Ταρώ Ανατολής 01/06 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 01/06 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 01/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο διάβολος .

Λατρεύετε να υποκύπτετε στους πειρασμούς της ζωής, και τη σημερινή μέρα θα είναι εύκολο να ενδώσετε σε αυτούς που έχετε περισσότερη αδυναμία. Μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας σε ό,τι πρόκειται να θελήσετε σήμερα, απλά φροντίστε να μην χάσετε τον έλεγχο υπερβολικά!

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον μοναδικό ενθουσιασμό σας για να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα τώρα. Και αν νιώθετε αδρανείς και αντιμετωπίζετε έλλειψη κίνητρου, απευθυνθείτε σε κάποιον που γνωρίζετε οτι μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 01/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

2 των ξιφών

Εάν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση, η σημερινή μέρα σας προσκαλεί να κάνετε ανακωχή μαζί της. Ίσως να μην είστε ακόμα σε θέση να το λύσετε αλλά κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και αυτό είναι που μετραέι. Ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές σας και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας κηρύσσει την έναρξη ενός νέου κύκλου εξέλιξης, δημιουργικής δυναμικής και συναισθηματικής ικανοποίησης. Κρατήστε κοντά το σημειωματάριό σας γιατί είναι μια μέρα έντονης έμπνευσης.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 01/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των πεντάκτινων

Το τελευταίο διάστημα αφιερώσατε όλες σας τις δυνάμεις προσπαθώντας να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, είτε αυτό αφορούσε ένα προσωπικό σας έργο, είτε επρόκειτο για κάποιον ή κάποιους που αγαπάτε ιδιαίτερα. Πολύ σύντομα θα δείτε τα υπέροχα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, και θα απολαύσετε την συναισθηματική ολοκλήρωση που θα σας φέρει αυτή η διαδικασία. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

7 των ράβδων

Αν έχετε εντοπίσει πως κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο στα σχέδια και την εξέλιξή σας, είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε. Συζητήστε μαζί του τις ανησυχίες σας, και αν δεν είναι πρόθυμοι να ακούσουν θέστε τα όριά σας.

zwdia-9-zvdiaΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 01/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Η ενέργεια της σημερινής κάρτας πρόκειται να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν απαντήσεις το τελευταίο διάστημα αλλά και εκείνους που θέλουν να ωριμάσουν πνευματικά. Αφιερώστε τον πολύτιμο ελέυθερο χρόνο σας μαθαίνοντας κάτι καινούργιο ή εξασκώντας κάποιο ταλέντο σας και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Σήμερα είναι μια μέρα έμπνευσης και είστε γεμάτοι με φρέσκες ιδέες. Ωστόσο μην παρασύρεστε από αυτή την έξαψη της φαντασίας σας. Φροντίστε να ισορροπήσετε την έμπνευσή σας με την πραγματικότητα. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποια μηνύματα που μπορεί να λάβετε από ένα νέο άτομο στο περιβάλλον σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο κρεμασμένος

Αυτή τη στιγμή θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω αλλά η ζωή σας έχει θέσει κάποια εμπόδια. Αντί να εξαντλείτε τον εαυτό σας με σκοπό να τα ξεπεράσετε αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάποιες φορές μόνο ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να το δείτε από μια άλλη οπτική.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων μας ζητά να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας ονειρα. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε πραγματικά; Αν υπάρχει μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με τα επιχειρηματικά σας σχέδια, είναι η σημερινή. Διαφορετικά, αν νιώθετε αδρανείς και δεν ξέρετε πως να ενεργοποιηθείτε ξανά, αναζητήστε κάποιο άτομο που μπορεί να σας εμπνεύσει και να σας κινητοποιήσει δίνοντάς σας το καλό παράδειγμα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, και ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Ώρα να εκπλήξετε τα αφεντικά και τους συνεργάτες σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Το μόνο σίγουρο είναι, πως τα μεγάλα σχέδια απαιτούν μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot