Ταρώ Ανατολής 01/08 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 01/08 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 01/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

4 των πεντάκτινων .

Προσπαθείστε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας για να διαφυλάξετε τα όσα έχετε. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να μάθετε να αφήνεστε. Σε περίπτωση που αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σας ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε αυτά που σας αντιστοιχούν.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των πεντάκτινων

Με τη βοήθεια των ανθρώπων γύρω σας θα καταφέρετε να κάνετε όλα όσα έχετε στόχο.

Και η σημερινή μέρα σας καλεί να γίνετε φιλόδοξοι και ρεαλιστές.

Καταγράψτε όλα τα βήματα που θα ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας, και απευθυνθείτε στα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτά τα βήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ταρώ Ανατολής 01/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο τρελός

Ίσως το τελευταίο διάστημα επιθυμείτε να κάνετε κάτι τολμηρό, και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το δοκιμάσετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε όμως, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Διαφορετικά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα μετανιώσετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο θάνατος

Σε περίπτωση που παραμένετε προσκολλημένοι σε κάτι που δεν σας είναι πλέον χρήσιμο, ήρθε η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα προς μια υγιή αλλαγή στη ζωή σας. Ίσως η σκέψη του να το αφήσετε πίσω σας μια για πάντα να σας φοβίζει, όμως σκεφτείτε πως πρόκειται για το καλό σας και τολμήστε το.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 01/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

4 των ράβδων

Τι σημαίνει σπίτι για εσάς; Είναι το κτήριο στο όπου ζείτε; Ή μήπως θα το εκφράζατε καλύτερα σαν το μέρος με την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο; Όποια και αν είναι η ιδέα που προτιμάτε, η σημερινή μέρα σας προσφέρει ευκαιρίες για να εγκατασταθείτε ολοκληρωτικά στο μέρος που επιθυμείτε. Το μόνο σίγουρο είναι πως, σαν το σπίτι μας δεν είναι πουθενά.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σας επιτέλους αποδίδουν, και έχετε μπεί πλεόν στο μοναπάτι της επιτυχίας. Μήπως όμως κάποιος προσπαθεί να μπεί εμπόδιο; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 01/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει και το ρητό, η εμπειρία είναι η χτένα που μας δίνει η ζωή αφού έχουμε χάσει τα μαλλιά μας. Ωστόσο, η βασίλισσα των ξιφών είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει αυτή τη χτένα σε οποιαδήποτε περίσταση. Σήμερα, ο στόχος σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να διορθώσετε αυτά που σας έχουν προβληματίσει.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

10 των ράβδων

Σε μια προσπάθεια που καταβάλλετε τον τελευταίο καιρό, νιώθετε πως

βρίσκεστε πολύ κοντά στη γραμμή τερματισμού, αλλά ταυτόχρονα και πολύ μακριά από αυτή. Τα καλά νέα είναι πως ένα πολύ κουραστικό έργο είναι σχεδόν έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο. Και τακακά νέα, πως το υπόλοιπο της εργασίας που απομένει σας αγχώνει ιδιαίτερα. Σε αυτό το στάδιο, καθώς είστε τόσο κουρασμένοι, είναι εύκολο να το βάλετε στα πόδια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι λύση. Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε και ολοκληρώστε το.

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ερημίτης

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της πορείας σας. Σε αυτό το θέμα, ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας φοβίζουν για να καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

7 των ράβδων

Έχει φτάσει η στιγμή όπου όλες σας οι προσπάθειες αποδίδουν και νιώθετε δικαίωση. Όμως μήπως κάποιος επισκιάζει αυτή την καλή σας στιγμή; Αν κάποιος από το περιβάλλον σας έχει στραφεί εναντίον σας καλό θα είναι να τον αντιμετωπίσετε τώρα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των πεντάκτινων

Ώρα να λάβετε μια μικρή απόσταση από όσα σας απασχολούν καθώς και τις αμέτρητες ευθύνες σας. Σκεφτείτε όσα έχετε καταφέρει και δώστε το απαραίτητο διάλειμμα στον εαυτό σας γιατί το αξίζετε. Απολαύστε τη ζωη!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των ράβδων

Μην φοβάστε να κάνετε πράξη τα σχέδια που δουλεύονται μέσα σας εδώ και καιρό, οι άνεμοι είναι ευνοϊκοί για εσάς τώρα. Το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο και ίσως αυτό να σας έχει προκαλέσει απογοήτευση, όμως να είστε σίγουροι οτι τα καλύτερα έρχονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66