Ταρώ Ανατολής 02/11 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 02/11 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 02/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο θάνατος .

Εάν έχετε προσκολληθεί σε κάτι που δεν σας είναι πλεόν χρήσιμο, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να το βγάλετε από τη ζωή σας και να ανανεωθείτε. Ίσως είναι επώδυνο να σκέφτεστε τις αλλαγές προτού γίνουν, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στα καινούρια πράγματα να μπούν στη ζωή σας χωρίς φόβο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των ράβδων

Τη σημερινή μέρα, ο ιππότης των ράβδων σας καλεί να κάνετε το μεγάλο πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε σχέδια επεξεργάζεστε.

Μην χάνετε άλλο χρόνο!

Αναζητήστε άτομα που μπορούν να σας εμπνεύσουν από το περιβάλλον σας, είτε κάποιον που δεν γνωρίζετε αλλά θαυμάζετε πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 02/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των πεντάκτινων

Η δουλειά μπορεί να περιμένει! Σήμερα φροντίστε να χαρείτε στο έπακρο την ομορφιά και την αγάπη που σας περιτριγυρίζουν. Σχεδιάστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τους αγαπημένους σας και έπειτα θα γυρίσετε στις υποχρεώσεις σας ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει και το ρητό, η εμπειρία είναι η χτένα που μας δίνει η ζωή αφού έχουμε χάσει τα μαλλιά μας. Ωστόσο, η βασίλισσα των ξιφών είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει αυτή τη χτένα σε οποιαδήποτε περίσταση. Σήμερα, ο στόχος σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να διορθώσετε αυτά που σας έχουν προβληματίσει. Διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι.

Διαβαστε επισης : Ταρώ Νοέμβριος 2021

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 02/11 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των κυπέλλων

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα σε αυτούς που αγαπάτε, και κάντε τους μια έκπληξη ή βοηθήστε τους με κάτι για το οποίο παλεύουν εδώ και καιρό, το να τους δείτε χαρούμενους είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Εαν το κλίμα στην οικία σας δεν είναι όσο αρμονικό θα θέλατε δείτε ποιές αλλαγές μπορούν να γίνουν για να το επιτύχετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο πύργος

Αν στο παρελθόν σας απογοήτευσε το γεγονός πως μια προσπάθειά σας ναυάγησε, μην τα παρατάτε. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να οικοδομήσετε το έργο σας πάνω σε σταθερές βάσεις. Γνωρίζετε καλύτερα απ’ τον καθένα τις δυνατότητές σας και είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι χρειαστεί για να επιτύχετε.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 02/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η κρίση

Μην τρομάζετε στη σκέψη μιας δραστικής αλλαγής, γιατί θα έρθουν μεγάλες βελτιώσεις στη ζωή σας αν πάρετε απόφαση να μετατρέψετε τους τομείς που το έχουν ανάγκη. Ό,τι χτίσετε πάνω σε νέα θεμέλια θα μείνει σταθερό και σίγουρο στη ζωή σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

10 των ξιφών

Αν η ζωή σας έχει εξαντλήσει τελευταία, σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και μπρός τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι το μάθημα που αποκτήσατε μέσα από αυτη την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε όντας ωριμότεροι και πιο σίγουροι για την στάση σας στη ζωή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιεροφάντης

Σήμερα πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίσταση με τον καλύτερο τρόπο. Είτε σας ενδιαφέρει η προσοχή από ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε θέλετε να προσέξουν το έργο και την προσπάθεια σας οι κατάλληλοι άνθρωποι, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε και να πείτε αυτά που θέλατε εδώ και καιρό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

7 των κυπέλλων

Αν είστε από αυτούς που σκέφτονται και αναλύουν υπερβολικά το μέλλον, έχει έρθει η στιγμή να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Χρησιμοποιήστε την ζωηρή σας φαντασία για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μόνο αν παρέμβετε οι ίδιοι στη μοίρα σας θα καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε.

Διαβαστε επισης : Ταρώ Νοέμβριος 2021

zwdia-zodia-astrologia-65

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των ξιφών

Σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε οτιδήποτε θελήσετε τώρα, καθώς η εμφάνιση του άσου των ξιφών υποδηλώνει ότι πλησιάζει η ώρα για έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης. Και η αλήθεια είναι ότι οσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο περισσότερο ωριμάζετε. Εναλλακτικά, εάν σκέφτεστε μια κατάσταση για μεγάλο διάστημα, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να βρείτε τη λύση που χρειάζεστε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia