Ταρώ Ανατολής 01/11 Δευτέρα

taro

Ταρώ Ανατολής 01/11 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 01/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των πεντάκτινων .

Σε ένα μεγάλο έργο σας που είναι σχεδόν έτοιμο να ολοκληρωθει, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Μην δειλιάζετε, ούτε να σκέφτεστε πως θα το κρίνουν οι άλλοι. Εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε καλύτερα από όλους πόση προσπάθεια έχετε καταβάλλει, και αυτό σας κάνει νικητές.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Το άρμα

Ίσως τον τελευταίο καιρό να νιώσατε κολλημένοι στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας, όμως έχει φτάσει η στιγμή που θα προχωρήσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας.

Όλα θα γίνουν πολύ φυσικά γιατί οι δυνάμεις της μοίρας δουλεύουν για εσάς τώρα. Και αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει κάτι νέο, αναζητήστε οι ίδιοι τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 01/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των κυπέλλων

Εάν αισθάνεστε μοναξιά, η σημερινή μέρα υπόσχεται ότι σύντομα θα βρείτε τη συντροφικότητα που αναζητάτε. Είτε πρόκειται για έναν φίλο ή έναν ερωτικό σύντροφο, κάτι καλό θα έρθει στη ζωή σας σύντομα. Αν είστε σε σχέση θα βρείτε τον τρόπο να συνδεθείτε πραγματικά με τον σύντροφό σας και θα εξελιχθείτε μαζί στο πέρασμα των χρόνων.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Νοέμβριος 2021 Ερμηνεύει τα ερωτικά μελλούμενα

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 01/11 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε ένα έργο στο οποίο βάλατε όλη σας την ψυχή και την ενέργεια. Αυτό το γεγονός σας γεμίζει ενθουσιασμό αλλά ταυτόχρονα αγχώνεστε για τις τελικές λεπτομέρειες και αναρωτιέστε πως θα φανεί τελικά στους γύρω σας. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα για να μαζέψετε την απαιτούμενη έμπνευση και αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια μοιραστείτε με τον κόσμο τα όσα έχετε καταφέρει. Να είστε σίγουροι πως η προσπάθειά σας θα αναγνωριστεί!

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματία και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 01/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των ξιφών

Αν συνέβη κάτι το οποίο σας έκανε να νιώσετε αδικημένοι, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Τη σημερινή μέρα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την κατάσταση χωρίς επιπλέον συναισθηματισμούς. Αν αυτά τα έντονα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τη ζωή σας, βρείτε τον τρόπο να τα αποβάλλετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Νοέμβριος 2021 Ερμηνεύει τα ερωτικά μελλούμενα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των ράβδων

Ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να λάβετε την αναγνώριση και τον θαυμασμό των γύρω σας. Παλέψατε πολύ για να βρεθείτε εδώ και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας. Απλά φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των πεντάκτινων

Είστε ένα πολυάσχολο άτομο και τη σημερινή μέρα πρόκειται να παρουσιαστούν πολλές υποχρεώσεις στην αντζέντα σας. Ευτυχώς έχετε την ικανότητα να τις φέρετε όλες εις πέρας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Απλά θυμηθείτε πως στο τέλος της ημέρας είναι καλό να κάνετε κάτι και για τον εαυτό σας και να ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες που καταβάλλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098