Ταρώ Ανατολής 01/05 Κυριακή

taro

Ταρώ Ανατολής 01/05 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 01/05 Κυριακή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο τροχός της τύχης .

Κάποιες φορές έχουμε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων στη ζωή μας, και άλλες φορές … όχι τόσο. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της μοίρας καθοδηγούν την πορεία σας, και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει τον οποιονδήποτε σε συναισθήματα άγχους και φόβου. Η πρόκλησή σας: έχετε εμπιστοσύνη στην αγνή γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο – ακόμη κι αν δεν τον κατανοείτε αυτή τη στιγμή.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Τη σημερινή μέρα είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις νέες ευκαιρίες που μπορεί να συναντήσετε και τις λύσεις που θα προκύψουν στα προβλήματά σας.

Θα εκμεταλλευτείτε αυτες τις ευκαιρίες με τον καλύτερο τρόπο αν δουλέψετε με ζήλο και τις αξιοποιήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 01/05 Κυριακή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο αυτοκράτορας

Επιθυμείτε να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ή δεν είστε και τόσο σίγουροι; Η σημερινή εμφάνιση του αυτοκράτορα υποδηλώνει ότι είστε περισσότερο από ικανοί να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Εάν αυτή η προοπτική σας αγχώνει, αναζητήστε έναν σύμβουλο που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των ράβδων

Ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να λάβετε την αναγνώριση και τον θαυμασμό των γύρω σας. Παλέψατε πολύ για να βρεθείτε εδώ και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας. Απλά φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές.

Διαβαστε επισης : Ζώδια Μάιος 2022 – Οι Ρούνοι αποκαλύπτουν Ποια ζώδια θα έχουν εύνοια στα οικονομικά και ποια στην αισθηματική τους ζωή!

μελλοντολόγος

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον μοναδικό ενθουσιασμό σας για να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα τώρα. Και αν νιώθετε αδρανείς και αντιμετωπίζετε έλλειψη κίνητρου, απευθυνθείτε σε κάποιον που γνωρίζετε οτι μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των ράβδων

Τι σημαίνει το σπίτι για εσάς; Είναι το μέρος στο οποίο ζείτε; Ή μήπως εκφράζεται καλύτερα με την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο; Όποια ιδέα κι αν προτιμάτε, η σημερινή μέρα σας προσφέρει την ευκαιρία να θέσετε τις ρίζες σας όπου επιθυμεί η καρδιά σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως σαν το σπίτι μας δεν έχει!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 01/05 Κυριακή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο τρελός

Ίσως το τελευταίο διάστημα επιθυμείτε να κάνετε κάτι τολμηρό, και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το δοκιμάσετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε όμως, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Διαφορετικά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα μετανιώσετε.

zwdia-3-zodia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των πεντάκτινων

Σας δίνεται η ευκαιρία να αναλογιστείτε και να εκτιμήσετε όσα υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε πλούσιοι. Οι δικοί σας άνθρωποι, όσα έχετε καταφέρει και όσα έχετε μάθει. Αυτά είναι τα πράγματα που μπορούν να γεμίσουν την ψυχή ενός ανθρώπου, και τα υλικά αγαθά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο κόσμος

Μην κρατάτε άλλο κρυφά τα έργα σας τώρα, μοιραστείτε τα με τον κόσμο και δεν θα χάσετε. Με αυτό τον τρόπο θα λάβετε την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές εκείνων που γνωρίζουν. Έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι για όσα πρόκειται να σας φέρει το μέλλον καθώς έχετε δουλέψει πολύ για όσα επιθυμείτε να μπούν στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Ζώδια Μάιος 2022 – Οι Ρούνοι αποκαλύπτουν Ποια ζώδια θα έχουν εύνοια στα οικονομικά και ποια στην αισθηματική τους ζωή!

zwdia-fotia

Ταρώ Ανατολής 01/05 Κυριακή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των πεντάκτικνων

Είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε σε όλους τα θαυμάσια έργα σας. Όμως αυτή η αναμονή πριν να το κάνετε σας αγχώνει ιδιαίτερα. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και εκτιμήστε όλα όσα έχετε καταφέρει ως τώρα. Μην κάνετε πίσω γιατί στο τέλος της διαδρομής σα περιμένει μια έκπληξη!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

10 των κυπέλλων

Ένα καλό πράγμα δεν μπορεί να είναι ποτέ αρκετό στη ζωή μας, και έτσι η σημερινή μέρα σας προκαλεί να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα που σας συβαίνουν, την προσωπική ευτυχία, τις ικανοποιητικές σχέσεις αγάπης, την οικογενειακή αρμονία και ό,τι άλλο σας γεμίζει. Και μην ξεχνάτε να δείχνετε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε και κατανόηση στους γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988