Ταρώ Ανατολής 01/07 Παρασκευή

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 01/07 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 01/07 Παρασκευή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

3 των ξιφών .

Σήμερα θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε αν οι λόγοι για τους οποίους νιώθετε λυπημένοι είναι πράγματι σοβαροί ή απλά είστε ευαίσθητοι λόγω των δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος και τείνετε να βλέπετε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτή την δυσάρεστη φάση.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 01/07 Παρασκευή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο ποτήρι κάνει τον κόσμο γύρω μας πιο όμορφο. Όμως, από το τέταρτο ποτήρι και μετά θα ακολουθήσει ένα άσχημο μεθύσι. Το νόημα από αυτή την παραβολή, είναι πως μερικές φορές δεν πρέπει να το παρακάνουμε ακόμα και αν πρόκειται για κάτι καλό. Σήμερα, κάντε τη μετριοπάθεια φίλο σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των ξιφών

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Ίσως υπάρχει ένας σημαντικός λόγο που νιώθετε έτσι. Οργανώστε τη άμυνά σας απέναντι στα πράγματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια και όλα θα γίνουν καλύτερα. Όμως μην γίνεστε επιθετικοί χωρίς λόγο, απλά πάρτε το χρόνο σας σε οτιδήποτε καινούργιο χρειαστεί να αντιμετωπίσετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 02-04/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο 

taro-zodia-098

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Το άρμα

Τη σημερινή μέρα είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα συμφέροντά σας και να περάσετε στο επόμενο βήμα της εξέλιξής σας. Όλες οι αλλαγές θα γίνουν πολύ ομαλά και φυσικά, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας και η μοίρα σας οδηγεί στο σωστό μονοπάτι.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σας επιτέλους αποδίδουν, και έχετε μπεί πλεόν στο μοναπάτι της επιτυχίας. Μήπως όμως κάποιος προσπαθεί να μπεί εμπόδιο; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 01/07 Παρασκευή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η κρίση

Ίσως οι αλλαγές να σας τρομάζουν, αλλά αυτές που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας πρόκειται να είναι για καλό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιες απρόσμενες ειδήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Οι εραστές

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία. Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

7 των ράβδων

Όλη η σκληρή δουλειά που κάνατε τελευταία μπορεί να έμοιαζε σαν να σκαρφαλώνετε στην κορυφή ενός βουνού. Τώρα που βρίσκεστε εκεί, τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να το χαρείτε. Τα καλά νέα, είναι πως έχετε το πλεονέκτημα σε αυτήν την κατάσταση. Και τα κακά νέα, πως πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα άτομα που αντιτίθενται στα σχέδιά σας. Μπορείτε να το καταφέρετε!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να το αντιμετωπίσετε από μια άλλη οπτική. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Ελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμέυει και σας επηρεάζει αρνητικά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 02-04/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο 

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 01/07 Παρασκευή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των ξιφών

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλό να προχωράμε παρά τα σημάδια που μας παρακινούν να κάνουμε το αντίθετο, ενώ άλλες φορές χρειάζεται να ακούμε αυτά τα σημάδια και να κάνουμε ένα διάλειμμα. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδηλώνει πρέπει να εφαρμόσετε τη δεύτερη επιλογή. Αυτή τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσετε τη δράση σας και να γιατρευτείτε από ό, τι έχει βλάψει το σώμα και την ψυχή σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος