Ταρώ Ανατολής 01/12 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 01/12 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 01/12  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

5 των πεντάκτινων .

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, αυτό το γεγονός σίγουρα σας έριξε ψυχολογικά. Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι, και αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε υλικό αγαθό. Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν όμως οι άνθρωποι της ζωής μας είναι πάντα εκεί. Εκτιμήστε τα πράγματα που έχουν αληθινή αξία και σύντομα πρόκειται να ανακάμψετε οικονομικά.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των ράβδων

Είστε γεμάτοι με νέες ιδέες, όμως νιώθετε έτοιμοι να τις κάνετε πράξη;

Κάθετι που σας εμπνέει και σας γεμίζει ενθουσιασμό θα πρέπει να φιλτράρεται μέσω μιας ρεαλιστικής προοπτικής.

Μόνο έτσι θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 01/12  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

2 των πεντάκτινων

Σας περιμένει μια γεμάτη και κουραστική μέρα, όμως μην αποθαρρύνεστε. Έχετε το σπάνιο χάρισμα να αποδίδετε καλά ακόμα και κάτω από συνθήκες πίεσης. Θα καταφέρετε όσα απαιτούνται να γίνουν και μόλις η ημέρα σας ολοκληρωθεί θα νιώσετε ευτυχία και πληρότητα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Είτε έχετε έντονη καλλιτεχνική έμπνευση, είτε είστε στην αρχή ενός ιδιαίτερου σχεδίου, πρόκειται να βρείτε ιδανικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που θα μπεί στη ζωή σας αναπάντεχα, τον οποίο όμως περιμένατε καιρό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας προβλέπει 1ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου 21

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα βρείτε τρόπους για να δείξετε την αγάπη και τη φροντίδα σας στα κοντινά σας πρόσωπα και να να μεταδώσετε τη χαρά σας σε όλους όσους συναντάτε. Διαφορετικά αν είστε πεσμένοι ψυχολογικά επικοινωνήστε με τα άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε καλά. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να χάνετε τον έλεγχο σήμερα, γιατί η τύχη καθοδηγεί τις εξελίξεις της ζωής σας και όχι εσείς. Αυτή η αλλαγή μπορεί να σας αγχώσει καθώς θέλετε να έχετε πάντα τον τελευταίο λόγο σε όσα συμβαίνουν. Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν γιατί σας επιφυλάσσει μια θετική κατάληξη. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 01/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Αν φερθείτε έξυπνα και θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις σε αυτούς που γνωρίζουν θα λάβετε τις σωστές απαντήσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την σύγχιση και την αδράνεια που σας έχει δημιουργηθεί.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αν η τωρινή απασχόλησή σας δεν σας ταιριάζει, ή δεν σας παρέχει τη δυνατότητα να φτάσετε εκεί που θέλετε, είναι ώρα να αναζητήσετε κάτι πιο κατάλληλο.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο θάνατος

Εάν έχετε προσκολληθεί σε κάτι που δεν σας είναι πλεόν χρήσιμο, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να το βγάλετε από τη ζωή σας και να ανανεωθείτε. Ίσως είναι επώδυνο να σκέφτεστε τις αλλαγές προτού γίνουν, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στα καινούρια πράγματα να μπούν στη ζωή σας χωρίς φόβο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

9 των ράβδων

Αν το τελευταίο διάστημα εργαστήκατε πολύ σκληρά πάνω σε ένα έργο, και συνέβη κάτι που σας απογοήτευσε, η σημερινή κάρτα τονίζει πως δεν πρέπει να τα παρατάτε. Ακόμα κι αν χρειάστηκε να γυρίσετε λίγο πιο πίσω από εκεί που θα θέλατε να είστε, αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα φτάσετε σύντομα εκεί που θέλετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας προβλέπει 1ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου 21

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 01/12  Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των κυπέλλων

Έχετε ασύγκριτο ενθουσιασμό και όρεξη για νέες εμπειρίες. Σήμερα, λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτή θα έχει τη μορφή πιο ικανοποιητικών σχέσεων, πιο ουσιαστικής εργασιακής απασχόλησης, είτε απλά βρείτε έναν άνθρωπο που θα σας καταλάβει όπως είστε πραγματικά, και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να είστε. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των κυπέλλων

H σημερινή μέρα θα είναι πολύ ιδιαίτερη και σημαντική για εσάς, γιατί πρόκειται να περάσετε όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε. Αν δεν υπάρχει κάτι ήδη κανονισμένο δημιουργήστε εσείς μια συνάντηση για ένα γεύμα ή μια διασκεδαστική δραστηριότητα ώστε να περάσετε καλά και να ξεφύγετε από την μονοτονία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66