Ταρώ Ανατολής 02/06 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 02/06 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 02/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

O ιππότης των ράβδων .

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα στο μυαλό σας. Φέρτε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πράξη και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Και αν δεν ξέρετε πως να κάνετε το πρώτο βήμα, αναζητήστε τα άτομα από το περιβάλλον σας που έχουν τη σχετική εμπειρία και θα σας δώσουν την ιδανική καθοδήγηση.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

8 των πεντάκτινων

Ώρα για δουλειά! Η νέα εποχή προσφέρει μια ευκαιρία για ανανέωση τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική.

Σήμερα αξιοποιήστε ακόμα και τις ώρες που δεν θα δουλεύατε τυπικά ώστε να οργανώσετε ένα νέο πλάνο πορείας και να βάλετε σε μια σειρά όλες τις υποχρεώσεις αλλά και τις επιδιώξεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 02/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

5 των ράβδων

Σήμερα επιλέξτε να μην εμπλακείτε σε οποιοδήποτε δράμα ή διένεξη συμβεί στο περιβάλλον σας. Και αν σας προκαλέσουν προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε χωρίς να γίνετε εριστικοί. Αν τα καταφέρετε θα κερδίσετε κάτι πολύ πιο σημαντικό, διατηρώντας την ψυχική σας ηρεμία.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των κυπέλλων

Σας αρέσει πολύ να σχεδιάζετε το μέλλον σας και να φαντάζεστε όλα τα απίθανα πράγματα που θα καταφέρετε και τα μέρη στα οποία θα πάτε, όμως αν δεν ξεκινήσετε να εργάζεστε βήμα βήμα γι’ αυτά που θέλετε να πετύχετε, θα παραμείνουν απλές φαντασιώσεις. Εκμεταλλεύτείτε κάθε ευκαιρία που παρουσίαζεται για να φτάσετε ολοένα και πιο κοντά στους στόχους σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 02/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η αυτοκράτειρα

Με ό,τι κι αν ασχολείστε, η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σας που σας δίνει χαρά. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτό το έργο στο οποίο έχετε αφιερωθεί με τόσο πάθος τώρα είναι έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Ώρα να ξεκαθαρίσετε αυτούς τους τομείς της ζωής σας που έχουν παραμεληθεί από εσάς σκόπιμα ή μη. Η αρχή είναι δύσκολη όμως θα νιώσετε πιο ανάλαφροι όταν το ολοκληρώσετε. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος για να αποφασίσετε τι σας χρειάζεται και τι όχι.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 02/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο κρεμασμένος

Ξέρετε που οδεύετε; Σήμερα, επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα από την πολύβουη πραγματικότητα για να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της ζωής σας. Εμβαθύνετε και ανακαλύψτε τις εσωτερικές σας επιθυμίες. Προς το παρόν, οι ανάγκες σας δεν επικεντρώνονται τόσο στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά περισσότερο στη σχέση σας με τον εαυτό σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

7 των ξιφών

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Να είστε βέβαιοι ότι δεν φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν. Υπάρχει σαφής ανάγκη για προσοχή σήμερα. Προχωρήστε λοιπόν και ετοιμάστε τα όπλα σας για κάθε περίπτωση. Ωστόσο προσέξτε, να είστε αμυντικοί, όχι επιθετικοί. Διαφορετικά, αυτά τα όπλα που υψώσατε θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Το αστέρι

Ίσως το τελευταίο δίαστημα να χρειάστηκε να αναβάλλετε κάποια πολυπόθητα σχέδια, όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να προχωράτε και πάλι. Ακολουθήστε τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας χωρίς φόβο και το σύμπαν θα σας υποστηρίξει. Τα σημάδια είναι θετικά!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η δικαιοσύνη

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας έχει εξαντλήσει η σημερινή μέρα έρχεται για να βελτιώσει τα πράγματα. Χρησιμοποιήστε την ευφυία σας για να επωφεληθείτε από τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν. Και αν έχετε αδικηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, έχει φτάσει η στιγμή που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/06 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πέρα από τους περιορισμούς σας. Αν γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να σας συμβουλέψει έχοντας περάσει την ίδια φάση με εσάς, είναι ώρα να τον προσεγγίσετε. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους γιατί έχετε να κερδίσετε πολλά.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η σημερινή κάρτα υποδεικνύει την έναρξη ενός νέου κύκλου ωριμότητας με δημιουργική δυναμική και συναισθηματική ικανοποίηση. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μια νέα καλλιτεχνική έμπνευση, και εκφράστε όσα νιώθετε στα έργα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00