Ταρώ Ανατολής 02/05 Κυριακή

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 02/05 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 02/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Βασίλισσα των ράβδων .

Είναι ώρα να συγκεντρώσετε όλους τους υποψήφιους στη λίστα σας, στους οποίους πρόκειται να απευθυνθείτε για την πολύτιμη για εσάς βοήθεια. Δείξτε τους οτι μπορείτε να είστε εκεί γι’ αυτούς και αν πρόκειται για άτομα εμπιστοσύνης να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν το ίδιο. Μην φοβάστε να βασιστείτε για λίγο στους άλλους, δεν είναι εύκολο να τα κάνουμε όλα μόνοι μας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των ράβδων

Σε περίπτωση που κοπιάσατε και δουλέψατε με όλες σας τις δυνάμεις είναι απολύτως λογικό να περιμένετε την κατάλληλα αναγνώριση από τους γύρω σας.

Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει μην απελπίζεστε. Κανείς δεν αμφισβητεί την προσπάθειά σας, απλά ίσως να χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη για το τελικό σας έργο.

Κανείς δεν είναι τέλειος, όμως μπορεί να γίνει μαθαίνονταις από τα λάθη του.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ταρώ Ανατολής 02/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των ξιφών

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της σημερινής μέρας για να μάθετε αυτά που επιθυμείτε. Είτε πρόκειται για μια νέα γνώση που θα σας ωριμάσει πνευματικά είτε αφορά την απάντηση που ψάχνετε εδώ και καιρό ο άσος των ξιφών θα σας χαρίσει αυτό που αναζητάτε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν συνέβη κάτι δυσάρεστο τελευταία στη ζωή σας, η σημερινή μέρα έρχεται να σας φέρει όμορφα συναισθήματα και να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος. Αυτό θα συμβεί είτε με την άφιξη ενός αγαπημένου προσώπου είτε με ένα αναπάντεχο και χαρμόσυνο γεγονός. Μην χάνετε την ελπίδα σας, η ζωή έχει και την όμορφη πλευρά της!

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 02/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των πεντάκτινων

Όσο φορτωμένη με ευθύνες και εργασίες κι αν είναι η σημερινή μέρα θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Μην σας φοβίζει ό,τι κι αν παρουσιαστεί, απλά σιγουρευετείτε πως θα βρείτε κάποια στιγμή και για εσάς, ώστε να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα βρείτε τρόπους για να δείξετε την αγάπη και τη φροντίδα σας στα κοντινά σας πρόσωπα και να να μεταδώσετε τη χαρά σας σε όλους όσους συναντάτε. Διαφορετικά αν είστε πεσμένοι ψυχολογικά επικοινωνήστε με τα άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε καλά. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 02/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

7 των κυπέλλων

Αν αφιερώνετε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι το μέλλον σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη μερικές από αυτές τις σκέψεις. Αξιοποιήστε την φαντασία και τα όνειρά σας σαν ένα χάρτη πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Συμμετέχτε ενεργά σε όσα συμβαίνουν και μην μένετε άλλο απλοί παρατηρητές. Μόνο έτσι θα καταφέρετε όσα στοχεύετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένατε με ανυπομονησία να μάθετε τις εξελίξεις από ένα έργο στο οποίο έχετε αφιερωθεί ολοκληρωτικά, η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν ασχολείστε με κάτι αυτό το διάστημα, είναι η ιδανική στιγμή να το σχεδιάσετε.

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των κυπέλλων

Αν τελευταία νιώθετε μοναξιά, η σημερινή κάρτα έρχεται να σας πληροφορήσει ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει. Θα έρθει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα εκτιμήσει όλη την υπέροχη εσωτερική σας ομορφιά. Και αν είστε σε σχέση εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να κάνετε κάτι οι δυό σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ερημίτης

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της πορείας σας. Σε αυτό το θέμα, ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας φοβίζουν για να καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο μάγος

Σας δίνεται η σπάνια ευκαιρία να μεταμορφώσετε μια πτυχή της ζωής σας τώρα, έχετε όλα τα κατάλληλα εφόδια γι’ αυτό να περιμένετε την ιδανική ευκαιρία. Θέστε σε κίνηση όλες σας τις δυνάμεις. Διαφορετικά, ίσως η έμπνευση που σας παρέχει κάποιος να σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια για να αναπτυχθείτε καλλιτεχνικά.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Το αστέρι

Αν ψάχνετε για ένα σημάδι πως το σύμπαν υποστηρίζει τις υψηλότερες ελπίδες σας, η σημερινή μέρα θα επιβεβαιώσει τις ευχές σας. Αποβάλλετε οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας και ανησυχίας. Όταν ακολουθείτε την ευτυχία σας χωρίς δισταγμό, να περιμένετε να εμφανιστούν απρόσμενες ευακαιρίες στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia