Ταρώ Ανατολής 02/08 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 02/08 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 02/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η εγκράτεια .

Φέρτε σε ισορροπία τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας τώρα, ειδικά αν έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας δουλεύοντας ασταμάτητα. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε την εσωτερική ολοκλήρωση που χρειάζεστε απ’ οτι να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε τα πάντα με μέτρο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των κυπέλλων

Ένα καλό πράγμα δεν μπορεί να είναι ποτέ αρκετό στη ζωή μας, και έτσι η σημερινή μέρα σας προκαλεί να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν .

Την προσωπική ευτυχία, τις ικανοποιητικές σχέσεις αγάπης, την οικογενειακή αρμονία και ό,τι άλλο σας γεμίζει. Και μην ξεχνάτε να δείχνετε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε και κατανόηση στους γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 02/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα μας υπενθυμίζει πως πρέπει να απολαμβάνουμε τη ζωή. Δεν υπάρχει νόημα στο να δουλεύουμε χωρίς να χαιρόμαστε τους καρπούς των προσπαθειών μας. Βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ελάτε σε επαφή με τη φύση και γιορτάστε τη ζωή.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

4 των ράβδων

Αν αγαπάτε ιδιαίτερα το σπίτι σας και τα μέλη που μένουν σε αυτό, είναι η κατάλληλή στιγμή για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους και να δημιουργήσετε αναμνήσεις. Διαφορετικά, βρεθείτε με φίλους και περάστε καλά γνωρίζοντας νέα μέρη ή οργανώνοντας μια γιορτή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 02/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο θάνατος

Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας. Αφήστε πίσω σας οτιδήποτε άχρηστο και παλιό και καλωσορίστε το νέο. Μην φοβηθείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αυτές είναι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά νόημα στη ζωή.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Το άρμα

Σήμερα η ζωή σας πρόκειται να υποστεί μια αλλαγή ταχυτήτων. Η τύχη σας θα αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και θα συμβούν γεγονότα που περιμένατε για καιρό. Εξακολουθείτε να νιώθετε μια ανυπόφορη στατικότητα; Πάρτε την πρωτοβουλία για να στρέψετε τις πιθανότητες υπερ σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 02/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

4 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν κάτι σας είναι πολύ ευχάριστο, και καταφέρνει να αποτελέσει μια διέξοδο από τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας, είναι ώρα να αναλογιστείτε μήπως έχει κάποιες αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή σας. Βάλτε μέτρο σε ό,τι έχετε καταλάβει ότι δεν σας κάνει καλό και θα βρείτε την ισορροπία που επιθυμείτε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

7 των κυπέλλων

Σκέφτεστε υπερβολικά για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Είναι ωραίο να ονειροπολείτε που και που, όμως σήμερα ήρθε η ώρα να γίνετε ρεαλιστές. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας σαν έναν χάρτη πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Διαφορετικά το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα.

zwdia-3-zodia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των πεντάκτινων

Ακόμα κι αν γνωρίζετε εκ των προτέρων οτι σας περιμένει μια κουραστική μέρα, έχετε το χάρισμα να τα καταφέρνετε πολύ καλά, καθώς η υπομονή και η επιμονή σας βοηθούν να ανταπεξέλθετε σε όλους τους τομείς. Ακόμα και έτσι όμως, φροντίστε να δίνετε βάση και στις δικές σας ανάγκες, και να μην νιώθετε τύψεις αν χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα για να κάνετε κάτι όμορφο για εσάς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των κυπέλλων

H σημερινή μέρα θα είναι πολύ ιδιαίτερη και σημαντική για εσάς, γιατί πρόκειται να περάσετε όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε. Αν δεν υπάρχει κάτι ήδη κανονισμένο δημιουργήστε εσείς μια συνάντηση για ένα γεύμα ή μια διασκεδαστική δραστηριότητα ώστε να περάσετε καλά και να ξεφύγετε από την μονοτονία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Στη φάση που βρίσκεστε έχετε κατανοήσει ότι η γνώση είναι δύναμη, και επιδιώκετε να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα πνευματικά εφόδια για την υπόλοιπη πορεία σας. Αναζητήστε τις κατάλληλες πηγές, τα βιβλία, τα μαθήματα ή τους ανθρώπους, που θα σας οδηγήσουν κατάλληλα στο ταξίδι της γνώσης.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

9 των ξιφών

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66