Ταρώ Ανατολής 02/05 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 02/05 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 02/05 Δευτέρα Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

3 των ράβδων .

Η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα σχετικά με ένα αγαπημένο σας έργο. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Αν δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας, η περιόδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Ο στόχος σας σε αυτη τη φάση είναι η δημιουργία ενός αρμονικού οικιακού περιβάλλοντος.

Ο τρόπος που θα συμβεί αυτό μπορεί να βρίσκεται στη φροντίδα του χώρου σας ή των μελών της οικογένειάς σας και του εαυτού σας. Η πρόκλησή σας για σήμερα: βρείτε τρόπους να έρθετε σε ισορροπία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 02/05 Δευτέρα Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ερημίτης

Ξέρετε που οδεύετε; Σήμερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα από την πολύβουη πραγματικότητα για να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της ζωής σας. Εμβαθύνετε και ανακαλύψτε τις εσωτερικές σας επιθυμίες. Θέστε τις ανάγκες σας ως προτεραιότητα και μην αναλώνεστε συνεχώς για να ευχαριστήσετε τους άλλους.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

4 των πεντάκτινων

Μήπως έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και διστάζετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή με τον φόβο ότι θα χάσετε κάτι πολύτιμο για εσάς; Η σημερινή μέρα σας καλεί να αναλογιστείτε όσα χάνετε με αυτή σας την συμπεριφορά. Διαφορετικά, αν αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα αναλάβετε δράση διεκδικώντας αυτά που σας ανήκουν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/05 – DESTE Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Μαΐου

zodia-zvdia-75

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των κυπέλλων

Ήρθε η ώρα να περάσετε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα. Καταγράψτε όλα τα απαραίτητα βήματα και συλλέξτε όλες τις επαφές και τους πόρους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Φροντίστε να κάνετε ένα πράγμα τη φορά, διαφορετικά οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε μπορεί να σας κάνουν να απογοητευτείτε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των ράβδων

Τη σημερινή μέρα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο στον οποίο ζείτε, είτε αυτό επιτευχθεί βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με τα άτομα που μένουν μαζί σας, είτε αλλάζοντας τον χώρο σας και βάζοντας σε αυτόν την προσωπική σας πινελιά. Με αυτό τον τρόπο το σπίτι σας θα γίνει ξανά ένα καταφύγιο γαλήνης και αγάπης.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 02/05 Δευτέρα Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

3 των κυπέλλων

H σημερινή μέρα θα είναι πολύ ιδιαίτερη και σημαντική για εσάς, γιατί πρόκειται να περάσετε όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε. Αν δεν υπάρχει κάτι ήδη κανονισμένο δημιουργήστε εσείς μια συνάντηση για ένα γεύμα ή μια διασκεδαστική δραστηριότητα ώστε να περάσετε καλά και να ξεφύγετε από την μονοτονία.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των ξιφών

Αν συνέβη κάτι το οποίο σας έκανε να νιώσετε αδικημένοι, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Τη σημερινή μέρα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την κατάσταση χωρίς επιπλέον συναισθηματισμούς. Αν αυτά τα έντονα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τη ζωή σας, βρείτε τον τρόπο να τα αποβάλλετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας βασανίζει για καιρό, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα από το σκοτάδι όμως, μπορεί να γεννηθεί το φώς, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι οτι η ζωή σας θα βρεί και πάλι τον σωστό δρόμο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/05 – DESTE Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Μαΐου

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 02/05 Δευτέρα Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των πεντάκτινων

Σας περιμένει μια γεμάτη και κουραστική μέρα, όμως μην αποθαρρύνεστε. Έχετε το σπάνιο χάρισμα να αποδίδετε καλά ακόμα και κάτω από συνθήκες πίεσης. Θα καταφέρετε όσα απαιτούνται να γίνουν και μόλις η ημέρα σας ολοκληρωθεί θα νιώσετε ευτυχία και πληρότητα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα σημαντικό ζήτημα ζωής; Στον παντοτινό αγώνα μεταξύ λογικής και συναισθήματος, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να εμπιστευθείτε τη λογική σας, τουλάχιστον προς το παρόν. Δείτε τα πράγματα από μια πιο σφαιρική άποψη και ρωτήστε να σας πουν την ειλικρινή γνώμη τους τα άτομα που εμπιστεύεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot