Ταρώ Ανατολής 01/07 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 01/07 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 01/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των πεντάκτινων .

Νιώθετε οτι σας περιμένει μια πολύ κουραστική μέρα; Μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Έχετε την θαυμάσια ικανότητα να διαχειρίζεστε με επιτυχία όλους τους τομείς της ζωής σας, από τα επαγγελματικά εως τα προσωπικά σας. Απλά φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των ράβδων

Τη σημερινή μέρα νιώθετε σαν να βρίσκεστε τόσο κοντά σε έναν στόχο αλλά ταυτόχρονα και σαν να μην μπορείτε να διανύσετε τα τελικά μέτρα.

Εφόσον έχετε κάνει τόση προσπάθεια όμως, θα είναι κρίμα να πάει χαμένη.

Γι’ αυτό κάντε ένα απαραίτητο διάλειμμα και επανέλθετε έτοιμοι για την ολοκλήρωση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 01/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Αυτές τις μέρες είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε ένα εμπόδιο στα σχέδιά σας. Μπορεί να πρόκειται για ένα άτομο ή μια κατάσταση. Ό, τι κι αν είναι αυτό πρέπει να τελειώσει σήμερα – γιατί έχετε ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο απ΄το να φτάσετε στον στόχο σας. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το ξίφος σας για να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των ράβδων

Αν έχετε εντοπίσει πως κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο στα σχέδια και την εξέλιξή σας, είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε. Συζητήστε μαζί του τις ανησυχίες σας, και αν δεν είναι πρόθυμοι να ακούσουν θέστε τα όριά σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Ευκαιρίες που έχετε ζητήσει στο παρελθόν

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 01/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε οικονομικά προβλήματα είναι ώρα να εξετάσετε τι μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτή την εξέλιξη. Πρόκειται για κακή διαχείριση από μεριάς σας; Η μήπως υπήρξαν πολλές υποχρεώσεις που συσσωρεύτηκαν και σας έφτασαν εδώ; Για ό,τι κι αν πρόκειται να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί η λύση. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας, όλα θα βελτιωθούν με το πέρασμα του χρόνου. Αρκεί να δείξετε υπομονή και επιμονή.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σήμερα θα χρειαστεί να σκεφτείτε πιθανούς τρόπους για να επιτύχετε την αρμονία στο χώρο που ζείτε. Η λύση μπορεί να είναι είτε η αναδιαμόρφωση του χώρου σας, η έμπρακτη φροντίδα των αγαπημένων σας, ή μια μέρα αφιερωμένη στις δικές σας ανάγκες. Ό,τι κι αν σας αντιστοιχεί προγραμματίστε το άμεσα γιατί το έχετε ανάγκη.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 01/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Μην φοβάστε να εκφράσετε τις ανησυχίες σας στους άλλους, δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, αντιθέτως βοηθάτε τον εαυτό σας όντας ειλικρινείς.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η αυτοκράτειρα

Έχετε ένα πάθος, φυσικό ή μεταφορικό, και ένα έργο σχετικό με αυτό επωάζεται υπό την καθοδήγησή σας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Έτσι λοιπόν αυτό το έργο, είναι τώρα έτοιμο να βγει στον κόσμο. Μην διστάσετε να δείξετε σε όλους το ταλέντο σας σε αυτό που αγαπάτε. Να είστε σίγουροι πως οι άνθρωποι θα το εκτιμήσουν.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Προετοιμάστειτε για ένα σημαντικό μήνυμα που πρόκειται να λάβετε σήμερα , το οποίο θα σας βοηθήσει να λύσετε ένα δύσκολο πρόβλημα ή θα σας προωθήσει επαγγελματικά. Και αν δεν συμβεί αυτό, επικοινωνήστε με τα κατάλληλα άτομα για να μάθετε οι ίδιοι τα όσα ζητάτε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο τρελός

Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι τολμηρό, τα σημερινά στοιχεία δείχνουν ότι ίσως να μην είναι και τόσο κακή ιδέα τελικά. Δεν χρειάζεται όμως να ρισκάρετε γι΄αυτό. Πάρτε όλα τα απαραίτητα εφόδια στο ταξίδι που ξεκινάτε προς το άγνωστο, διαφορετικά θα βρειθείτε προ εκπλήξεως.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Ευκαιρίες που έχετε ζητήσει στο παρελθόν

zwdia-66

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με την τέχνη και την ομορφία. Κάντε τα πράγματα που σας ευχαριστούν, εκφραστείτε μέσα από τα ταλέντα σας και μοιράστε απλόχερα αγάπη και χαμόγελα στους γύρω σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο μάγος

Σήμερα θα σας προσφερθεί η τέλεια ευκαιρία για να εργαστείτε επάνω στα πράγματα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Εντοπίστε τους τομείς που μπορείτε να βελτιώσετε και αξιοποιήστε πλήρως τις δυνατότητές σας. Εναλλακτικά, μπορεί να αισθάνεστε μια νέα συνειδητοποίηση της δημιουργικότητάς σας καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν υψηλότερο και ουσιαστικότερο σκοπό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia Maketa BUDDHA-8065