Ταρώ Ανατολής 02/01 Κυριακή

taro

Ταρώ Ανατολής 02/01 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 02/01  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

6 των κυπέλλων .

Νιώθετε ευτυχισμένοι και πλήρεις αυτή τη στιγμή; Αν όχι, θυμηθείτε ποιά ήταν η πιο ευχάριστη φάση της ζωής σας και δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να επαναλάβετε αυτά τα όμορφα συναισθήματα μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων συνθηκών. Όμως μην επικεντρώνεστε μόνο στην δουλεία, χρειάζεστε και τις ανθρώπινες σχέσεις που σας γεμίζουν για να ανεβείτε ψυχολογικά.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η μεγάλη ιέρεια

Ανοίξτε το μυαλό σας στις νέες πληροφορίες και ιδέες που πρόκειται να συναντήσετε τώρα, καθώς αποζητάτε να εμβαθύνετε στα μυστικά που κρύβει ο κόσμος της γνώσης.

Είτε σας έλκυει η πνευματική είτε η πρακτική γνώση θα καταφέρετε σπουδαία πράγματα μέσα από τη διαδικασία της μάθησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 02/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη μιας νέας φάσης που θα υποστηρίξει ιδιαίτερα την υλική σας ευημερία σε όλες τις μορφές της. Είτε αφορά τα επαγγελματικά, τα περιουσιακά ή τα προσωπικά σας έργα όλα θα πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει τώρα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας υπενθυμίζει ότι είναι χρέος σας να κάνετε τις απαραίτητες εργασιακές παύσεις όταν το χρειάζεστε, ώστε να απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Χαρείτε την άνεση του σπιτιού σας ή βγείτε για μια βόλτα στη φύση, και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

μελλοντολόγος

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των ξιφών

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Ίσως υπάρχει ένας σημαντικός λόγο που νιώθετε έτσι. Οργανώστε τη άμυνά σας απέναντι στα πράγματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια και όλα θα γίνουν καλύτερα. Όμως μην γίνεστε επιθετικοί χωρίς λόγο, απλά πάρτε το χρόνο σας σε οτιδήποτε καινούργιο χρειαστεί να αντιμετωπίσετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να μην έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας τώρα και αυτό σας αγχώνει, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι η μοίρα είναι απρόβλεπτη και ακόμα και όταν σχεδιάζουμε το μέλλον μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε ό,τι παρουσιαστεί.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 02/01  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματία και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των ξιφών

Αυτό που χρειάζεστε για σήμερα είναι να αποδεχτείτε πως μια κατάσταση που αντιμετωπίζετε θα χρειαστεί χρόνο για να λυθεί. Πιστέψτε ότι μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να αλλάξετε και συμφιλιωθείτε με όσα φέρνει η μοίρα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

O ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 02/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

4 των ράβδων

Αν αγαπάτε ιδιαίτερα το σπίτι σας και τα μέλη που μένουν σε αυτό, είναι η κατάλληλή στιγμή για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους και να δημιουργήσετε αναμνήσεις. Διαφορετικά, βρεθείτε με φίλους και περάστε καλά γνωρίζοντας νέα μέρη ή οργανώνοντας μια γιορτή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988