Ταρώ Ανατολής 02/01 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 02/01 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 02/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

6 των ξιφών .

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Η σημερινή κάρτα σας συμβουλεύει να βάλετε τη λόγική πάνω από το συναίσθημα τώρα.

Κάντε ένα βήμα πίσω για να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόβλημα.

Και αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε κατάλληλα συμβουλευτείτε κάποιον που δεν θα μασήσει τα λόγια του ή θα ωραιοποιήσει την κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 02/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο πύργος

Εάν χτίζετε σε ασταθές έδαφος, σήμερα σας δίνει την ευκαιρία να ανοικοδομήσετε σε σταθερά θεμέλια. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεκινάτε από την αρχή, αλλά είναι καλύτερο από το να τα παρατήσετε. Αναζητήστε μια νέα αρχή μετά από ένα οδυνηρό τέλος που μπορεί να σας άφησε συντετριμμένους. Ο μόνος τρόπος να ωριμάσετε είναι μέσα από τις εμπειρίες σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/01 Προβλέψεις 1ο 10μερο Ιανουαρίου 2021

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 02/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο αυτοκράτορας

Σήμερα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή ή τα επαγγελματικά σας. Έχετε όλα τα απαραίτητα προσόντα, και την ψυχή για να το κάνετε. Αν δεν ξέρετε από που να αρχίσετε συμβουλευετείτε κάποιον που μπορεί να σας καθοδηγήσει.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η εγκράτεια

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στην αναζωογόνησή σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας για το διάστημα που έρχεται. Είναι η ιδανική στιγμή για να φέρετε σε ισορροπία το σώμα και την ψυχή σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό δουλέψατε ασταμάτητα. Το χρειάζεστε!

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 02/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τα πράγματα που σας κάνουν πλούσιους: τα ακίνητα, τα χρήματα, ακόμη και τους δυνατούς οικογενειακούς σας δεσμούς. Θέλει να σας υπενθυμίσει ότι ο κόσμος είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και ό,τι και αν συμβαίνει τώρα πρόκειται να έρθουν ξανά καλές στιγμές στη ζωή σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο μάγος

Σήμερα θα σας προσφερεθεί η τέλεια ευκαιρία για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Αξιοποιήστε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Εναλλακτικά, μπορεί να αισθάνεστε μια νέα συνειδητοποίηση της δημιουργικότητάς σας καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν ανώτερο σκοπό.

taro-6-9

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσσος των πεντάκτινων

Εκμεταλλευτείτε τις επαφές σας ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες πληροφορίες για την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας. Το να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους είναι ένα βασικό βήμα για την εξέλιξή σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Σύντομα θα έχετε κέρδη να εξαργυρώσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο τρελός

Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι τρελό, η σημερινή μέρα υποδηλώνει ότι ίσως να μην είναι και τόσο τρελό τελικά. Παρ’ όλα αυτά προσέξτε σε ό,τι κι αν κάνετε να έχετε πάντα τον έλεγχο της κατάστασης και ταυτόχρονα να το διασκεδάζετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/01 Προβλέψεις 1ο 10μερο Ιανουαρίου 2021

zodia-zvdia-oroskopio-11

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των ράβδων

Τι σημαίνει σπίτι για εσάς; Είναι το μέρος στο οποίο ζείτε; Ή μήπως πρόκειται για τον χώρο στον οποίο βρίσκονται οι άνθρωποι που αγαπάτε περισσότερο; Όποια και αν είναι η ιδέα που προτιμάτε, σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε χρόνο στο σπίτι και να το διαμορφώσετε όπως σας αρέσει.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

7 των κυπέλλων

Σκέφτεστε υπερβολικά το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Είναι καλό να έχετε ζωηρή φαντασία, αλλά χρησιμοποιήστε την κατάλληλα, ώστε να σχεδιάσετε το μέλλον σας όπως το έχετε ονειρευτεί. Προσέξτε όμως να μην υπεραναλύετε τα πάντα και μένετε μονίμως στη θεωρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia