Ταρώ Ανατολής 02/03 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 02/03 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 02/03 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

5 των πεντάκτινων .

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναρωτηθείτε πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από την έλλειψη χρημάτων που ίσως αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή. Αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα της ζωής σας που σας γεμίζουν αληθινά. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των ράβδων

Τη σημερινή μέρα, ο ιππότης των ράβδων σας καλεί να κάνετε το μεγάλο πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε σχέδια επεξεργάζεστε.

Μην χάνετε άλλο χρόνο! Αναζητήστε άτομα που μπορούν να σας εμπνεύσουν από το περιβάλλον σας, είτε κάποιον που δεν γνωρίζετε αλλά θαυμάζετε πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 02/03 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται σύντομα να λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε με ανυπομονησία. Όμως εκτός από τα οικονομικά σας και οι επικοινωνίες σας πηγαίνουν πολύ καλά τώρα. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα μάθετε και μην αρνείστε την βοήθεια που οι άλλοι σας προσφέρουν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο ένα έργο για το οποίο προσπαθήσατε πολύ και νιώθετε περήφανοι. Όμως οι τελικές λεπτομέρειες ολοκλήρωσής του σας φαίνονται βουνό. Σε αυτό το στάδιο της δημιουργίας είναι εύκολο να τα παρατήσετε κάνοντας πίσω, όμως έτσι θα πάει χαμένη όλη η προσπάθειά σας. Κάντε το διάλειμμα που έχετε ανάγκη και επανέλθετε έτοιμοι για τη νίκη.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 02-04/03 Νέος έρωτας – Πρόταση για σχέση

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των ξιφών

Προσπαθήστε να δείτε την θετική πλευρά όσων συμβαίνουν για να μπορέσετε να προχωρήσετε με αισιοδοξία σε ό,τι φέρει το μέλλον. Αν νιώθετε ότι οι σκέψεις σας από μόνες τους δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν, συμβουλευτείτε ένα άτομο ή ακόμα και ένα βιβλίο που μπορεί να σας δείξει μια πιο ανανεωμένη προοπτική στα πράγματα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των κυπέλλων

Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να έρθετε κοντά με τους πλησιέστερους και αγαπημένους σας, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά ή ζωάκια στο σπίτι. Εαν το κλίμα στην οικία σας δεν είναι όσο αρμονικό θα θέλατε δείτε ποιές αλλαγές μπορούν να γίνουν για να το επιτύχετε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 02/03 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων σηματοδοτεί την έναρξη μιας δημιουργικής φάσης για εσάς που λατρεύετε να εκφράζεστε μέσα από τα έργα και τα ταλέντα σας. Μην αφήνετε την μονοτονία της καθημερινότητας να σας τραβά μακριά από όσα απολαμβάνετε. Βρείτε χρόνο για να φτίαξετε κάτι όμορφο και αξιοθαύμαστο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η δικαιοσύνη

Αν αντιμετωπίσατε μια υπόθεση που σας δυσκόλεψε πολύ τελευταία, πρόκειται να ξεκαθαρίσουν όλα προς όφελός σας και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μην αφήνετε κανέναν να σας εκμεταλλεύεται ή να καρπώνεται την δική σας προσπάθεια. Μπορείτε να υψώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε οτιδήποτε, γι’ αυτό μην φοβηθείτε να το κάνετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Μαρτίου 22

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα σημαντικό ζήτημα ζωής; Στον διαρκή αγώνα μεταξύ λογικής και συναισθήματος, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να εμπιστευθείτε τη λογική σας, τουλάχιστον προς το παρόν. Δείτε τα πράγματα από μια πιο σφαιρική άποψη και ρωτήστε να σας πουν την ειλικρινή γνώμη τους τα άτομα που εμπιστεύεστε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

7 των ξιφών

Αν αισθάνεστε ότι το τελευταίο διάστημα έχετε συνεχώς έναν λόγο για να παραπονίεστε, ή ότι όλα σας φαίνονται αρνητικά και απαισιόδοξα, βάλτε τα δυνατά σας για να το σταματήσετε. Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε την θετική πλευρά όταν νιώθουμε πως όλα γύρω μας πηγαίνουν στραβά, όμως θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι αν έστω προσπαθήσετε. Περάστε ξέγνοιαστο χρόνο με κάποιον που αγαπάτε και όλα θα γίνουν πιο όμορφα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 02-04/03 Νέος έρωτας – Πρόταση για σχέση

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταρώ Ανατολής 02/03 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των ράβδων

Έχει φτάσει η στιγμή όπου όλες σας οι προσπάθειες αποδίδουν και νιώθετε δικαίωση. Όμως μήπως κάποιος επισκιάζει αυτή την καλή σας στιγμή; Αν οποιοδήποτε άτομο από το περιβάλλον σας έχει στραφεί εναντίον σας θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε τώρα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Μην αναβάλετε άλλο τα έργα σας! Η νέα εποχή φέρνει νέες ευκαιρίες, γι’ αυτό είτε επιδιώκετε κάτι καινούργιο είτε είναι απαραίτητο να προχωρήσετε κάτι που αφήσατε στη μέση, κάντε τώρα το πρώτο βήμα. Η μοίρα σας επιφυλάσσει υπέροχες εξελίξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia