Ταρώ Ανατολής 02/12 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 02/12 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 02/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των κυπέλλων .

Ήρθε η ώρα να περάσετε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα. Καταγράψτε όλα τα απαραίτητα βήματα και συλλέξτε όλες τις επαφές και τους πόρους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Φροντίστε να κάνετε ένα πράγμα τη φορά, διαφορετικά οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε μπορεί να σας κάνουν να απογοητευτείτε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Ήλιος

Η εμφάνιση του Ήλιου υποδηλώνει τη ζωηρή σας διάθεση και τα χαρούμενα συναισθήματα που σας κατακλύζουν.

Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια για να κάνετε κάτι δημιουργικό και εμπνευσμένο.

Ένα ή περισσότερα παιδιά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 02/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η εγκράτεια

Φέρτε σε ισορροπία τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας τώρα, ειδικά αν έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας δουλεύοντας ασταμάτητα. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε την εσωτερική ολοκλήρωση που χρειάζεστε απ’ οτι να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε τα πάντα με μέτρο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας προβλέπει 1ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου 21

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η κρίση

Η αλλαγή μπορεί να σας τρομάζει. Αλλά μπορεί επίσης να είναι κάτι καλό. Πρόκειται να ωριμάσετε και να εξελιχθείτε στους τομείς που σας αφορούν. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικές ειδήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις. Ό, τι κι αν είναι, είναι απαραίτητο να συμβεί.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των ξιφών

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδεικνύει ότι υπάρχει σημαντικός λόγος για να κάνετε ένα απαραίτητο διάλειμμα από την καθημερινότητα. Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή σας χρειάζονται λίγο χρόνο για να έρθουν και πάλι σε ισορροπία. Έπειτα θα είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε ό,τι φέρει η ζωή.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 02/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των ράβδων

Ίσως κάποιος από το περιβάλλον σας να σας επιτίθεται τώρα, όμως μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Το ότι σας προσκαλούν σε μια διαμάχη δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποδεχτείτε. Μην αποσπάστε από ανούσιες και ψυχοφθόρες συναναστροφές και θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα θα λάβετε ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα, γι’ αυτό επικοινωνήστε με τους γύρω σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Διαφορετικά, αν νιώθετε να έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, ίσως να πρέπει να ψάξετε μέσα σας τις απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο πύργος

Ίσως στο παρελθόν να βιώσατε μια αποτυχία και αυτό να σας επηρεάζει μέχρι και σήμερα, όμως έχει έρθει η στιγμή να ξεπεράσετε τις άσχημες αναμνήσεις και να οικοδομήσετε και πάλι τα όνειρά σας. Η αρχή θα είναι δύσκολη όμως έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα τα καταφέρετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

4 των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Όμως δεν θα πρέπει να κλείνεστε στον εαυτό σας για να τα διαφυλάξετε. Σήμερα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να σκεφτείτε αυτή τη λεπτή αλλά σημαντική διάκριση. Εναλλακτικά, εάν αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας σε υλικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τρόπους για να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας προβλέπει 1ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου 21

Ταρώ Ανατολής 02/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των ξιφών

Αν η ζωή σας έχει εξαντλήσει τελευταία, σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και μπρός τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι το μάθημα που αποκτήσατε μέσα από αυτη την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε όντας ωριμότεροι και πιο σίγουροι για την στάση σας στη ζωή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε συνεχώς απογοητευμένοι και πως κάτι σας φταίει, είναι ώρα να εξετάσετε τις βαθύτερες αιτίες αυτού του ζητήματος. Μήπως επιλέγετε να βλέπετε πάντα τα αρνητικά πράγματα γύρω σας, και ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι καλό δεν καταφέρνετε να το αιστανθείτε ουσιαστικά; Προσπαθήστε να αποβάλλετε τον αρνητισμό γιατί δεν μπορεί να σας ωφελήσει πλέον. Θα είναι δύσκολη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις