Ταρώ Ανατολής 02/07 Σάββατο

taro

Ταρώ Ανατολής 02/07 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 02/07 Σάββατο Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων .

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας σας, και αφορά τον υλικό και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και δεν χρειάζεται να παλεύετε συνεχώς για όλα. Και αν δεν μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας κατάλληλα, συμβουλευτείτε κάποιον που γνωρίζει καλά τον τομέα σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των κυπέλλων

Αν τελευταία νιώθετε μοναξιά, η σημερινή κάρτα έρχεται να σας πληροφορήσει ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Θα έρθει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα εκτιμήσει όλη την υπέροχη εσωτερική σας ομορφιά.

Και αν είστε σε σχέση εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να κάνετε κάτι οι δυό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 02/07 Σάββατο Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Σελήνη

Αν τελευταία νιώθετε ιδιαίτερα συναισθηματικοί ή βλέπετε περίεργα όνειρα, αυτό αποτελεί σημάδι πως πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα για να φροντίσετε την ψυχή σας. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν φροντίσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Διαφορετικά, δώστε προσοχή στις στιγμές διαίσθησης που σας συμβαίνουν, γιατί ίσως σας βοηθήσουν σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε αργότερα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των ξιφών

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται να επιλυθεί στη ζωή σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές τα πράγματα χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν, και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υπομείνουμε και να δείξουμε κατανόνηση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G Ιούλιος 22 Kαθυστερήσεις σε αισθηματικές αποφάσεις

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο θάνατος

Σε περίπτωση που παραμένετε προσκολλημένοι σε κάτι που δεν σας είναι πλέον χρήσιμο, ήρθε η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα προς μια υγιή αλλαγή στη ζωή σας. Ίσως η σκέψη του να το αφήσετε πίσω σας μια για πάντα να σας φοβίζει, όμως σκεφτείτε πως πρόκειται για το καλό σας και τολμήστε το.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

7 των κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν οι αρνητικές σκέψεις είναι να σας τρομοκρατήσουν και να σας κάνουν λιγότερο παραγωγικούς. Λάβετε ό,τι έρχεται στη ζωή σας με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον.

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 02/07 Σάββατο Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

6 των κυπέλλων

Αυτή τη μέρα περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε τους να αισθανθούν πόσα σημαίνουν για εσάς. Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και χαρείτε την αγάπη και τη φύση. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να επιστρέψετε στις δουλειές σας ανανεωμένοι.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο τρελός

Ξεπεράστε τις συμβάσεις και τις αναστολές σας και ξεκινήστε να δουλεύετε γι’ αυτά που ονειρεύεστε εδώ και καιρό. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αυτή τη στιγμή, οπότε φροντίστε να δώσετε προσοχή στις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας. Ο τολμών νικά!

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Η κατάσταση την οποία σκέφτεστε συνεχόμενα και ίσως ακόμα να σας βασανίζει τον τελευταίο καιρό, χρειάζεται την συμβολή κάποιου εξωτερικού παράγοντα για να ξεκολλήσει από το σημείο που βρίσκεται. Αναζητήστε το άτομο που ξέρετε ότι διαθέτει την ιδιαίτερη γνώση που έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σας επιτέλους αποδίδουν, και έχετε μπεί πλεόν στο μοναπάτι της επιτυχίας. Μήπως όμως κάποιος προσπαθεί να μπεί εμπόδιο; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G Ιούλιος 22 Kαθυστερήσεις σε αισθηματικές αποφάσεις

taro-zodia-76

Ταρώ Ανατολής 02/07 Σάββατο Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η εμφάνιση του Βασιλιά των κυπέλλων μας τονίζει ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά μας όνειρα. Βρείτε τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας ώστε να αποδώσουν κατάλληλα. Εναλλακτικά, αναζητήστε άτομα τα οποία θα αποτελέσουν έμπνευση για εσάς και πιάστε δουλειά.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

10 των ξιφών

Αν το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσατε δυσκολίες τα πράγματα πρόκειται να γίνουν καλύτερα από δω και στο εξής. Το μόνο που θα μένει να σας θυμίζει αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι μια ανάμνηση και η σοφία που αποκτήσατε μέσω αυτής της εμπειρίας. Και αν γνωρίζετε κάποιον που περνάει κάτι παρόμοιο θα είστε σε θέση να τον βοηθήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot