Ταρώ Ανατολής 02/02 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 02/02 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 02/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

H Βασίλισσα των ράβδων .

Σήμερα θα σας προσφερθούν πολλές ευκαιρίες για να δείξετε τις ικανότητές σας ιδιαίτερα στον εργασιακό σας χώρο. Είστε παραπάνω από ικανοί να εντυπωσιάσετε τους προϊσταμένους σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Έτσι θα φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε στο μισό χρόνο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

9 των κυπέλλων

Τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο; Την αγάπη; Την ευημερία; Τη συναισθηματική ικανοποίηση; Ό, τι κι αν είναι, η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει με έναν πολύ αρμονικό τρόπο. Απλά φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στην ικανοποίηση και των γύρω σας. Να δείχνετε ευγνωμοσύνη και να μοιράζεστε.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιεροφάντης

Μπορεί να αισθάνεστε όλα βλέμματα στραμμένα επάνω σας σήμερα – και θα έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να προσπαθήσετε να κρυφτείτε από τον κόσμο, χρησιμοποιήστε αυτή τη στιγμή για να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους. Είστε σίγουροι ότι δημόσια στάση σας υποστηρίζει τις απόψεις σας; Εάν όχι, η σημερινή μέρα θα σας υπενθυμίσει ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε άλλες ευκαιρίες για να κάνετε τη διαφορά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 02/02 Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των ράβδων

Κάντε τα κατάλληλα βήματα για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε την αρχή σε αυτά που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Προετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά ώστε αργότερα να μπορέσετε να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο αυτοκράτορας

Η κάρτα του αυτοκράτορα υποδηλώνει την επιθυμία σας να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Και μπορείτε να το κάνετε γιατί διαθέτετε όλα τα απαραίτητα προσόντα. Αν έχετε έλλειψη εμπειρίας, μην σας ανησυχεί, κάποιος από το περιβάλλον σας μπορεί να σας συμβουλέψει για τις σωστές κινήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσετε και να ξεχωρίσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 02/02 Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει και το ρητό, η εμπειρία είναι η χτένα που μας δίνει η ζωή αφού χάσουμε τα μαλλιά μας. Ωστόσο, η βασίλισσα των ξιφών κατέχει τη γνώση για να χρησιμοποιήσει αυτή τη χτένα σε ό, τι φέρει η ζωή. Σήμερα, ο στόχος σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να διορθώσετε αυτό που σας ενοχλεί τώρα. Ξεχωρίστε την ήρα από το σιτάρι.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Ήλιος

Η εμφάνιση του Ήλιου υποδηλώνει την ζεστασιά που κατακλύζει την καρδιά σας. Τη σημερινή μέρα είστε γεμάτοι με ενέργεια και ζωτικότητα, και έχετε την τέλεια ευκαιρία να αξιοποιήσετε την έμπνευση και την δημιουργικότητά σας. Ένα η περισσότερα παιδιά παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντείαΣκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Το αστέρι

Σήμερα θα εμφανιστεί στη ζωή σας ένα λαμπερό αστέρι, και θα είναι το σημάδι πως το σύμπαν υποστηρίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Αποβάλλετε οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα φέρετε στο δρόμο σας απρόσμενες ευκαιρίες.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα στην δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου και μιας άμεσης εφαρμογής της δράσης σας. Σημερά ξεκινά μια περίοδος έντονης δημιουργικότητας στη ζωή σας. Το πιθανότερο είναι πως θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε σωστά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο θάνατος

Εάν έχετε προσκολληθεί σε κάτι στη ζωή σας που έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να αποχαιρετήσετε το παλιό, και να καλωσορίσετε το νέο. Ίσως είναι επώδυνο να σκέφτεστε τις αλλαγές προτού γίνουν, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στα καινούρια πράγματα να μπούν στη ζωή σας χωρίς φόβο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνα, η νίκη φτάνει επιτέλους – και είναι πολύ γλυκιά! Είναι ώρα να λάβετε τη σκληρά κερδισμένη αναγνώριση και εκτίμηση από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε όπως θα θέλατε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις πιθανότητες υπέρ σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

7 των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι σε ένα έργο. Και αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε στη φάση που χρειάζεται να περιμένετε. Η φάση αυτή είναι η λιγότερο διασκεδαστική του κύκλου της δημιουργίας – απαιτεί εμπιστοσύνη πως όλα θα λειτουργήσουν. Η εμφάνιση του επτά των πεντάκτινων υποδηλώνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμενετέ για πολύ ακόμα. Εν τω μεταξύ, βρείτε τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia