά αυτή τη μακροπρόθεσμη κατάσταση που νιώθετε πως σας έχει αδικήσει, θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι σήμερα πρόκειται να αρχίσετε να την ξεπερνάτε. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να στρέψετε τα δεδομένα προς οφελός σας. Να είστε σίγουροι οτι θα βρείτε ανταπόκριση σε αυτό που αναζητάτε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 01/03 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνα, η νίκη φτάνει επιτέλους – και είναι πολύ γλυκιά! Είναι ώρα να λάβετε τη σκληρά κερδισμένη αναγνώριση και εκτίμηση από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε όπως θα θέλατε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις πιθανότητες υπέρ σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο τρελός

Τολμήστε να κάνετε προγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα, γιατί τώρα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ειδικά αν μείνατε αδρανείς το τελευταίο διάστημα λόγω κάποιων καταστάσεων, είναι ώρα να πάρετε ξανά στα χέρια σας τον έλεγχο της ζωής σας και να παλέψετε για όσα επιθυμείτε.

zodia-zwdia-9988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Η κατάσταση την οποία σκέφτεστε συνεχόμενα και ίσως ακόμα να σας βασανίζει τον τελευταίο καιρό, χρειάζεται την συμβολή κάποιου εξωτερικού παράγοντα για να ξεκολλήσει από το σημείο που βρίσκεται. Αναζητήστε το άτομο που ξέρετε ότι διαθέτει την ιδιαίτερη γνώση που έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

4 των ράβδων

Είναι η ιδανική στιγμή για να φτιάξετε το σπιτικό που πάντα επιθυμούσατε ή να βρείτε το κατάλληλο μέρος για να εγκατασταθείτε. Είτε ψάχνετε ένα μεγάλο κα άνετο μέρος για να το διαμορφώσετε με το δικό σας γούστο, είτε θέλετε να εστιάσετε στην πρακτική οργάνωση του χώρου που μένετε, κάντε τα απαραίτητα βήματα για να το πετύχετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Μαρτίου 22

zwdia shmera

Ταρώ Ανατολής 01/03 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η Σελήνη

Μήπως τελευταία είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και βλέπετε πολύ ζωντανά όνειρα; Εαν αυτό συμβαίνει, τότε θα πρέπει να υποχωρήσετε από την ενασχόλησή σας με τα πράγματα της καθημερινότητας και να φροντίσετε το εσωτερικό σας παιδί. Εναλλακτικά, καταγράψτε τυχόν λάμψεις διαίσθησης που μπορεί να σας συμβούν. Η σοφία που σας παρέχουν μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα λογική, αλλά θα είναι χρήσιμη.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των ράβδων

Νιώθετε πως η ζωή σας κυλάει αργά, χωρίς να γίνεται κάτι συναρπαστικό. Όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει. Θα έρθετε σε επικοινωνία με νέους ανθρώπους από εκεί που δεν το περιμένατε. Και αυτό θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τις αβεβαιότητες που σας απασχολούν. Αν αυτό δεν συμβεί αναλάβετε οι ίδιοι την πρωτοβουλία να διευρύνετε τις επαφές σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66