Ταρώ Ανατολής 02/07 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 02/07 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 02/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

3 των ράβδων .

Μην φοβάστε να κάνετε πράξη τα σχέδια που δουλεύονται μέσα σας εδώ και καιρό, οι άνεμοι είναι ευνοϊκοί για εσάς τώρα. Το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο και ίσως αυτό να σας έχει προκαλέσει απογοήτευση, όμως να είστε σίγουροι οτι τα καλύτερα έρχονται.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε να περάσετε χαρούμενες στιγμές!

Σήμερα πρόκειται να είναι μια σημαντική μέρα για εσάς. Είτε αυτή η θετική ενέργεια προέρχεται από μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση μεταξύ φίλων, ή απλά κάποια καλά νέα που θα λάβετε, έχετε κάθε λόγο να νιώθετε ικανοποίηση. Γιορτάστε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 02/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των πεντάκτινων

Προσπαθείστε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας για να διαφυλάξετε τα όσα έχετε. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να μάθετε να αφήνεστε. Σε περίπτωση που αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σας ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε αυτά που σας αντιστοιχούν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Οι εραστές

Είναι ώρα να ανακαλύψετε ξανά από την αρχή το όμορφο συναίσθημα της αγάπης. Μπορεί να την ζήσετε με έναν ερωτικό σύντροφο, μέσω της οικογένειας ή να την αιστανθείτε από τους κοντινούς και πολύτιμους φίλους σας. Ιδανικά, θα την βρείτε από τον ίδιο σας τον εαυτό, μαθαίνοντας έτσι να αγαπάτε αυτό που είστε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Ευκαιρίες που έχετε ζητήσει στο παρελθόν

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 02/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο πύργος

Εάν στο παρελθόν χτίζατε σε ασταθές έδαφος, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ανοικοδομήσετε σε σταθερά θεμέλια. Δεν είναι διασκεδαστικό να ξεκινάτε από την αρχή, αλλά είναι καλύτερο από το να τα παρατήσετε εντελώς. Αναζητήστε μια νέα αρχή μετά από ένα οδυνηρό τέλος που μπορεί να σας άφησε αδρανείς. Θυμηθείτε, ο μόνος τρόπος είναι να το ξέπεράσετε είναι μέσω της δράσης σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Εαν το διάστημα που πέρασε αφιερωθήκατε στην σκέψη και τον προγραμματισμό ενός έργου, τώρα είναι ώρα να αναλάβετε δράση. Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη μιας μεγάλης περιόδου δημιουργικότητας στη ζωή σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και αναζητήστε τις κατάλληλες ευκαιρίες.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 02/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των ξιφών

Αν νιώθετε άβολα ή ακόμα και άσχημα κοντά σε ένα άλλο άτομο ή μια συνθήκη της ζωής σας, θα πρέπει να υπάρχει ένας σημαντικός λόγος γι’ αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι όλα στο μυαλό σας. Παρ’ όλα αυτά προσέξτε να μην δημιουργείτε προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ερημίτης

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της πορείας σας. Σε αυτό το θέμα, ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας φοβίζουν για να καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω.

zwdia-taro-astra

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των ξιφών

Εαν αισθάνεστε απογοητευμένοι από τη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε τα πράγματα όπως έχουν, όχι πώς σας κάνουν να νιώθετε. Σας επηρεάζουν τα συναισθήματά σας; Ή κάποιος άλλος; Σκεφτείτε πώς μπορείτε να ελευθερωθείτε από αυτή τη δέσμευση.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των πεντάκτινων

Με τη βοήθεια των ανθρώπων γύρω σας θα καταφέρετε να κάνετε όλα όσα έχετε στόχο. Και η σημερινή μέρα σας καλεί να γίνετε φιλόδοξοι και ρεαλιστές. Καταγράψτε όλα τα βήματα που θα ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας, και απευθυνθείτε στα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτά τα βήματα.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Ευκαιρίες που έχετε ζητήσει στο παρελθόν

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Αν φερθείτε έξυπνα και θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις σε αυτούς που

γνωρίζουν θα λάβετε τις σωστές απαντήσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την σύγχιση και την αδράνεια που σας έχει δημιουργηθεί.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

9 των πεντάκτινων

Ώρα να λάβετε μια μικρή απόσταση από όσα σας απασχολούν καθώς και τις αμέτρητες ευθύνες σας. Σκεφτείτε όσα έχετε καταφέρει και δώστε το απαραίτητο διάλειμμα στον εαυτό σας γιατί το αξίζετε. Απολαύστε τη ζωη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia